Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jste tu někdo ze Zlína a okolí? Jsem věřící mamina, momentálně s dcerou na RD. Nejsem asi správný „seznamovací pískovišťový“ typ, ale rády bychom našly nějaké kamarádky.
Tak se nám to třeba povede tady. ![]()
Ahoj, já myslím, že už je tu jedna diskuse založená, zkus se mrknout do diskuse Stejné místo a tam si najdeš Zlín
Já jsem kousek od Zlína, ale momentálně bydlíme v Itálii. Tak přeju, at najdeš nějakou kamarádku.
Zdravím, najde se tu nějaká těhulka ze Zlína? Nebo mamina s mimčem na povídání, písek, koupák v takkovém vedru?
@BarboraF ahoj
my rodíme 19.září.. ale asi to bude dřív. Jsem přímo ze Zlína-Podhoří.
@1Katka7 Ahoj, my sice až v únoru a mám už skoro 2 letého klučinu, ale tak to by snad nevadilo. Já bydlím ve Zlíně na Lazech
Já sem taky ze Zlína, rodím přelom září/říjen
Je mi 27 a tež tu moc kamarádek těhotných nebo rodících nemám ![]()
@evaborka ahoj
ano budu, takže budeme mít skoro stejně staré prcky. Odkud jsi?
@1Katka7 jsem přímo ze Zlína, bydlím na Bartošce a je mi 27..a ty? ![]()
@evaborka My bydlíme na Podhoří v domku a je mi 21. Kdy máš přesně termín?
@1Katka7 no podle PM 6.10., ale vzhledem k tomu, že sem to po vysazení prášků spiš neměla než měla, tak se podle toho neřídím, bohužel můj Dr. trvá stále na tomto termínu a podle Uz ve 20.týdnu mám termín 24.9., což je trochu rozdíl…čert se v tom nevyzná ![]()
@evaborka Čert vem termín, malé si samo řekne kdy chce na svět nebo ne. Já měla první termín 15.8., druhý 17.8., nakonec mi doktorka v porodnici řekla, že první termín jsem měla už 5.8., takže malý šel 19.8. na vyvolání.
@evaborka Tak to spíš počítej podle toho UZ, to je přesnější
tak to se možná potkáme v porodnici
ale já furt doufám že malý půjde tak o 2 týdny dřív.. je o dva týdny napřed, podle posledního ultrazvuku a už má teď něco kolem 2 kg.