Velká Bíteš a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20507
20.9.10 11:13

Velká Bíteš a okolí

Ahojky chtěla bych se zeptat zda se tu najde nějaká maminka, nebo třeba i těhulka, která bydlí blízko nás přibližně v mém věku (23let), na občasné procházky s dětmi, na pokec a odreagování od manželů či přítelů :mrgreen: atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
20.9.10 16:22

Ahoj,bydlim od tebe asi 3o minut busem smer Brno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.9.10 16:42

a ty bydlíš v brně?

kattkka píše:
Ahoj,bydlim od tebe asi 3o minut busem smer Brno. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.10 16:50

Skoro.V Popůvkach.Ale to uz je Brno Venkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
31.5.11 20:15

Ahoj holky tak ještě stále se žádná nepřistěhovala do Velké Bíteše :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
1.12.13 21:08

Ahoj hlasim se ze jsem se pristehovala do Velke Bitese… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
27.2.14 11:08

Ahojky taky hledám kámošku z okolí Bíteše (klidně i Vel.Mezu, Náměště a okolí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.4.14 09:59

Ahojky-my jsme v Bíteši právě koupili byt a stěhujeme se začátkem května :) mám téměř ročního chlapečka a neznám tam ani nohu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
2.4.14 10:28

@peťka82 :mavam: my jsme v byte na Jihlavske :pankac: neni to zrovna tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.4.14 11:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jooo je to přesně tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
2.4.14 11:24

@peťka82 je tam dost maminek s ditkama jak mas tyPeti urco, tak jak tam budete pisni zajdu na lavku dame kavu :hug:, ja jsem teda rocnik 78 a ditka mam 5a12 ale nas tam furt radi na kole. My jsme vchod 1 a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.4.14 11:34

My jsme asi teda vchod 2-ten blíž hřišti :) já jsem ročník 82-viz nick, určitě se ozvu, budu ráda, že tam někoho mám ;) a jak se tam bydlí, jak tam jste dlouho??? my se stěhujeme z Brna, tak se trochu bojím té velké změny, ale zase pro dítě to tam bude lepší a já si snad zvyknu, pocházím původně taky z malého města, takže to snad půjde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
2.4.14 12:12

@peťka82 no je to takovy konec sveta, ale zase ulesa, deti je tam dost, m, tam bydlime 5 mesicu, ale Bites znam dobre bydleli jsme kpusek od tud. Jo jo ty jsi ten druhy vchod, ale opravdu je tam dost mamin a urcite se ozvi budu rada, ja ye teprve vcera seznamila s jednou maminou jelikoz nasi kluci chodi do stejne tridy ve skolce. My se snazime o mimusko ted zrovna, tak se brzy zadari a budeme tam Moct travit vice casu spolecne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.4.14 12:59

Dívala jsem se na metřík, je to hrozné, že se takové věci dějí, moc moc mě to mrzí :,( :,( držím palce, ať se brzy mimísek zadaří, my budeme časem (brzy) taky chtít určitě ještě jedno mimi, tak jsem moc ráda, že je tam hodně mamin s dětma, tam se přece jen člověk seznámí líp, než třeba tady v Brně. Já pocházím z Nového Města na Moravě, takže jsem na menší město zvyklá, ale přece jen i to je třikrát větší než Bíteš :lol: tak budu doufat, že tam snad konečně postaví nějaký ten supermarket, jak se tam prý už dlouho slibuje, to by bylo moc fajn, mít kam zajít nakoupit i po 17.hodině a v neděli :mrgreen: ale za přírodu jsem moc ráda, nám se tam právě docela líbilo, sice ten výhled z balkonu na ten areál firmy není zrovna ideální, ale je to lepší, než když na nás tady koukají z protějšího paneláku :) tak se docela těším, bytečky jsou tam moc hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
2.4.14 13:14

@peťka82 jo my tak, koukame a hlavne zacina byt slyset dalnice to nevim co bude muj muzik v lete delat, ja teda lehnu a spim, ale on slysi kazdy prd :mrgreen:. jinak jsou tu obchody otevreny jv nedeli do 20hod. Toho sebat nemusis ale vsechno dost drahy, :) jsem zvykla na penny kauf apod. A tim tu trpim funguju na itescu onlinepotraviny kde mi je kluci donesou az dodruhehopatra a chteji zacestu jen 89,– kc kdyz tu budes budu rada kdyz sebudem treba stridat a zajedem treba do vel. Mezirici (15km) do penny, lidlu, billy apod. Si tam vklidh nakoupit. Obchodak tu sice slibuji, ale slysel jsem ze ho slibuji snad uz 10let, dost si tu chrani male drahe podnikatele namestecku :zed:. tak uvidim. :kytka: :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová