Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uf, tak to mě asi zabije
neumím nakupovat potraviny přes net, chjo, nikdy nevím, co kupovat, to zjišťuju až na místě…já zatím budu stejně jezdit každý týden s malým na rehabilitace do Brna, tak to holt budu muset spojit s nákupem a jinak to Velké Meziříčí je celkem blízko, to by šlo
no bude to mega změna, už abysme byli aspoň přestěhovaní, to bude taky síla s tak malým prckem, ani na to radši nemyslím
děkuju moc za cenné info ![]()
Ahojky Všem hledám prima maminku a zároveň prima kamarádku z Velké Bíteše co ma deticky
Já mám 8letou dcerku Lucinku a 5mesicniho syna Tomáška
hledám kamarádku na procházky, návštěvy, pokecani a i prima tetu pro me děti.
pokud jsi ozví se ***@seznam.cz budu se těšit.
Ahoj holky bitesacky:) hledam kamaradku. Je mi 25 a Mam skoro 2 letou holcicku. Bydlim tu 2 roky a nejak se nezadarilo najit kamosku:)
@kristyna1990
Ahoj moc radí Tě pozname,
psala jsem Ti zprávu.
Ahojik jsem 31 letá maminka 5 dětí přistěhovala jsem se nedávno k přítelovi a hledám kamarádku na vycházky kino společnost výlety atd atd je toho spousta co se dá podniknout najdeš se tu prosím budu se těšit na zprávičky 😊 😊 😊
@sladkamarse Jestli nevadí, že mám pětinový počet dětí
a bydlím cca 20 km daleko, klidně napiš SZ
@BezradnaMami jsem ráda že ses ozvala a dálka mě nevadí
no já mám svoje 4 děti a přítel má v péči tu nejmladší tak jsem jí vzala za svou a to ještě přítel má další 2 děti ale starší a ty jezdí jednou za 14 dní když se sejdeme hodně velká rodina jsme z Kama přesně jsi? Děti mám ve věku 12 let 10 let a dvojčata 5 let a ta nejmladší 18 měsíců a ty starší dvě děti ze strany přítele 12 let a 15 let
Ahoj, tiež hladám nejakú maminku na zoznámenie z Velké Bíteše alebo okolia, žijem tu už dlhšiu domu a nejak si neviem zvyknúť. Budem rada ak sa niekto ozve ![]()
Ahojky, hledám nějakou prima maminku. Mám dvě malé holčičky, tři roky a rok. Rády chodíme na vycházky, na zmrzku, já na vínko 😊 rády jezdíme na výlety a jsme prostě akční. Bydlíme ve velké Bíteši 🙂tak kdyby tu někdo byl, budu ráda ♥️️