Velká Bíteš a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
2.4.14 15:11

Uf, tak to mě asi zabije :D neumím nakupovat potraviny přes net, chjo, nikdy nevím, co kupovat, to zjišťuju až na místě…já zatím budu stejně jezdit každý týden s malým na rehabilitace do Brna, tak to holt budu muset spojit s nákupem a jinak to Velké Meziříčí je celkem blízko, to by šlo :) no bude to mega změna, už abysme byli aspoň přestěhovaní, to bude taky síla s tak malým prckem, ani na to radši nemyslím 8o děkuju moc za cenné info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
2.4.14 15:32

@peťka82 nemaz zac a urco se ozvi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.2.15 11:28

hledam prima kamaradku

Ahojky Všem hledám prima maminku a zároveň prima kamarádku z Velké Bíteše co ma deticky ;) Já mám 8letou dcerku Lucinku a 5mesicniho syna Tomáška :) hledám kamarádku na procházky, návštěvy, pokecani a i prima tetu pro me děti. ;) pokud jsi ozví se ***@seznam.cz budu se těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 15:14

Ahoj holky bitesacky:) hledam kamaradku. Je mi 25 a Mam skoro 2 letou holcicku. Bydlim tu 2 roky a nejak se nezadarilo najit kamosku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.12.15 15:27

Ahoj

@kristyna1990
Ahoj moc radí Tě pozname, :kytka: psala jsem Ti zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 18:35

Hledám kamarádku z velké Bíteše a blízkého okolí

Ahojik jsem 31 letá maminka 5 dětí přistěhovala jsem se nedávno k přítelovi a hledám kamarádku na vycházky kino společnost výlety atd atd je toho spousta co se dá podniknout najdeš se tu prosím budu se těšit na zprávičky 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
29.4.20 20:05

@sladkamarse Jestli nevadí, že mám pětinový počet dětí :lol: a bydlím cca 20 km daleko, klidně napiš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 21:09

Ahoj

@BezradnaMami jsem ráda že ses ozvala a dálka mě nevadí :D no já mám svoje 4 děti a přítel má v péči tu nejmladší tak jsem jí vzala za svou a to ještě přítel má další 2 děti ale starší a ty jezdí jednou za 14 dní když se sejdeme hodně velká rodina jsme z Kama přesně jsi? Děti mám ve věku 12 let 10 let a dvojčata 5 let a ta nejmladší 18 měsíců a ty starší dvě děti ze strany přítele 12 let a 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.21 21:10

Ahoj, tiež hladám nejakú maminku na zoznámenie z Velké Bíteše alebo okolia, žijem tu už dlhšiu domu a nejak si neviem zvyknúť. Budem rada ak sa niekto ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.9.22 20:57

Ahojky, hledám nějakou prima maminku. Mám dvě malé holčičky, tři roky a rok. Rády chodíme na vycházky, na zmrzku, já na vínko 😊 rády jezdíme na výlety a jsme prostě akční. Bydlíme ve velké Bíteši 🙂tak kdyby tu někdo byl, budu ráda ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová