Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky z Modřan,
chodím na procházky s měsíční dcerunkou a když mimi jen spinká v kočárku, hodila by se společnost na popovídání si. Samotných maminek potkávám spoustu, ale jaksi se všechny stydíme přimluvit a určitě by i některá uvítala někoho na pokec. Jestli by někdo rád vyrazil na společnou procházku ozvěte se ![]()
Ahoj, škoda že bydlíme až na Kamýku.
To máte trošku z ruky,ale snad se někdo najde blíž vás.
Hodně štěstí v hledání
![]()
Ahoj, já jsem doma s měsíčním klučinou - a procházky dáváme pravidelně. Kde přibližně v Modřanech se nacházíte? Procházky u Vltavy nebo Modřanskou roklí jsou pro vás OK? Budeme se případně těšit!
Poklad: Ahojky,
bydlíme u točny tramvají, ale k Vltavě chodím nejčastěji a do rokle s někým vyrazím taky, ale sama do lesa nechodím.Mimi máš taky malinkaté jako já. Odkud z Modřan si ty? ![]()
Meg K: Ahojky, nevím kde přesně je Kamýk, ale my stejně chodíme až dolů k řece na procházky, a nahoru se svezeme tramvají. Takže není problém někam kousek popojet tramvají nebo busem. ![]()
Ahoj, my jsme blízko budoucího Kauflandu, ale to je od vás jen kousek. Snad se počasí umoudří, přijde babí léto a bude to na procházky lákat… Když tak napiš na mail krausp@centrum.cz, kdy bychom mohly ty dva prcky seznámit ![]()
Ahoj,take bysme jsme se k vám radi přidali.Bydlíme u zastavky tramvaje modranska rokle:) je mam 7 mesicu:)
A jsme hodne a radi
venku. ![]()
Poklad: Ahojky, to máme blízko, ke kauflandu chodíme vedle do Rossmana a na hřiště Vosa
. Poslala jsem ti email
snad se počasí umoudří a vyrazíme ven.
Evicesek: tak to máme blízko, my bydlíme u zastávky Sídliště Modřany
to musíme vyrazit na procházku, hlavně aby nám to počasí vyšlo. Dáme si vědět podle počasí asi spíše příští týden, Budeme se těšit ![]()
Evisecek: Jasne, dam predbezne vedet v nedeli vecer. Mejte se zatim moc pekne. papa ![]()
ahojík jsem taky z modřan mám půlorčního chlapečka ráda si popovídám
Verunka a Evisecek: Ahojky, tak to máme všechny pekne u sebe, tak můzeme pristi tyden vyrazit na prochazku. 15 hodina je ideální,v tu dobu uz se vzdy vyhrabeme ven. Tak si písneme v nedeli vecer, a domluvíme den kdy půjdem vozit. Predbezne to vidim na utery. V pondeli mame navstevu. Budeme se tesit ![]()
Procházka: Ahojky, jak to vidíte v uterý? Co sraz ve 14 hodin u obchodu Pramen - co je naproti pizzerii Gatino? Nemelo by prset, tak snad by prochazka mohla vyjit. Dejte vedet, jestli se vam to hodi a vkolik ![]()