Maminky - Klecany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
6.9.10 18:42

Klecany

Ahoj, najde se tu mamina z Klecan? Já mám dvoutýdenní holčičku a uvítaly bychom maminu na společné procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43019
6.9.10 19:47

Michaelakkk je primo a ja jsem dosti blizko, ale na vychazky uz asi taky dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
10.2.11 18:14

ahojky já jsem z Klecan… bydlíme tu teprve krátce :lol: jsem teprve těhulka, porod 8. 4. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
4.3.11 17:33

Ahoj já jsem z Klecan, mám malého 3-týdenního chlapečka. žiju tu krátce, nikoho tu moc neznám, takže kamarádku na procházky bych moc uvítala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adell
26.5.11 15:52

taky se brzy stěhujeme do Klecan a nikoho tam neznám!

• Citovat
  • Upravit
lumu
28.5.11 22:07

ahojky :mavam: dlouho jsem sem nekoukala :-D mám 6 týdnů starého klučíka, také bych někoho ocenila :palec:

• Citovat
  • Upravit
adell
29.5.11 06:55

já za měsíc rodím, a pak se stěhujeme z Prahy do Klecan..je mi 26..tak pak někdy můžem vyrazit s kočárkem na obhlídku okolí :)

• Citovat
  • Upravit
lumu
29.5.11 09:02
adell píše:
já za měsíc rodím, a pak se stěhujeme z Prahy do Klecan..je mi 26..tak pak někdy můžem vyrazit s kočárkem na obhlídku okolí :)

jééé tak to budem držet palce :palec: nejsem proti :mrgreen: a kam se stěhujete? my bydlíme v těch nových panelácích nahoře :-D mě je 22

• Citovat
  • Upravit
adell
29.5.11 10:57

my do domku v té staré zástavbě,řekla bych že je to v prostředku Klecan. ale těžko říct, mockrát jsem tam nebyla a nemůžu to posoudit.je blízko pošta. nedavno jsme ho koupili a teď čekáme až bude hotová rekonstrukce..zatím jsem tam byla jen párkrát. vůbec to tam neznám, zatím jsem byla jen na poště a na úřadě. jinak nevím kde co je :D

• Citovat
  • Upravit
lumu
29.5.11 13:05

no tady toho taky moc není :lol: ale mě se tu líbí :lol:
baráček by se mi také líbil :-D zatím bydlíme v mini bytečku, který teď zařizujeme
my tu bydlíme půl roku a občas objevím i něco o čem jsem nevěděla :mrgreen:
kdy máš termín? nám se Domča narodil 19.4.

• Citovat
  • Upravit
adell
29.5.11 13:30

termín mám začátkem července, doufám, že bude vše ok.už aby to bylo za mnou. Jsem zaregistrovaná v Podolí, tak doufám že to tam bude ok, kdes byla ty? Taky budeme mít chlapečka!

• Citovat
  • Upravit
lumu
29.5.11 13:40
adell píše:
termín mám začátkem července, doufám, že bude vše ok.už aby to bylo za mnou. Jsem zaregistrovaná v Podolí, tak doufám že to tam bude ok, kdes byla ty? Taky budeme mít chlapečka!

jééé to je fajn :palec: já jsem byla v Brandýse nad Labem, Podolí je prý fajn aspoň co píšou holky :-D Domča měl 3810g a 52 cm :-D narodil se vyvolávaně 41+4, sice bylo vše připraveno, ale nějak se mu nechtělo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
85
17.6.11 12:44

Ahoj jsem taky z Klecan mám 5týdení miminko a sice tu bydlím dlouho,ale všichni co znám mají starší děti.Ráda se k Vám připojím na procházku,jestli nebude vadit že jsem krapet starší než vy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.10.18 03:44

cvičení klecany

zdravím dámy,
nechce se někdo přidat a chodit se mnou? cca 3× týdne
jsem lenorka chodit sama ale ve 2 už je to ono :)
pište mi rovnou na petrafelgrova@gmail.com, budu se těšiti :lol: :lol: :dance:

ZŠ Klecany
pondělí 19.30 - 20.30 P-class Radka
středa 19.30 - 20.30 kalanetika + pilates Dáša čtvrtek 20.00 - 21.00 aerobik Radka
 https://aerobik-klecany.webnode.cz/cvicitelky/

Pilates II. (pokročilí) Pondělí 19:20 - 20:10 Aula MŠ Klecany
Pilates I. (začátečníci a mírně pokročilí) Pondělí 20:15 - 21:05 Aula MŠ Klecany
Power Yoga pro dospělé Úterý 20:00 - 21:00 Aula MŠ Klecany
HIIT Středa 19:00 - 20:00 Aula MŠ Klecany
Jemná Jóga Čtvrtek 19:45 - 21:00 Aula MŠ Klecany
 http://www.klubklicek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.10.18 03:46

hlidám mimčo v klecanech

Hlidám mimčo v klecanech - můžeme na procházku ráda :)

edit admin: smazán email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová