Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky těhulky, najde se tu někdo z Pardubic? Někdo s kým bychom mohly občas poklábosit u čajíčku či se sejít na cvičení apod.? MOc ráda bych se tu s někým seznámila.
Hezký den přeji ![]()
Ahoj:)
Já jsem zatím ve snažení, ale jestli nám to vyjde, tak se ráda přidám.
V kolikátym jsi měsíci?
Ahojky, teprve budu završovat 3 měsíc. Takže zatím málo… ještě to není vidět a nikdo to neví, krom tatínka ![]()
Tak to je super, tak kdyby nám to teď klaplo, tak od sebe nebudeme tak daleko. Kolik ti je?
TO by byla paráda!! To máš pravdu. Bude mi 23 v září 27. A kolik tobě? Jak dlouho se snažíte?
My se ani moc snažit nemuseli, vypustila jsem HA a 2 měsíc jsem do toho spadla
nečekali jsme že to bude tak rychle!! Ale já jsem hrozně šťastná!!
Tak makejte ![]()
Tak mně bylo 23 v dubnu:) Teda, tak to jseš taky 87 ročník. Já nemám žádnou těhotnou kámošku, takže bych byla ráda:)
My se snažíme teď od pondělí, ale třeba nám to klapne hned a bude to!
HA mám vysazenou od srpna, ale museli jsme počkat kvůli mému očkování.
Jdu makat, odpolko písnu. Dej si mě do přátel na emimi:)
![]()
teď nevim jestli jsem to dobře přečetla. Bude ti 23.září 27 nebo 27.září 23?????? ![]()
Bude mi 23 let 27.září a jsem 87 ročník, četla jsi to dobře
ale já jsem to napsala trochu blbě ![]()
To je fakt paráda, také nemám žádnou těhu kámošku ![]()
A přidávám si tě do přátel…
Tak to je super! Už musim do práce, tak pááá a napíšem si víc info:)
Ahoj, sice nejsem těhotná, ale z Pardubic jo
Mám dítko už malinko odrostlejší, ale jednou přijde další (doufám). Věkově jste mi docela blízko (je mi 26) a já v Pcích nemám moc známých, tak třeba byste mě vzaly do „party“.
Ahojky
no to by bylo supr… také tu nemám moc kamarádek, bydlím tu 3 roky, ale není to pořád ono. Takže za každou novou dušičku budu moc ráda ![]()
Mohly bychom se sejít někdy na kavičku apod. To bude trojka : 1. snažilka, 2. těhulka, 3. maminka
No není to pěkné ![]()
A jak máš velké miminko..pokud ještě mohu říkat miminko ? ![]()
No miminko už to není, viz. metřík. Tento měsíc jí bude 2 a půl. Na kávu půjdu ráda. A odkud z Pardubic holky jste? My jsme z Dubiny.
Jeee na Dubině, ul. L.Matury jsem bydlela a loni před vánocema jsme se stěhovali na Višňovku ![]()
Na profil jsem koukala, ale je zamčený, vidí ho pouze přátelé, a to já nejsem
takže mám smůlu…
Tak už Tě mám
máš březňáčka…já čekám také březňáčka… předběžný termín 31.3.2011, tak snad to stihnu ještě v březnu ![]()