Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
1.9.10 08:28

Těhulky Pardubice

Ahojky těhulky, najde se tu někdo z Pardubic? Někdo s kým bychom mohly občas poklábosit u čajíčku či se sejít na cvičení apod.? MOc ráda bych se tu s někým seznámila.

Hezký den přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
1.9.10 09:07

Ahoj:)

Já jsem zatím ve snažení, ale jestli nám to vyjde, tak se ráda přidám.

V kolikátym jsi měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 09:26

Ahojky, teprve budu završovat 3 měsíc. Takže zatím málo… ještě to není vidět a nikdo to neví, krom tatínka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.9.10 09:41

:-D Tak to je super, tak kdyby nám to teď klaplo, tak od sebe nebudeme tak daleko. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 09:46

TO by byla paráda!! To máš pravdu. Bude mi 23 v září 27. A kolik tobě? Jak dlouho se snažíte?

My se ani moc snažit nemuseli, vypustila jsem HA a 2 měsíc jsem do toho spadla :-) :-) nečekali jsme že to bude tak rychle!! Ale já jsem hrozně šťastná!!

Tak makejte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.9.10 10:21

Tak mně bylo 23 v dubnu:) Teda, tak to jseš taky 87 ročník. Já nemám žádnou těhotnou kámošku, takže bych byla ráda:)

My se snažíme teď od pondělí, ale třeba nám to klapne hned a bude to!

HA mám vysazenou od srpna, ale museli jsme počkat kvůli mému očkování.

Jdu makat, odpolko písnu. Dej si mě do přátel na emimi:)
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.9.10 10:24

teď nevim jestli jsem to dobře přečetla. Bude ti 23.září 27 nebo 27.září 23?????? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 10:27

Bude mi 23 let 27.září a jsem 87 ročník, četla jsi to dobře :-) ale já jsem to napsala trochu blbě :-)

To je fakt paráda, také nemám žádnou těhu kámošku :-)

A přidávám si tě do přátel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.9.10 10:40

Tak to je super! Už musim do práce, tak pááá a napíšem si víc info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 10:49

OK, papapaaaaa a opatruj se… Odpolko jsem tu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.9.10 12:31

Ahoj, sice nejsem těhotná, ale z Pardubic jo :) Mám dítko už malinko odrostlejší, ale jednou přijde další (doufám). Věkově jste mi docela blízko (je mi 26) a já v Pcích nemám moc známých, tak třeba byste mě vzaly do „party“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 12:39

Ahojky :-) no to by bylo supr… také tu nemám moc kamarádek, bydlím tu 3 roky, ale není to pořád ono. Takže za každou novou dušičku budu moc ráda :pankac:

Mohly bychom se sejít někdy na kavičku apod. To bude trojka : 1. snažilka, 2. těhulka, 3. maminka :-) No není to pěkné :lol:

A jak máš velké miminko..pokud ještě mohu říkat miminko ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.9.10 12:43

No miminko už to není, viz. metřík. Tento měsíc jí bude 2 a půl. Na kávu půjdu ráda. A odkud z Pardubic holky jste? My jsme z Dubiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 12:57

Jeee na Dubině, ul. L.Matury jsem bydlela a loni před vánocema jsme se stěhovali na Višňovku :-)

Na profil jsem koukala, ale je zamčený, vidí ho pouze přátelé, a to já nejsem :-( takže mám smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.9.10 12:59

Tak už Tě mám :-) máš březňáčka…já čekám také březňáčka… předběžný termín 31.3.2011, tak snad to stihnu ještě v březnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová