Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
8.10.10 13:25

Ahojky, no jasně že můžeš :-) Vítej :-) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 13:30

Moc děkuji za pěkné přivítání :-)
Koukám, že máš skoro trojnásobný náskok :-), první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 13:39

JOJO první :-) A moooc se na něj těším…

Kolik to je? Jestli se mohu ptát??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 13:42

Myslíš, kolik mě je? :-) je mi 24, miminko si nadělim asi chvilku před 25. narozeninama. :-)
A tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 14:21

Mě bylo v září 23 :-) To jsme pěkně mladé mamimky :-) a ty budeš mít úžasný dáreček!!

Kde bydlíš v pardubkách?? Zašly bychom někdy na kávu apod. Holky co jsou tu před tebou tak jsme se skoro sešly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 14:40

To teda, jsme na tom skoro stejně :-)
Já bydlím na drážce a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 14:59

Bydlela jsem na Dubině a teď bydlím na Višňovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 15:06

Tak to je dobrý, já bydlela na višňovce a teď bydlim skoror na dubině :-D
Ale na Višňovce mám pořád rodiče a na dukle tchýni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 15:09

No paráda :-) A chodíš do práce, nebo jsi doma na neschopence? Já koumám, že půjdu, na neschopenku páč v práci je to na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 15:12

Já jsem v práci, ale ještě jsem nebyla ani u doktora, tak doufám, že to v práci odchodim. Já mám šéfa naprosto v pohodě a mám tu klid, teď bude jen trošku stres, kvůli certifikaci ISA a na konci roku hlášení,ale jinak mám zaměstnání klidné, tak chci ještě něco našetřit, protože teď to bude s korunkama složitější…
Ale jestli je to v práci nějak hodně stresující, tak radši běž, proč si teď ničit nervy v práci, když nám je pak bude ničit někdo jiný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 15:39

No tak to je fajn, že to máš v práci ok!! :-)
Práce samotná mě baví, ale co šéf a některé kolegyně předvádějí mě dohání k šílenství… jedna kol. mě dokonce vyhrožovala že když bude chtít tak mě nechá vyhodit šéfem…to ale ještě netušila že jsem těhu :-)

Tak se tam teď s nime nechci nervovat a tvářit se že je vše ok…

A na nějakou kávičku by jsi šla? Či raději čajíček ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 20:28

No tak to je jasný, že nemá cenu se s nima nervovat, zrovna teď to je to poslední, co potřebujeme, že :-)

Na kávičku nebo čajíček bych určitě šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 20:59

Tak to je supr :-)

Kdy se ti to hodí?? Já mohu každý den po třetí hodině… nebudu v práci ani o minutu déle :think:

Konečně víkend a můžeme vyrazit zítra na chalupu :-) nejprve mě nechtěl přítel vzít, jako že jsem se asi zbláznila po týdnu ležení jet na hory, ale ukecala jsem ho :palec: Takže jedeme zítra zazimovat chaloupku ať je na nás připravená až jí koncem měsíce zase navštívíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 21:05

Já pracuju do půl 4 a ve městě jsem ve třičtvrtě, to vystupuju u Afi. Den mi je jedno, zatím nemám nic naplánované. :-)

Jů, to na chaloupce budete mít krásně, alespoň se nadýcháš čerstvého vzduchu :-). My jdeme zítra na Alexandrovce a musim doma poklidit, protože jsem byla od minulé soboty nachcípnutá a na nic jsem nešáhla a podle toho to tu vypadá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 21:16

Hmm na Alexandrovce… tchýně mě tam chtěla dostat, ale já je prostě nemusím, vystoupení to může být úžasný ale prostě mám blok a nepůjdu tam…

No o nepořádku bychom si mohly povídat :-) já ležela tento týden a ehm..vypadá to tu jak po bombě… Sice se snažil brouček vytírat, ale víš jak - šup šup ať už to mám za s sebou a honem na pívo :-)
A to nemluvím o té kopě prádla na žehlení, vrátili jsme se minulý pátek z dovči, takže praní a žehlení bude teď má náplň pro nedělní odpoledne…

Co říkáš na úterý? Pondělí sio nechám volné, kdybych to nemohla rozdýchat z práce a abych si mohla doma lehnout :lol:

A jak ti vlastně je? Já v pátém týdnu byla ok, ale pak jsem začala být děsně unavená a dělalo se mi špatně z jídla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová