Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc děkuji za pěkné přivítání ![]()
Koukám, že máš skoro trojnásobný náskok
, první?
JOJO první
A moooc se na něj těším…
Kolik to je? Jestli se mohu ptát??
Myslíš, kolik mě je?
je mi 24, miminko si nadělim asi chvilku před 25. narozeninama. ![]()
A tobě?
Mě bylo v září 23
To jsme pěkně mladé mamimky
a ty budeš mít úžasný dáreček!!
Kde bydlíš v pardubkách?? Zašly bychom někdy na kávu apod. Holky co jsou tu před tebou tak jsme se skoro sešly ![]()
Tak to je dobrý, já bydlela na višňovce a teď bydlim skoror na dubině ![]()
Ale na Višňovce mám pořád rodiče a na dukle tchýni ![]()
No paráda
A chodíš do práce, nebo jsi doma na neschopence? Já koumám, že půjdu, na neschopenku páč v práci je to na hlavu…
Já jsem v práci, ale ještě jsem nebyla ani u doktora, tak doufám, že to v práci odchodim. Já mám šéfa naprosto v pohodě a mám tu klid, teď bude jen trošku stres, kvůli certifikaci ISA a na konci roku hlášení,ale jinak mám zaměstnání klidné, tak chci ještě něco našetřit, protože teď to bude s korunkama složitější…
Ale jestli je to v práci nějak hodně stresující, tak radši běž, proč si teď ničit nervy v práci, když nám je pak bude ničit někdo jiný ![]()
No tak to je fajn, že to máš v práci ok!! ![]()
Práce samotná mě baví, ale co šéf a některé kolegyně předvádějí mě dohání k šílenství… jedna kol. mě dokonce vyhrožovala že když bude chtít tak mě nechá vyhodit šéfem…to ale ještě netušila že jsem těhu ![]()
Tak se tam teď s nime nechci nervovat a tvářit se že je vše ok…
A na nějakou kávičku by jsi šla? Či raději čajíček ?? ![]()
No tak to je jasný, že nemá cenu se s nima nervovat, zrovna teď to je to poslední, co potřebujeme, že ![]()
Na kávičku nebo čajíček bych určitě šla ![]()
Tak to je supr ![]()
Kdy se ti to hodí?? Já mohu každý den po třetí hodině… nebudu v práci ani o minutu déle ![]()
Konečně víkend a můžeme vyrazit zítra na chalupu
nejprve mě nechtěl přítel vzít, jako že jsem se asi zbláznila po týdnu ležení jet na hory, ale ukecala jsem ho
Takže jedeme zítra zazimovat chaloupku ať je na nás připravená až jí koncem měsíce zase navštívíme ![]()
Já pracuju do půl 4 a ve městě jsem ve třičtvrtě, to vystupuju u Afi. Den mi je jedno, zatím nemám nic naplánované. ![]()
Jů, to na chaloupce budete mít krásně, alespoň se nadýcháš čerstvého vzduchu
. My jdeme zítra na Alexandrovce a musim doma poklidit, protože jsem byla od minulé soboty nachcípnutá a na nic jsem nešáhla a podle toho to tu vypadá. ![]()
Hmm na Alexandrovce… tchýně mě tam chtěla dostat, ale já je prostě nemusím, vystoupení to může být úžasný ale prostě mám blok a nepůjdu tam…
No o nepořádku bychom si mohly povídat
já ležela tento týden a ehm..vypadá to tu jak po bombě… Sice se snažil brouček vytírat, ale víš jak - šup šup ať už to mám za s sebou a honem na pívo ![]()
A to nemluvím o té kopě prádla na žehlení, vrátili jsme se minulý pátek z dovči, takže praní a žehlení bude teď má náplň pro nedělní odpoledne…
Co říkáš na úterý? Pondělí sio nechám volné, kdybych to nemohla rozdýchat z práce a abych si mohla doma lehnout ![]()
A jak ti vlastně je? Já v pátém týdnu byla ok, ale pak jsem začala být děsně unavená a dělalo se mi špatně z jídla ![]()