Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já pořád pracuju, dělám v kanceláři u počítače… takže mám klidné zaměstnání a doufám, že to tu nějak dochodim, protože teď budeme hodně potřebovat korunky…
jj porodný nedostanem… aspon, že tu mateřskou tříletou nám nesnížííí ![]()
No to porodný mě hodně štve, ale naštěstí nám kočárek koupí naši, tak alespoň, že tak. A to jsi dneska neslyšela, co vymýšlej? Zase vymysleli, že od roku 2012 by se dával rodičovský příspěvek jen nemajetným. Ještě to teda ani nepromysleli, jak by se to hodnotilo. Jestli s něčím takovým opravdu přijdou, tak se snad stěhuju na Nový Zéland a budeme pást ovce …
Tak to jsem neslyšela…No dyt jo at ho zruší úplně… proč neeee lidi musí žít na dluh s hypotékou… dyt jo se můžem pást na ulici… A pak at se nediví že nebudou mít na důchod protože nebudou děti.. a budou zase jenom důchodci…A nebude nikdo kdo by makal…
To jsou přesně má slova ![]()
Dneska tuhle hrůzu říkali v rádiu, by z toho člověk ![]()
Jako šetřit ano, ale na správných místech a ne na dětech. Vždyť takhle tu bude majoritní obsazení důchodců a sociálních případů, protože ty vždycky dostanou pomoc, ale normální lidi, kteří makaj, mají hypotéky, aby měli kde bydlet a spoustu jiných závazků prostě ostrouhaj. Všichni se podívaj na výplatní pásku, ale na závazky už ne…
no dyt jo já bych chtěla vidět jak by mě a miminko přítel uživil i s hypotékou když bere jen 17 000kč čistého a to bych řekla že to není až tak málo
Právě, tohle je prostě strašný… Já říkám, že za chvilku kvůli těmhle výmyslům nebude žádná střední vrstva, budou buď milionáři nebo naprostý chudáci…
jj přesně tak… možná se spíš vyplatí nebýt v práci ale na podpoře… oba… a budem dostávat všechny ty přízpěvky… takže by to mohlo hodit víc než 17 litrůůůů ![]()
Tak, tak, taky si říkám, že to tak udělám
ale to by jsme se ještě museli trošku opálit ![]()
to já se opálímm koupím si hnědé čočky a bude párkrát solárko a je to
nabarvím vlasy na černo a bude ![]()
To už pude samo ,,ty more''
jak budu nasraná na tu politiku