Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooooj ![]()
Tak jsem zpět! Bylo to supeeer! Jinak mám 7 dnů spoždění, tak moc doufáme! Ale zatim jsem v klidu a spíš čekám MS! Radši!
Lůca je teď asi pryč, že? jela na tu dovču myslim.
Ahojky holky mohla bych se k vám přidat??? Jsem přímo z Pardubic a jsem v 7tt.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Byla jsem na návštěvě u našich na moravě a pak jsem měla spoustu běhání, tak nebyl moc čas sedět na netu. Co je u vás nového?
papajinko, co to zpoždění? Můžem se radovat?
PusinkaMartinka, vítej ![]()
Co říkáte na počasí? Se nám to nějak zbláznilo co? Dnes jsem chtěla s malou vyrazit na pískoviště po iks dnech a nevydržely jsme tam ani 5 minut, jak to bylo všechno nechutně promáčené. Tak jsme šly na nákup a na skluzavku do alberta ![]()
Ahoj Peti: nene, spoždění bylo spoždění:) Teď máme pauzu, v listopadu jdu na vakcínu a pak pokračujeme. Tentokrát už na jistotu!
Co srazík???? ![]()
Třeba se to povede zrovna v té pauze
![]()
Se srazem jsem pro
Ale nějak je tu mrtvo, Lůca je na dovči nebo už sem nechodí?
O pauze se nic nesmí povést!!! Proto je to pauza, abych mohla jít na poslední dávku vakcíny! Teď se musíme chránit a snažení až v listopadu po vakcíně!!!!
Lůca je na té dovče, já už mám teď čas skoro furt. Stačí to vymyslet ![]()
Ahojky holky
![]()
Ano byla jsem na té dovče a týden před odjezdem jsem pořád nevěděla kam pojdeme, byla jsem z toho děsně nervoznííííí… Nakonec jsme odjeli v pátek o půlnoci 23.9. do Vídně a v osm jsme letěki do Španělska… bylo mooooc krásně
Až se uvidíme tak vám poviprávím a přinesu i fotky kdyby měl někso zájem se podívat ![]()
Let jsem snad zmákla, jen mě trošku bolelo bříško. Ale před odletem jsem byla na dvouch kontrolách a vše bylo OK! Byl se podívat i tatínek a je moc nadšený.
V týdnu si musím jít nakoupit nějaké hadříky páč kalhoty už nemohu nosit zannuté ![]()
Bylo psáno něco o srazu??? Moc ráda bych se se všemi sešla i novou ![]()
Vátej u nás PusinkoMartinko
![]()
papajinka píše:
O pauze se nic nesmí povést!!! Proto je to pauza, abych mohla jít na poslední dávku vakcíny! Teď se musíme chránit a snažení až v listopadu po vakcíně!!!!
Jé promiň, ale já to asi nějak nepochopila
Co je to za vakcínu?
Se srazem mi stačí říct kdy a kde, můžu kdykoli a přizpůsobím se pracujícím spoluobčankám ![]()
Lucza píše:
Ano byla jsem na té dovče a týden před odjezdem jsem pořád nevěděla kam pojdeme, byla jsem z toho děsně nervoznííííí… Nakonec jsme odjeli v pátek o půlnoci 23.9. do Vídně a v osm jsme letěki do Španělska… bylo mooooc krásněAž se uvidíme tak vám poviprávím a přinesu i fotky kdyby měl někso zájem se podívat
Jasně, fotky přines, ráda se ti budu závidět
Já už nikde nebyla roky…
no ono to nebylo zase nebylo tak horké na té dovče… ale přinesu ![]()
Tak mě by se hodila třeba středa…
Ale uvidím jak na tom budu v pondělí se zdravím, jestli se to přes víkend nezlepší a průdušky se neuklidní tak narukuji k MUDr a asi lehnu, mohlo by to být pro mě nebezpečné kdybych to chtěla přecházet…
A jak pak se máš ty? CO je nového?? Co malá?
Malá je na víkend s tátou, takže jsme sami. Zlobí/nezlobí jako obvykle
Někdy je hodná, někdy podezřele hodná a někdy na ni celý den jen křičím, protože mě od samého rána vytáčí
Ale to je asi normál, prostě nezbedné dítko. ![]()
Jo jo i mě to jednou čeká ![]()
Teď nám to známý na dovče pořád připonalo…no podívej to tě taky čeká apod. Ale tohle mě fakt nerozhází, šla jsem do toho s tím a tak to beru…
5.listopadu jedeme konečně k našim, ještě jsme jim to neřekli…jen přítelovo rodičům a jeho bráchovy…popřáli nám zároveň k narozeninám, páč je máme týden po sobě ![]()
A pak přišel přítel s tím, že mu jeho mamka povídala jak je ráda že se nám to povedlo ![]()
Ahoj, můžu se taky přidat? Jsem pardubičanda a jsem asi v 6tt ![]()