Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
16.9.10 19:44

Ahoj holky, nějak nám to tady umřelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
23.9.10 11:08

Ahooooj :dance:

Tak jsem zpět! Bylo to supeeer! Jinak mám 7 dnů spoždění, tak moc doufáme! Ale zatim jsem v klidu a spíš čekám MS! Radši!

Lůca je teď asi pryč, že? jela na tu dovču myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.10 18:49

Ahojky holky mohla bych se k vám přidat??? Jsem přímo z Pardubic a jsem v 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
27.9.10 13:04

:mavam: No zdarec!

Sem si říkala kdy se objevíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.9.10 18:43

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Byla jsem na návštěvě u našich na moravě a pak jsem měla spoustu běhání, tak nebyl moc čas sedět na netu. Co je u vás nového?
papajinko, co to zpoždění? Můžem se radovat?
PusinkaMartinka, vítej :mavam:

Co říkáte na počasí? Se nám to nějak zbláznilo co? Dnes jsem chtěla s malou vyrazit na pískoviště po iks dnech a nevydržely jsme tam ani 5 minut, jak to bylo všechno nechutně promáčené. Tak jsme šly na nákup a na skluzavku do alberta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
30.9.10 21:39

Ahoj Peti: nene, spoždění bylo spoždění:) Teď máme pauzu, v listopadu jdu na vakcínu a pak pokračujeme. Tentokrát už na jistotu!

Co srazík???? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.10.10 17:50

Třeba se to povede zrovna v té pauze :) :)

Se srazem jsem pro :) Ale nějak je tu mrtvo, Lůca je na dovči nebo už sem nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.10.10 18:42

O pauze se nic nesmí povést!!! Proto je to pauza, abych mohla jít na poslední dávku vakcíny! Teď se musíme chránit a snažení až v listopadu po vakcíně!!!!

Lůca je na té dovče, já už mám teď čas skoro furt. Stačí to vymyslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.10.10 13:49

Ahojky holky :-) :dance:

Ano byla jsem na té dovče a týden před odjezdem jsem pořád nevěděla kam pojdeme, byla jsem z toho děsně nervoznííííí… Nakonec jsme odjeli v pátek o půlnoci 23.9. do Vídně a v osm jsme letěki do Španělska… bylo mooooc krásně :-) Až se uvidíme tak vám poviprávím a přinesu i fotky kdyby měl někso zájem se podívat :-)

Let jsem snad zmákla, jen mě trošku bolelo bříško. Ale před odletem jsem byla na dvouch kontrolách a vše bylo OK! Byl se podívat i tatínek a je moc nadšený.

V týdnu si musím jít nakoupit nějaké hadříky páč kalhoty už nemohu nosit zannuté :-)

Bylo psáno něco o srazu??? Moc ráda bych se se všemi sešla i novou :-)

Vátej u nás PusinkoMartinko :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.10.10 18:25
papajinka píše:
O pauze se nic nesmí povést!!! Proto je to pauza, abych mohla jít na poslední dávku vakcíny! Teď se musíme chránit a snažení až v listopadu po vakcíně!!!!

Jé promiň, ale já to asi nějak nepochopila :oops: Co je to za vakcínu?

Se srazem mi stačí říct kdy a kde, můžu kdykoli a přizpůsobím se pracujícím spoluobčankám :)

Lucza píše:
Ano byla jsem na té dovče a týden před odjezdem jsem pořád nevěděla kam pojdeme, byla jsem z toho děsně nervoznííííí… Nakonec jsme odjeli v pátek o půlnoci 23.9. do Vídně a v osm jsme letěki do Španělska… bylo mooooc krásně :-) Až se uvidíme tak vám poviprávím a přinesu i fotky kdyby měl někso zájem se podívat :-)

Jasně, fotky přines, ráda se ti budu závidět :) Já už nikde nebyla roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.10.10 18:40

no ono to nebylo zase nebylo tak horké na té dovče… ale přinesu :-)

Tak mě by se hodila třeba středa…

Ale uvidím jak na tom budu v pondělí se zdravím, jestli se to přes víkend nezlepší a průdušky se neuklidní tak narukuji k MUDr a asi lehnu, mohlo by to být pro mě nebezpečné kdybych to chtěla přecházet…

A jak pak se máš ty? CO je nového?? Co malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.10.10 18:44

Malá je na víkend s tátou, takže jsme sami. Zlobí/nezlobí jako obvykle :) Někdy je hodná, někdy podezřele hodná a někdy na ni celý den jen křičím, protože mě od samého rána vytáčí :) Ale to je asi normál, prostě nezbedné dítko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.10.10 19:23

Jo jo i mě to jednou čeká :-)
Teď nám to známý na dovče pořád připonalo…no podívej to tě taky čeká apod. Ale tohle mě fakt nerozhází, šla jsem do toho s tím a tak to beru…
5.listopadu jedeme konečně k našim, ještě jsme jim to neřekli…jen přítelovo rodičům a jeho bráchovy…popřáli nám zároveň k narozeninám, páč je máme týden po sobě :-)

A pak přišel přítel s tím, že mu jeho mamka povídala jak je ráda že se nám to povedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
4.10.10 14:41

Ahoj,

Tak kdy dáme sraz? Co příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 13:07

Ahoj, můžu se taky přidat? Jsem pardubičanda a jsem asi v 6tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová