Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už jsem si to naštudovala. Musely bysme vytvořit novou skupinu, jak píše Papajinka.
Povím vám to na kafču, tady se to fakt moc rozebírat nedá ![]()
Já kouřim jen vyjímečně, takže pohoda, ale nikdy ne u dětí a navíc teď určo ne, když se snažíme ![]()
Luci: já nám to také nezávidim, ale to je život, bohužel!
A v Hypernově se kouří na 100%! Na zahrádku to v téhle zimě nevidim! Nekouří se v čokoládovně u Bajera, ale tam není koutek.
Peti: vyzjisti, jak to bude s malou a pak se rozhodnem kam vyrazíme, co???
Tak ju holky, vytvoříme tedy novou zamčenou skupinu??
A jak píše Páji, zjisti jak to bude s malou a pak se domluvíme na místě… Čokoládnova u Bajera je supeeeer… a také řídím, tak není problém pro mě dojet kamkoliv…
Já bych zatím zůstala tady a až pak to kdyžtak založila. Protože ať máme klid a můžem debatit.
Čokoládovna je moc fajn:) mňami!
U Bajera, to je na Třídě míru? Nebo kde? Jak to bude s malou, to bych se měla dozvědět v pondělí. Ale ona kdyžtak vydrží i bez koutku, když to nebude celé odpoledne ![]()
Čokoládovna je pod Zelenou bránou:)
Tak to dohodnem v pondělí, ju? Já se sem dostanu až v neděli večer, PC nechávám doma.
Pod zelenou bránou … Ale mohli bychom si dát někde sraz a pak tam dojít, páč nevím jak vás pak budu hledat v rest. jsem takový stydlín ![]()
Tak ju, domluvíme to v po… my zase nemáme na chalupě net a vůbec mi to nevadí
takže až budu v po v práci tak se sem dostanu…
Už se těším ![]()
Chtělo by to nějaké poznávací znamení
Nebo napadá Vás něco? Popsat co budeme mít na sobě?
Tak o.k. dáme sraz před čoko. Nevim co budu mít na sobě, ale myslim, že jestli přijdeme včas ( snad nejste nedochvilné
) tak myslim, že tolik bab tam čekat nebude:)
Výbroně, sejdem se u Bajera u čokoládového
A tu řůži bych brala
budu mít ornažovou ![]()
Holky já se s Váma loučím, přeji Vám krásný a pokud možno klidný víkend a v po opět tady ![]()
Papapa
![]()
Moje nedochvilnost záleží na mém dítěti
Někam se s ní dopravit na určitou hodinu je docela oříšek ![]()
No mě každopádně poznáte, pokud ji budu mít s sebou. Nikdo jiný tam nebude pořvávat *Lindo vrať se, nechoď tam, neskákej, nech to, nešahej na to, neřvi na mě, Lindo co děláš?!
*
Lucza píše:
Výbroně, sejdem se u Bajera u čokoládovéhoA tu řůži bych brala
budu mít ornažovou
![]()
Holky já se s Váma loučím, přeji Vám krásný a pokud možno klidný víkend a v po opět tady
Papapa![]()
![]()
![]()
ahoooj, hezký víkend vinšuju