Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
3.9.10 14:41

Já už jsem si to naštudovala. Musely bysme vytvořit novou skupinu, jak píše Papajinka.

Povím vám to na kafču, tady se to fakt moc rozebírat nedá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:43

Já kouřim jen vyjímečně, takže pohoda, ale nikdy ne u dětí a navíc teď určo ne, když se snažíme :palec:

Luci: já nám to také nezávidim, ale to je život, bohužel!

A v Hypernově se kouří na 100%! Na zahrádku to v téhle zimě nevidim! Nekouří se v čokoládovně u Bajera, ale tam není koutek.

Peti: vyzjisti, jak to bude s malou a pak se rozhodnem kam vyrazíme, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:45

Tak ju holky, vytvoříme tedy novou zamčenou skupinu??

A jak píše Páji, zjisti jak to bude s malou a pak se domluvíme na místě… Čokoládnova u Bajera je supeeeer… a také řídím, tak není problém pro mě dojet kamkoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:47

Já bych zatím zůstala tady a až pak to kdyžtak založila. Protože ať máme klid a můžem debatit.

Čokoládovna je moc fajn:) mňami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:54

U Bajera, to je na Třídě míru? Nebo kde? Jak to bude s malou, to bych se měla dozvědět v pondělí. Ale ona kdyžtak vydrží i bez koutku, když to nebude celé odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 14:56

Čokoládovna je pod Zelenou bránou:)

Tak to dohodnem v pondělí, ju? Já se sem dostanu až v neděli večer, PC nechávám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:57

Pod zelenou bránou … Ale mohli bychom si dát někde sraz a pak tam dojít, páč nevím jak vás pak budu hledat v rest. jsem takový stydlín :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 14:58

No to bude ještě zajímavé, jak se poznáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 14:58

Tak ju, domluvíme to v po… my zase nemáme na chalupě net a vůbec mi to nevadí :-) takže až budu v po v práci tak se sem dostanu…

Už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 15:01

Chtělo by to nějaké poznávací znamení :-) Nebo napadá Vás něco? Popsat co budeme mít na sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 15:04

Tak o.k. dáme sraz před čoko. Nevim co budu mít na sobě, ale myslim, že jestli přijdeme včas ( snad nejste nedochvilné :mrgreen: ) tak myslim, že tolik bab tam čekat nebude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.9.10 15:05

Ty jo, to je jak rande :mrgreen: :mrgreen:

Dám si do zubů růži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.9.10 15:10

Výbroně, sejdem se u Bajera u čokoládového :-) A tu řůži bych brala :-) budu mít ornažovou :-)

Holky já se s Váma loučím, přeji Vám krásný a pokud možno klidný víkend a v po opět tady :-)

Papapa :kytka: :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 15:11

Moje nedochvilnost záleží na mém dítěti :mrgreen: :mrgreen: Někam se s ní dopravit na určitou hodinu je docela oříšek :lol:
No mě každopádně poznáte, pokud ji budu mít s sebou. Nikdo jiný tam nebude pořvávat *Lindo vrať se, nechoď tam, neskákej, nech to, nešahej na to, neřvi na mě, Lindo co děláš?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.9.10 15:12
Lucza píše:
Výbroně, sejdem se u Bajera u čokoládového :-) A tu řůži bych brala :-) budu mít ornažovou :-)

Holky já se s Váma loučím, přeji Vám krásný a pokud možno klidný víkend a v po opět tady :-)

Papapa :kytka: :mavam: :kytka: :mavam:

ahoooj, hezký víkend vinšuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová