Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
8.10.10 21:24

No my dostali lístky a manžel je chtěl moc vidět, tak jdeme. :-)

Mě se teda nesnažil ani vitírat a pořád obskakoval mě :-), prádla tu mám nskutečnou hordu, jak na vyprání, tak na vyžehlení, hrůza.

Úterý bude fajn, ještě kde se sejdeme a jak se poznáme :lol:

Teď mi je tak všelijak, ještě tak předevčírem mi bylo dobře, když nepočítám tu chřipajznu, ale teď mi je špatně, ale spíš bez jídla. Když se najim, tak to je v pohodě, ale pak mám stavy, kdy mám strašnej hlad, je mi špatně, ale vůbec na nic nemám chuť. Je to teď takové divoké a jsem zvědavá, co ještě přijde. Taky se mi dost motá hlava a to je nepříjemný. Když přijdu z práce, tak se vždycky najim a usnu, proto jsem se taky k počítači dostala až teď večer :-)

A jak ti je teď? Srovnalo se to už nějak nebo ti je ještě špatně a třeba úplně jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 21:36

Tak si to hlavně užijte :-) :palec:

No tyhle stavy jsem měla také, ale je ohromná chyba se nenajíst, je to pak ještě horší, fakt se překonej a dej do sebe třeba jablko, nebo housku, piškoty atd. ale o hladu nezůstavej…

Hlava se mi také motala a motá dodnes a lepší to nebude, mám nízký tlak, takže se buď musím hodně nas…nebo nadýchat čertsvého vzduchu či si dát skleničku červeného vína…

Jen jednou jsem zvracela, a to bylo proto, že jsem si dala čaj na lačno a on byl těžký na prázdný žaludek :-( A pak jsem pořááááááád spala, až to štvalo i přítele, ale pak jsme si to vysvětlili a bylo to ok… prostě jak píšeš, přišla jsem z práce a spala jsem.. na nic jsem neměla sílu :-(

Jednou se mi udělalo zle v Afi, ale pracuje tak kamarádka tak mi pomohla…prostě bych tam normálně omdlela..

Co mě zatím potakalo tak to je zvětšující se děloha a s tím malá bolest v podbřišku a pak bolení prsou… to je někdy na palici!! Nevíš co s nima a nejraději bys je odložila kdyby to šlo :lol: :mrgreen: A to přetrvává dobrý měsíc a půl… dnes už na nich nemohu spát… Za prvé se i zvětšily a pak prostě bolí…

To zatím vše:-)

Jak se poznáme a kam půjdeme?? Máš nějakou oblíbenou kavárnu či tak něco?? A kouříš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 21:45

No já doufám, že si to užijeme :-)

Já nízkej tlak nikdy neměla, tak právě nevim, jestli to může být od něj, ale víno nepiju a pivo mi na to asi nepomůže :-)

jj, vim, že bych se měla najíst, ale v tu chvíli se mi tak strašně nechce a jindy bych zase zbodla spousu věcí… Ještě jsem nezvracela, tak jsem zvědavá, jestli to přijde… A co se týče toho spaní, tak u nás to vůbec nevadí, protože manžel si zaleze k počítači a vůbec to nevadí :-)))

Jinak v podbřišku mě pobolívá taky, právě kvůli tomu jsem netušila, že jsem těhotná, jsem si myslela, že to právě bolí, proto že to dostanu a ono ne. Prsa jsem si spojovala s tím samým, mě bolej hlavně, když se mi po nich projde kočka :mrgreen:

Ale jak píšeš o Afi, toho já se přesně bojim, protže, jak se mi dělá špatně, motá se mi hlava a je mi celkově slabo, tak mám strach, aby se mi něco podobného nestalo. Díky bohu, že jsi tam měla tu kamarádku. :-(

Jinak mi chodíme docela často na záhrádku do Veveta, přes zimu ji mají zasklenou. Já nekouřim, přestala jsem před rokem. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 21:55

Jednou jsem si říkala že asi i vystoupím o zastávku dříve nebo to v troleji nevydržím… hnusný vzduch, spousta lidí a prostě se to nedalo vydržet… a motačka hlavy samozřejmě :-(

Přítel také zaleze k počítači, ale když už jsem ani nedělala ty běžné denní věci tak ho to začalo trošku štvát…máme psa doma(labradora) a tak ty chlupy a prach je třeba každý třetí den uklidit… a to se nedělo, či i vyndat nádobí z myčky- nadlidský výkon !! A to ho trošku štvalo, myslel si že jsem líná a nechápal mé stavy…

No to kdyby mi chodila po prsou tak letí takovou rychlostí :mrgreen: jinak kočky miluju, ale tady jí mít nemohu :-(

Já nekouřím od střední a tam jsem kouřila asi rok… frajeřina :lol:

Jo do Velveta můžeme zajít :-) je to i na hlavní třídě a jezdí tam často troleje.. :-)

A já bych na tebe počkala na zastávce, podle toho kde bys vystupovala… popíšeme se a bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.10.10 22:07

Jo, tak autobs mi taky začíná dělat starosti, hlavně do práce to mám půl hodiny cesty. Když si nesednu a není mi nejlíp, docela fičák :-(.

Já teď taky nezvládla nic, nádobí dělal manžel, ale mýt koupelnu a záchod jsem po něm nechtěla, takže to mě čeká a je to opravdu potřeba. Zítra jde do školy, tak snad něco zvládnu. My máme dvě kočky a jednu depozitní, takže ta u nás nezůstane. Takže až bude mimčo, tak budeme zase na dvou :-). Jen nevim, jak to pak vymyslet s chlupama :-?
No a na Třídě Míru nasedneme každá na jedné straně na 5 a jsme za chvilku doma a hurá sebou plácnout :-))))

Vystupuju u Afi, protože jezdim ze Semtína trojkou. Ještě ti pak do SZ napíšu můj telefon, aby kdyby jsme se nemohly najít, tak aby jsme se měly jak spojit :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 22:17

No ty chlupy tu stejně budou ať se budeme snažit jakkoliv se jich zbavit. Osobně si myslím, že to miminku vadit nebude, když po něm ta kočka nepoleze tak co řešit…

Já chci také kočičkuuuuu :zed: :zed:

No jo, máš tu naší cestu krásně vymyšlenou :palec:
Já než se dobelhám k Afi ze závodu Míru tak to mám tak akorát :-) Možná jsme se doteď míjely, občas jsem také jezdila od Afi domů a právě kolem půl čtvrté.. :-D

No já se s tebou rozloučím, v noci moc nespím, páč nemohu najít tu správnou polohu, když to nejde na bříšku :-( takže se pořááád převaluji… je to náročné to těhulkování :jazyk:

Tak kdybychom se nemohly najít tak si dáme echo po tel. pošlu ti i svůj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 09:33

Ahoj, já koukám, že ta poslední odpověď, co jsem psala v pátek se tu nezobrazila :-(

Co se týče těch chlupů, tak těch se opravdu nezbavíme, ale alespoň nebudeme mít žádné alergiky, že jo :-)
Jinak u koček je ještě problém v tom, že roztahávaj kočkolit po bytě… ten mi vadí víc, ale tak hold budu muset každej den vysávat a to nejlépe několikrát denně, hlavně až bude miminko lézt…

Jinak mě na břiše ještě spát jde, tak se ještě zatím vyspím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.10.10 12:26

Ahojky :-)

no mě se také stane, že se mi někdy nepřidá příspěvek, ale co se dá dělat.

Ten kočkolit mě nenapadl…ale přece by jste nedali pryč :-( :-(

A jak bylo na Alexandrovcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 12:32

Ježiš, to ne, já ty svoje prdýlky nikomu nedám, hlavně Démonek by to snad nepřežil, ten se strašně bojí vytáhnout packy za dveře…

Alexandrovci byli docela fajn, hlavně nám na konec zazpívali Lady karneval :lol:

A jak bylo na chatičce?

Jo a ještě jsem v pátek psala, že až třeba jednou budeš moci mít kočičku, tak si u nás v o. s. nějakou vybereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.10.10 13:33

No také bych svého koucourka nikomu nedala, měla jsem kočičku u mamky, ale už není :-( Slyšel na jméno Bobíšek, ale i na Lásečko :-) brácha mě za to nenáviděl - Přece na něj nebudu volat Lásečko :pankac: Jsem se tomu smála :dance:

Jeee Lady karneval jooo :lol:

Chatička pohoda, je tam moc krásně, zazimovali jsme jí a jeli domů, na konci měsíce jí zase navštívíme…se těšíííííííím :-)

Jinak číču určo od někoho kdo je má v útulku nebo tak nějak…moc ráda bych jim pomáhala!!!

Jo a v práci mě už odepsali…si mysleli že už nepřijdu. místo toho aby se mě zeptali, tak mě raději rovnou odepsali!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 13:39

No, ona je s těma kočenkama strašná sranda, nejlepší je, když jsou aspoň dvě a můžeš koukat, jak si hrajou :-)
Právě já pomáhám jednomu útulku s inzercí a stránkama a se vším, co zrovna potřebujou. Máme spoustu koťátek, kočiček a všeho, já jim do teď pomáhala i tak, že jsem si brala jednu k těm svým, ale to už teď nepůjde, protože z karantény se musí udělat pokojíček…

Taky bych se na chatičku těšila :-) my pojedeme asi až na silvestra, ale je tam taky krásně :-)

V práci jsou fakt teda frajeři, co ti řekli? To je jednání, že by z toho jeden :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.10.10 14:33

Jeeee… a co třeba pomoct jim žrádýlkem apod.? to se také dá???

Upravila jsem to…aby to pak někdo náhodou nečetl…

Příspěvek upraven 11.10.10 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 14:44

I granulky bereme, všechno bereme :-) máme spoustu kočiček a málo peněz.

Teda, v té práci, to je opravdu fičák, to snad nemyslej vážně! To jsem zvědavá, zítra mi to povyprávíš…
To je stejně nářez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.10.10 15:02

Tak joooo…nějak vám pomohu :-)

Jdu z práce domůůůůů :-):-)

tak zatím pa a když tak na Skypu na viděnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.10 15:03

papa :hug: už se těším, já jdu za chvilku taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová