Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Joo tak nevolnosti… mnoo tak ty mám taky ale bez
Řekla bych ale že je mi špatně z hladu… jenže to bych musela jíst pořád a to se mi tedy nece
PusinkaMartinka píše:
Joo tak nevolnosti… mnoo tak ty mám taky ale bezŘekla bych ale že je mi špatně z hladu… jenže to bych musela jíst pořád a to se mi tedy nece
Právě,že já se radši najim než aby mi bylo špatně
, to je stav, který opravdu nenávidim ![]()
To je pravda, ale zrovna teď je mi dobře už asi 2 hod
Jsem se pořádně napápla a je mi fajn, jen bych zase spala ![]()
Marti- ty máš ale stavy
to je divný… mě je po jídle vždy dobře, nebo dřív to tak fungovalo, teď se musím najíst hlavně ráno…jinak bych nedošla do práce… se mi hned motá hlava a to bych šla k zemi ![]()
jinak obídek jsi měla dobrý, ale já jsem těch těstovin zapečených nějak přejedená takže je teď nemohu ani cítit ![]()
A doma na mě čeká květák a nebo žampiony, co myslíte. CO bych měla přichystat na zítra k obědu???
Ježiš marja květák! Já ho tak miluju! Ten jsem měla ten den, co jsem se to dozvěděla ![]()
A na jaký způsob květák???? Mám ho docela velký, tak bych ho chtěla udělat na dva způsoby, ale moc mě toho nenapadá ![]()
No já mám nejradši klasicky smažený, ale květákové placičky nabo mozeček (ten nemá rád mažílek
) taky není špatný. Nebo k tomu květákovou polívku, ta je tady dobrá
Hmmmm… tak obalovaný - klasika. A pak mě napadl právě mozeček… ten miluju, ale placičky či polévka mě nedocvakla… No zkusíme trošku experimentovat
toto bude v kuchyni zase vypadat
![]()
mno stavíky mno já mě se udělá za chvilku dobře to jo… jenže pak mám za chvíli zase hlad.. takže je mi špatně… ale tak není to pořád… jen tak nějak občas ![]()
Domi: promiň nechtěla jsem ti dělat chutě
![]()
Marti: to přejde… vrátí se ti to do normálu … ![]()
Holky, už se Vám někdy stalo, že jste byly permanentně nasra.né v práci??
Mě jo a to dnes… to je fakt den, ať už jsou tři hodiny sakra!!!!!
Luci, stalo
hlavně když jsem dělala servírkua ty lidi byli fakt nesnesitelní ![]()
Ale za chvilku máš padla a já pak dorazim taky ![]()
jo taky se mi to stalo když sem byla na ambulanci… a pacienti chodily jako blázni a já jim nemohla vysvětlit že obědnáváme to sem mylslea že bouchnuuu a začnu řváttt