Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
14.10.10 08:58

Ten jede s kamarádama na chatu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 09:03

Tedaaa a tebe nechá doma????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 09:20

Dobré ránko dámy :)

Gibi, ty máš doma taky vojáka? A kde slouží? Pardubice nebo Chrudim?

PusinkaMartinka :mrgreen: to je dobré, ty jsi z Moravské?! Svět je malý :mrgreen:

Mě se dnes tak nechtělo z postele, že jsem se dokonce vyprdla i na cvičení s malou :-P A včera jsem se nemohla zaboha probrat, takže mě vzbudil až řev, když si malá skřípla prst do klece s morčatama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 09:35

Peti a ty tu jak dlouho žiješ? jj svět je malý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.10.10 09:47

PusinkaMartinka: jasně, copak já bych tam s nima dělala. To je jejich partička, si tam zase budou hrát ty svoje hry a já bych na ně tak akorát koukala :-)
Si tu radši udělám veget s kámoškama. :-)

PetiteFillette: jj, taky :-) slouží v Pardubicích, ale teď se budou stěhovat do Jínců, takže budu doma pořád sama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 09:51

Achhh jooo ještě že nemám vojáka… brrr by mě kleplo :wink: pořád pryč to si nemumím představit bych se bála, že si najde jinou ženskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 09:53

JJ, Jince jsou noční můra všech, se kterýma jsem o tom mluvila. Mám v Pcích u AČR kámošku. Můj přítel je v Chrudimi. Sice se stěhovat nikam nebudou, ale prozměnu jede v zimě už potřetí do Afghanistánu. Takže si říkej, že jsi na tom pořád líp :wink:

V Pcích jsem přesně 4 roky, 1 měsíc 2 týdny a 4 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 09:58

No ono je to spíš naopak. Oni nemají ani čas ani příležitost si hledat někoho jiného :) Spíš mají strach, že si my ženské nabrnknem nějakého utěšovatele. Ale mít vojáka v Pcích na letišti, tak si výskám. Tím nechci nikoho urazit. Jen že Chrudim patří mezi speciální jednotky a jsou víc na cestách než doma. Kdybych to měla spočítat, tak za těch 5 měsíců, co spolu bydlíme, byl doma měsíc o prázdninách, to mají „celozávodní“ dovolenou a pak celkem 6 týdnů (počítáno od května do dnes). Ale aspoň mám průpravu na ten příští rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 09:59

PetiteFillette:

Tedaaaaaa Tak to já teprve 2roky a 2měsíce :wink: A přítele nebo manžela sis našla tady v Pce??? Jak si se sem vůbec dostala z moravy??? a zdravku si studovala kdepak? a ještě mám takový dotázek kolikpak ti je let? a jak koukám mičo už máš??? čekáte nebo snažítese ted o druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.10.10 10:00

Marti, já se nebojím, mám hodnýho rozumnýho chlapa, kterej nemá rád cizí lidi a teď se moc těší na miminko :-).

Pettite, ty Jínce jsou něco strašného, ale je pravda, že s Afgánem se to nedá spojovat, já ho naštěstí ještě nikde takhle neměla. I když on mi bude jezdit domů na víkendy,ale to zase bude chodit do školy, dělá si teď dálkově vejšku, takže ho taky skoro neuvidim…

Jen doufám, že je po novém roce začnou pouštět a najde si něco tady poblíž :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 10:02

jeee teda… to jo no… chlapa pořád pryč… mno ale tak co si budem zase za to máte celkem solidní penízky ne??? i když ono to všude s těma prachama stojí za velké lejno! A vojákům taky sebraly…přízpěvky skrouhly takže to zase s prachama není valné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 10:05

Pouštět jako pryč z armády? Moc bych se mu nedivila, kdyby chtěl vypadnout.. Já bych to taky docela uvítala, ale u nás není nejmenší šance.

Zdravku jsem dělala ve Znojmě, pak VOŠku v Brně, jsem porodní bába. A je mi 26. Mám dceru z předchozího vztahu (stále ještě manželství). S přítelem se znám nějakých 6, 7 let. Sem jsem se dostala přes manžela, on tady žije celý život a když jsme spolu začali chodit, zrovna jsem skončila školu a hledala práci. Tady mi ji nabídli, takže jsem se stěhovala ve 22 letech od rodičů, po třítýdenní známosti :)

Další dítě je v plánu, ale dlouhodobém. Nejdřív se musím rozvést, pak přežít Afgh. a pak se může začít realizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 10:07

Haha, s penězma na tom fakt valně nejsme :mrgreen: Sice má výplatu nadprůměrnou (myšleno z celorepublikového průměru), ale je nám to prd platné. Máme hypotéku, vysoké životní pojistky…já mateřskou a nenažraný dítě :) Skrouhnou jim to až od nového roku, tak budem muset něco vymyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.10.10 10:08

Nene, pouštět z Jínců jinam po armádě, kdyby chtěl skončit, tak může, ale když bude chtít jít jinak v rámci armády, tak ho nemusí pustit a ze začátku je pouštět nebudou, aby v těch Jíncích vůbec někdo byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 10:10

No a kam by šel?? Do Chrudimi? Co vím já, tak míst je tam volných docela dost. Jen nevím jestli je to pro tebe nějaká výhra :) I když taky asi záleží na hodnosti a na tom, kam by se tam dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová