Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.10.10 10:47

mno jak koukám budeš se i pomalu vracet do práce příští rok ne??? Malý budou tři roky… rodičák máš na kolik let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 10:52

RD mám na 3 roky, ale do nemocnice se nejspíš vracet nebudu. A když, tak jen na 0,2 úvazek. Nemá mi kdo malou vodit do školky. Takže hledám jinde..

Btw., viděla jsem v jiné diskuzi, že ses ptala na MUDr. Kokrdovou a nikdo ti neodpověděl. Ona je to dost stará diskuze. Tak ti odpovím já. Kokrdová je moc hodná ženská, výborná doktorka, ale trémistka. Zmatkuje a pak to vypadá, že je nepříjemná, ale není. Je zlatá. Navíc je tuším vedoucí lékařka, má hodně zkušeností. Já ji měla u porodu taky a jsem za to ráda (nebyl uplně ideální).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:12

Tak to sem moccc ráda protože k ní budu chodit do poradny pro těhotnéé ted nově bude i v chrudimi kde já mám gyndaře! A ona u něj povede těhu poradnu! Tak sem oc ráda že je dobrááá. Sem si říkala že když je zástupce primaře tak musí být dobráá… a slyšela sem že je jako pintlich… tak snad to bude vše ok… Ona totiž sprdla švagrovou že jde císařem… ale to se nedivím páč ona neměla žádný problémy mimnko bylo dobře otočenný akorát se mu nechtělo ven… Tak nevím ´mno.. ale zase taky švagrová se bála porodu a v hlavě chtěla cíísařem ale nikomu to neříkala… naordinoval jí to nějaký doktor a měnila se směna a kokrdový se to nelíbilo… a sprdla právě švagrovou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:17

Jo a petite… znáš MUDr. Dobrkovského tady z Pce??? Kdybys měla sŕovnat Kokrdovou a Dobrovského??? Myslíš že je někdo z nich lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.10.10 11:29

Znám. Oba jsou dobří. Ale Dobrkovský nedělá v porodnici, kdežto Kokrdová ano. Kdybych si měla vybrat z nich dvou, váhala bych, ale vyhrála by Kokrda, právě kvůli tomu, že má praktické zkušenosti z porodnice. Dobrkovský je sice výborný gynekolog, ale není porodník v praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:32

To semm potřebovala slyšet… tak to je fajn, že to vím :wink: Páč švagrová mě přemlouvala at jdu k Dobrkovskýmu… Že se jí ta Kokrdová nezdála.. ale já hned tak někoho neházím do pytle… takže sem říkala že to s ní zkusím, že je v Pce odborník a hlavně zástupce primaře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:33

Tak to si mě opravdu potěšila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.10.10 11:34

Ach jo, tak jsem už od více mamin slyšela, že na ty nevolnosti se dá něco pořídit od doktora a když jsem mu teď volala, tak mi řekl, ať zatnu zuby a držim. :-( No, ale má pravdu, jsem ráda, že jsem mu zavolala než jsem se rozběhla do lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:36

Ale takkk si kup lízátko mě tedy hodně pomáháá když je mi šoufl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.10.10 11:41

Jako obyč lízátko? To nejde, mě ze sladkýho šoflo ještě víc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:42

eee mnoo mě to vždy pomůže kyselééé lízátko… obyčejnééé nebo zkus žvejku mentolovou… nebo nějaký bombon… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
14.10.10 11:44

No takové věci mě teď vůbec nenapadaj, já si snad budu nosit v kapse pořád nějaký rohlíky. Mě je dobře jen po jídlu, ale pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:46

mě právě taky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 11:48

zatím pačko utíkám na oběd za chvilku sem zpět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.10 12:56

užž sem tu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat