Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na ty nevolnosti se dají v lékárně koupit speciální lízátka. Tuším, že jsou zázvorový. Ještěže mě tohle minulo ![]()
No tak to ti opravdu závidim
, já fakt trpim…
Teď jde o to,jestli ty lízátka nejsou sladké, to já teď nemůžu ![]()
Tak to bohužel netuším. Ale na zkoušku by sis jedno koupit mohla a uvidíš. To není zas taková investice. Nebo se prostě v lékárně zeptej, jestli třeba nepomáhá zázvorový čaj nebo jestli neexistuje něco jiného.
Vím, že za časů, když naše matky čekaly nás, existoval nějaký lék, který na ty nevolnosti spolehlivě zabíral. Nevím teda, jestli se prodával i u nás, mám to ze školy. No ale pak se zjistilo, že ten lék celkem spolehlivě taky působí na plod a způsobuje velké poškození. Děti se pak rodily s pahýlkama nebo se třema ručičkama. Takže buďme rády za pár nevolností než za tohle. Lék pak samozřejmě zakázali. Viděla jsem tenkrát o tom video a bylo to hrozné ty děti tam.
Dobré ráno, teda pr mě moc dobré není, je mi fakt špatně
, asi se z toho zblázním…
Peite, teda ten lék, to je fičák, to do sebe opravdu nebudu cpát žádnou chemii. Až potkám lékárnu, tak se zkusim podívat po těch lízátkách.
jj podívej
já už si začínám pomalu myslet, že mě ty nevolnosti přešly… ale neříkám hop ještě se můžou vrátittttt a to bych nechtěla už mě stačilo ![]()
Já ti tak závidim, že už to máš za sebou
teda ťuk ťuk na dřevo ![]()
přesně tak tuk tuk na dřevo… je to teprve druhý den co mi nic není ![]()
Aha, no tak snad už to tak vydrží
, teď už si to můžeš hezky užívat ![]()
Ahojda,
víkend jsem měla osamocený, malá byla s taťkou a přítel odjel na 2 týdny do Němec. Nakonec jsem řádila s kámoškou, tak to bylo docela fajn ![]()
No a dneska ráno jsem sobě a Lindě sbalila pár švestek a jsme do čtvrtka u našich na Moravě (pro znalé moravských luhů v Bulharech
).
Když já odpočívat nechci
Je furt pryč. A bude hůř ![]()
Jinak teda dámy zlaté Pardubice. Dnes jsem se vydala do okresního! města, že koupím malé boty a tam jsou jen 2!!!!! obuvi. Deichmann a Baťa, kde nic neměli
![]()