Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale tak… zatím to nebudu nějako hrotit to já to občas nadhodím… ale tak v poho počkám si
Nazdárek dámy. Tak se tak dívám, že je tu pěkný bordel, protože se mi neukázalo oko a já jsem teď mimo, sem si myslela, že sem nikdo nic nepíše a opak je pravdou
![]()
Takže vítám všechny co se přidaly a přidávám se opět já k vám ![]()
PusinkaMartinka, máme něco společného. I já jsem zaměstnaná v pardubickém špitále (novorozenci) a i já jsem z moravy (Břeclav) ![]()
Luczo, tak jak, ještě pracuješ nebo už tě teda vyštípali? Tohle znám od jedné kolegyně. Měla úraz v domácnosti, musela být dlouho na neschopence a když se vrátila do práce, zjistila, že už tam s ní nikdo nepočítá a taky jí to dali patřičně najevo.
My se máme pořád stejně, stejně dobře
Akorát pozítří odjíždí moje drahá polovička na dva týdny na cvičení, pak se na týden vrátí a pak zas na 3 týdny na kurz. No aspoň že z toho kurzu se bude vracet na víkendy. No a šup, bude tu prosinec, Vánoce, v lednu toho zase doma moc nestráví a v únoru (asi, možná až v březnu) mi odjede na dlouho. Půl roku se neuvidíme.
Gibi, bydlíme kousek od sebe
Já na Dubovým návrší (konečná 5 atd.)
Napsaly jste tady toho spoustu, takže valím dočítat, abych byla v obraze.
PetiteFillette tak já ti taky ještě něco povím máme společné i to že bydlím na stejném konci moravy (Moravská Nová Ves) To je pár kilákůů od Břeclavi
Mnoo na novoších tedaaaa tak to je fajn
Mnooo a jinak dobrééé ráno holky ![]()
Dobré ráno děvčata ![]()
Petite, já koukám, že máš doma vojáka, co? Tak to je zase společná věc u nás ![]()
Docela dobře, jen jsem ráno nějak nemohla uvěřit tomu, když zazvonil budík ![]()
Co u tebe?
eee nechtělo se mi vůbec s pelíšku… ještě že už je čtvrtek a zítra pátek ![]()
Ja já se těším na sobotu
, ale ještě dnešek a zítřek musíme přežít ![]()
To teda, já teda budu doma sama, takže mě kočky moc vyspat nenechaj, ale zase to můžu dohnat dýl ![]()