Maminky Jílové u Prahy a Radlík

36
25.8.10 10:55

Maminky Jílové u Prahy a Radlík

Ahoj všem :-) , jsem maminka skoro dvouletého caparta. Najdou se nějaké maminky z Jílového nebo přímo i z Radlíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8671
25.8.10 11:29

Ahoj stehe, já jsem z Libře, což je od vás vlastně kousíček pod kopcem :-D . Bohužel já se zatím řadím mezi nastávající maminky. Čekáme první dítko v únoru… Ty se na druhé nechystáš? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.8.10 12:47

ahoj tánik :-D to jo, Libeř je kousek. My se na druhé zatím nechystáme, jsme ve „fázi“ přemýšlení :-) jinak blahopřeju a už víte co to bude (nebo asi je ještě brzy..) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.10 13:15

Skoda, že ještě nemám co vozit, mohly jsme si někdy vyrazit společně na procházku :-D Já tady zatím žádnou kamarádku-maminku nemám. Ještě bohužel nevím, co se nám narodí, ale za 14 dní jdeme na UTZ, tak třeba už se pan doktor vyjádří. A jak ti to na mateřské utíká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.8.10 08:43

jo je to škoda, že je zatím mimi v bříšku :-) ale pro tebe určitě ne, máte se na co těšit :-) mateřská strašně rychle utíká :-( člověk se ani nenaděje, jak mimi rychle roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.8.10 12:00

No a když ti ta mateřská rychle utíká, měli byste už začít realizovat druhé dítko! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.8.10 14:00

:-P jojo, pořád nad tím přemýšlím, zatím jen přemýšlím, …ale aby se pak nestalo, že malé bude 18. a my budeme pořád ve fází „úvah“ :lol: a co ty, jsi už na mateřské nebo ještě v pracovním procesu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.8.10 14:14

No náhodou znám případ, kdy mezi sourozenci byl rozdíl osmnácti let, ale to je opravdu extrém :mrgreen: Já jsem doma už od začátku, protože mám za sebou několik spont. potratů, tak doktor nechtěl nic riskovat. Před necelým měsícem jsme si pořídili pro mě společníka, abych se tu nezbláznila. Máme štěně bordeauxské dogy (posílám ti foto). Ty asi dlouhou chvílí netrpíš, že? Dá se tam u vás s malou někam vyrazit? Tady u nás není ani dětské hřiště, tak nevím, kam budeme chodit za zábavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.10 22:13

no pejsek je to teda úžasný :potlesk: fakt nádherný, ale je fakt, že jaký štěňátko není krásný :-) tak to už doma tak trošku „nacvičuješ“ - se psím miminkem :-) a dogy patří mezi ty mírumilovnější …myslím k malým dětem, ne? no co se týče zábavy, tak hřiště na radlíku je, ale přijde mi teda vcelku nepoužitelný pro malé děti, ani na návštěvnost tam není… :-( (srovnám-li to s pár jinýma) mj, jestli se můžu zeptat, co se týče dr, chodíš někam tady v okolí, nebo do prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.10 07:47

Máš pravdu stehe, bordinka by měla být z těch klidnějších a výborně se prý hodí k dětem :pankac: Když jsme si štěně dovezli, tak těch prvních 14 dní bylo opravdu jako s miminem, ale teď už je větší a samostatnější, uff. S tím doktorem, od začátku co jsem v Praze chodím na Chodov do Gyncentra a jsem spokojená. Navíc, to mám od nás chvilku autem. A ty chodíš někde tady? Máme víkend, co se chystáš podnikat? I když teda počasí dnes nic moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.8.10 16:02

no my jsme víkend tak trochu promarodily s ouškama, naštěstí na píchání to nebylo, takže jsme kapaly kapičky, a super, dneska jsme byly na kontrole a bubínky jsou bledé, takže už nemusíme kapat a mělo být vše ok :-D. neměla nějak extra vysoký teploty, ale i tak mi to dalo (spíš psychicky) zabrat… ..aby jí hlavně kapičky zabrali a vyhnuli se píchání :cry:
jinak ono to počasí nebude nic moc i celý týden :-(
já zatím chodím tady k dr nechodím, takže jsem se ptala spíš, jestli máš nějaké zkušenosti. A do toho gyncentra - to chodíš k jednomu určitému, nebo se tam lékaří střídají? a už jsi někde zaregistrovaná v porodnici? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.8.10 16:21

Jejda, o píchání uší mi radši nemluv. Dokážu si představit, jak malá trpěla. :-? Já prodělala zánět středního ucha někdy ve druhé třídě a musím říct, že píchání ucha byl masakr. Chudák babička, která se mnou byla u doktora se tam rozbrečela, když viděla, jak hrozně trpím :-D . Samozřejmě se to dalo vydržet, ale když dopředu nevíš… řvát se preventivně musí :mrgreen: Hlavní je, že malé kapičky zabraly a žádné píchání jste absolvovat nemusely :dance:
Vy na Radlíku bydlíte tak krátce, že jsi k žádnému doktorovi nemusela? To Gyncentrum ti můžu opravdu jen doporučit. Platí se tam roční karta (základní) sice 1000,–, ale určo se to vyplatí. Mám kartu u dr. Jandejska, s ním jsem spokojená a kdybys chtěla, určitě by tě vzal. Jinak se mrkni na www.gyncentrum.cz
Do porodnice už zaregistrovaná jsem. Nakonec jsem zvolila Krč. Je to za prvé od nás nejblíž a žádnej velkej nával tam není. Mají i JIP pro novorozence, což třeba ve Vinohradský apod. nemají. Ty jsi rodila kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.9.10 22:49

Ahoj, zkusím oživit tuhle diskusi :-)
Bydlíme v Jílovém, nedávno jsme se přistěhovali a kromě pár sousedů nikoho neznám. Pokecáme, potkáme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.9.10 07:50

Ahoj Kačí, no já jsem pro oživení všema deseti :-D Jen sis asi z té předchozí diskuze všimla, že nejsem plnohodnotná kecalka. Teprve mimi čekám, ale ráda bych se třeba i potkala a vytáhla z tebe pár praktických rad. Ani já tady s okolními obyvateli moc nekamarádíčkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.9.10 09:55

ahoj holky,
tak se ozývám, byli jsem na týden u našich. to je i reakce pro tebe, Tánik, zatím mám dr (jak mýho gyn, obv…) i pediatra u našich, v praze,nebo v jílovém jsem hledala, jen když to bylo aktutní… jsem s mojí dr, hlavně pediatričkou moc spokojená, takže mě nic nenutí se přeregistrovat… :-) no původně jsem myslely, že tu budem pár dní, ale malá tu má stejně starou kamarádku,a bylo úžasný, jak si spolu „pokecali“ ..drží se za ručičky a žvatlaj si a cestou si ukazujou auto, kytí… že jsem jí tu nechala, tak nic nás netlačí :-)
Kačí, taky se přidávám, moc ráda pokecám nebo se potkám. Podle fotečky vypadá, že máš chlapečka, jak je starý?
mějte se krásně, zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová