Jablonec nad Nisou a okolí

383
21.8.10 21:31

Jablonec nad Nisou a okolí

Jsou tu nějaké maminy z Jablonce a okolí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
22.8.10 22:39

Ahoj koukám,že se nikdo neozval zrovna jen tak pročítám témata a tak jsem si řekla že to zkusím.Sice nevím jak velké okolí od Jablonce máš na mysly,ale já jsem z Liberce.V Jablonci se ,ale taky trochu vyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
22.8.10 22:42

Klíďo i Liberec, to už není tak daleko. :-) Z jaké části Libe jsi? Chvilku jsem tam pracovala, tak to tam trošku znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.8.10 22:52

Já bydlím ve Vesci.To jde spíš okraj Liberce,ale zase je tu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
22.8.10 22:57

Tam to znám, teda občas jsme jeli do Liberce zadem právě tímhle směrem. Aspoň tam máte klídek, je to docela hezká čtvrť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.8.10 23:09

Jak máš staré dítko.Já mám zatím jednu holku,jsou jí dva roky a čtyři měsíce.Teď se jí snažíme pořídit ségru,nebo bráchu tak uvidíme jak to pujde.Teď už si,ale pujdu lehnou,jinak se mi zítra nebude chtít vstávat.Malá se budí kolem sedmý a to je na mě docela brzy,ale co můžu dělat. :?: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
22.8.10 23:25

Taky mám dcerku, je jí rok a půl. A do dalšího mimča se rozhodně zatím neženu, jedno mi ted bohatě stačí. Já si tu ještě chvilku posedím a taky si půjdu lehnout. Teda jestli mě k sobě dcerka s taťkou pustí, zabrali si postel oba dva jen pro sebe. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.10 08:53

Tak malá taky spinká s vámi?já si Nikolku taky tak naučila a teď mi nechce spinkat sama.Snad se to někdy naučí.A ty bydlíš v které části Jablonce trochu to tam znám,jezdili jsme tam k dědovi,ale to už je pár let zpátky.pořád nás tahal na výlety a ze všeho nejvíc jsme chodili na petřínskou rozhlednu.Taky bych trefila na přehradu,ale jinak já jsem takový tip,že jsem schopná spíše zabloudit než někam dojít.Měly jste u vás taky takovou bouřku?jak jsem si šla lehnout tak jsem sotva usnula a už to tu blískalo,naštěstí nehřmělo.Né,že bych se bála bouřky,ale vadí mi to světlo.Naštěstí se to rychle přehnalo.Tak jsem byla ráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
23.8.10 12:19

No, spinká s námi. Postýlku máme přiraženou k posteli a bočnici sundanou, takže si dle libosti přelézá sem a tam. Je to tak nejpohodlnější. Jinak bydlím na Vrkoslavicích, což je kousek od Petřína, na který jste hodně výletili. Přehrada je vlastně taky kousek, busem i autem je to za chvilku. Bouřka u nás byla docela velká, akorát když jsem si šla lehnout, tak začalo hřmít, zvedl se vítr a pěkně se rozpršelo. Taky se bouřky vyloženě nebojím, ale nemám z ní moc dobrý pocit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.10 14:37

Tak to bydlíte v nějakém baráčku co.Dívala jsem se na tvé fotky v profilu,máš hezkou dcerku.Takhle tmavé vlásky měla malá od mojí ségry taky,Nikolka se narodila skoro plešatá vlásků měla jenom pár.Taky si budu muset hodit do alba nějaké foto,ale až večer teď si budu muset jít hrát,venku prší tak aby se malá nenudila u televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
24.8.10 11:41

To bydlíme, ale s rodiči. Oni nahoře a my dole, takže sice je to relativně oddělené, ale i tak je to holt s rodiči. Taky se pořád koukáme po něčem vlastním. :-) Markétka má vlásky opravdu už od narození, ani ji nevypadali a pořád rostou. Dokonce jsem ji už před jejími prvními narozeninami musela ostříhat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.8.10 15:33

No jo bydlení s rodiči není ono.Ale,když spolu dobře vycházíte tak to jde.Aspoň může babička pohlídat.Nikolka si sama začala říkat,že pujde spinkat k babičce tak si jí v pátek nebo v sobotu bere domu,ale jen na jednu noc pak už tam být nechce.My si doděláváme domeček,sice to není nic velkého,ale stačí to i tak je tu dost práce a stojí to dost peněz,ikdyž si manžel dělá vše sám.Zase,ale nemá tolik času věnovat se Nikolce takže jsem na to sama.A teď na ní zrovna přišla taková vztekací nálada,už to trvá tři dny jak není po jejím začne se vztekat a řvát a mačká to ze sebe dokud může.Jestli je to období vzdoru tak doufám,že jíto někdy přejde už aby to bylo.Já jsem Nikolku ještě ani pořádně nestříhala jenom trochu jsem jí přistříhla ofinku a trochu kolem oušek až jí,ale vlásky narostou tak se s ní chystám ke kadeřnici protože,kdybych jí stříhala já tak by nemohla jít ven stříhání neovládám.. :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová