Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,mám 9 měsíců syna a chtěla bych se seznámit s maminkou,která má prcka podobného věku na chození ven s kočárama a povídání o dětech a běžném životě,bydlím na Proseku.
![]()
AHOJ JÁ JSEM MÍŠA a mám 9,5 měsíčního kluka
bydlím kousek od pha 9 cca 20 min busem tak se někdy můžeme vidět ![]()
Škoda, že Deniska není mladší, hledám kamarádku na Proseku, už rok…
, nějak se nedokážu seznámit na písku, všechny maminky jsou už zpárované…
Hodně štěstí v heldání ![]()
Holčinky, já taky bydlím na Proseku… ![]()
Mám tříletou Helenku a devítiměsíčního Marka.
Můžem, jasně
… teď jsem minimálně do pondělka mimo Prahu, ale pak klidně. Písni třeba přes SZ, jak jsi na tom časově a odkud přesně jsi.
![]()
Ahojky, my jsme taky z Proseka. Mám Ondru 5 a půl a Gabču 2 a půl. Všechny kamarádky máme daleko a tak bychom chtěli poznat někoho odsud. Ondra chodí do školky a nás to dopoledne s Gabčou samotné v parku nebaví:-)))
Ahoj holky,
bezva, že se rozjela diskuse maminek z Proseka, už ji vyhlížím delší dobu ![]()
My bydlíme kousek od pošty a malé Billy, takže jestli tam některá chodíte nakupovat, tak jsme se možná už potkaly ![]()
Mám dva kluky: první 3 roky a druhý bude mít za pár dní rok. Oba je ještě rok budu mít doma, protože do školky tříleťáky s maminkama na mateřské neberou.
Kdybyste se někdy chtěly sejít v parku nebo na písku, tak se s vámi ráda seznámím ![]()
Ahojte
Vidim ze diskuze je docela stara ale i tak zkousim
My se prave prestehovali na prosek a vubec nikoho t neznam
Mam dcerku bude mit v rijnu 3 roky. Budu se tesit ze se nekdo ozve ![]()
Ahoj holky,
tak se taky hlásíme k seznámení na Proseku - venku to pořád nějak nejde, tak to zkoušíme touto cestou
Hledáme kamarádky- kamarády pro mě 34 a moji holčičku, které budou v září 2roky. Vyskytujeme se hodně v parku Přátelství, tak snad…
Děkujeme a mějte se hezky
taky se hlasim z Proseka:-) jsme nedavno pristehovani a nikoho tu nezname.
Tak co domluvit nejake rande
nebo nechodite nekam na cviceni s prckama? jeste jsem tu nic neobjevila. Muzeme se sejit na cvicu.
Take se hlasim z okoli Proseka…muzeme dat sraz, chodim furt sama s kocarem, mam 10ti mesicniho syna, tak klidne dejte nekdo vedet, rada se seznamim ![]()