Hledám kamarádku - Praha Prosek

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3200
20.8.10 11:41

hledám kamarádku

Ahojky,mám 9 měsíců syna a chtěla bych se seznámit s maminkou,která má prcka podobného věku na chození ven s kočárama a povídání o dětech a běžném životě,bydlím na Proseku. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
20.8.10 12:17

AHOJ JÁ JSEM MÍŠA a mám 9,5 měsíčního kluka :-) bydlím kousek od pha 9 cca 20 min busem tak se někdy můžeme vidět :-)

• Citovat
  • Upravit
1390
20.8.10 13:38

Škoda, že Deniska není mladší, hledám kamarádku na Proseku, už rok… :cry: , nějak se nedokážu seznámit na písku, všechny maminky jsou už zpárované…
Hodně štěstí v heldání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
20.8.10 14:51

Holčinky, já taky bydlím na Proseku… :mavam:

Mám tříletou Helenku a devítiměsíčního Marka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.8.10 16:28

jéé,tak to bych byla ráda!a kde přesně bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.8.10 16:31

tak to je super,můžeme se někdy s prckama vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
20.8.10 16:54

Můžem, jasně :lol: … teď jsem minimálně do pondělka mimo Prahu, ale pak klidně. Písni třeba přes SZ, jak jsi na tom časově a odkud přesně jsi.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.8.10 17:13

jojo,už jsem ti písla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jája106
24.8.10 12:29

Prosek

:-D Ahojky, my jsme taky z Proseka. Mám Ondru 5 a půl a Gabču 2 a půl. Všechny kamarádky máme daleko a tak bychom chtěli poznat někoho odsud. Ondra chodí do školky a nás to dopoledne s Gabčou samotné v parku nebaví:-)))

• Citovat
  • Upravit
697
1.9.10 18:20

Ahoj holky,

bezva, že se rozjela diskuse maminek z Proseka, už ji vyhlížím delší dobu :-)

My bydlíme kousek od pošty a malé Billy, takže jestli tam některá chodíte nakupovat, tak jsme se možná už potkaly :-)

Mám dva kluky: první 3 roky a druhý bude mít za pár dní rok. Oba je ještě rok budu mít doma, protože do školky tříleťáky s maminkama na mateřské neberou.

Kdybyste se někdy chtěly sejít v parku nebo na písku, tak se s vámi ráda seznámím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
22.6.12 14:25

Ahojte :) Vidim ze diskuze je docela stara ale i tak zkousim :) My se prave prestehovali na prosek a vubec nikoho t neznam :( Mam dcerku bude mit v rijnu 3 roky. Budu se tesit ze se nekdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
30.8.12 21:36

Ahoj holky,
tak se taky hlásíme k seznámení na Proseku - venku to pořád nějak nejde, tak to zkoušíme touto cestou :-) Hledáme kamarádky- kamarády pro mě 34 a moji holčičku, které budou v září 2roky. Vyskytujeme se hodně v parku Přátelství, tak snad…
Děkujeme a mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
8.9.12 01:14

Ahoj holky,
@715 @nymphy

taky se hlasim z Proseka:-) jsme nedavno pristehovani a nikoho tu nezname.
Tak co domluvit nejake rande 8) nebo nechodite nekam na cviceni s prckama? jeste jsem tu nic neobjevila. Muzeme se sejit na cvicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.9.12 20:02

Take se hlasim z okoli Proseka…muzeme dat sraz, chodim furt sama s kocarem, mam 10ti mesicniho syna, tak klidne dejte nekdo vedet, rada se seznamim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
25.9.12 16:00

Ahojky, tak co zitra dopoledne dat sraz v parku Pratelsvi? hodi se vam to? @zazuunka @715 @nymphy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová