Maminky Karlovy Vary a okolí

13.8.10 20:45

Maminky Karlovy Vary a okolí

Tak jsem zvědavá, zda-li jsem neměla, přeci jenom, se přidat do mamin ze západních čech, ale nedá mi to…

Diskuzi jsem Varskou nenašla, tak snad mě nikdo nepožene 8-)

Vím, že tu jste varačky, pojdme si povídat, pokud budete stíhat jednu diskuzi navíc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
13.8.10 21:36

Ahoooj Verčo,
zdravím Tě :mavam: !No,myslela jsem, že to nevíš, ale jak píšeš - tak víš, je tu tak diskuze „Maminky ze západních čech“, tam je to takové namíchané (Vary, Ostrov, Aš, Frantovky…atd.), já jsem z Frantovek a jsem tam, ale jestli hledáš „pravé Varačky“ tak to zkus tady a uvidíš, kolik se Vás najde. Já se sem tolik nedostanu, ale na těch západočeškách jsou fakt moc příjemné a fajn holčiny, tak uvidíš.Měj se krásně, užij si hezky víkend :dance: .Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
13.8.10 21:57

Ahoj,ja jsem z Nove Role :-)takze ne uplna Varacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 22:11

ahoj :mavam:

tel když já tak nerada zasahuju do zajetých STÁLÝCH diskuzí… nejsem typ co zapadne, možná pro svoje názory :nevim: či nevyspělím chováním :mrgreen: tak zkouším svou :roll: a děj se vůle žen z Varů… jako když se jich moc nepřihlásí, tak to zabalím a pujdu k vám. 8-)

dan nová role jo…heled vydrz prtka vydrz a vary jsou tam hnedle :pankac: a muzes se učit rusky uz dopředu ale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prudislava
13.8.10 22:12

Ahoj Veru, už jsi mi psala, měla jsem jiný nick. Jsem taky ze Západních Čech, pojď tam. Jsme tam všechny fajn, až na Rybanu :lol: :lol: :lol: - ona to snese, viď Ryb :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: Jinak Dani, spolu jsme si taky psaly, jsem ta ze SR.. co kočárek? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13.8.10 22:12

a koukám že budete přesně o rok jak my… vidim to totiž na 14. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
13.8.10 22:18
prudislava píše:
Ahoj Veru, už jsi mi psala, měla jsem jiný nick. Jsem taky ze Západních Čech, pojď tam. Jsme tam všechny fajn, až na Rybanu :lol: :lol: :lol: - ona to snese, viď Ryb :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: Jinak Dani, spolu jsme si taky psaly, jsem ta ze SR.. co kočárek? :kytka:
HANO !! To ti nedaruju !!! :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 22:19

@prud tak si mě překecala :mrgreen:
ale stejně bych ráda pochytala náký varandy…třeba se známe ani nevíme z kurzu a tak že…

nerada to přiznávám, ale já nemám kamarádky !!! co jsem měla zmizelo…a to co se zase objevilo, nemá čas či zájem… každá svoje životy…nemám no.. chlapa v hospodě, já dřepím u tchýně…se zabiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.08.10 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.10 22:20

@ryb kšc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
13.8.10 22:22

Holky, pojďte k nám do zápaďaček. :pankac: :pankac: :pankac: Když se Vám tam nebude líbit, vždycky můžete odejít. My nekoušem, no teda až na prudislavu…ta občas trochu… :lol: :lol: :lol: Záleží na Vás. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prudislava
13.8.10 23:10
verunkamandarinka píše: @prud tak si mě překecala :mrgreen:
ale stejně bych ráda pochytala náký varandy…třeba se známe ani nevíme z kurzu a tak že…

nerada to přiznávám, ale já nemám kamarádky !!! co jsem měla zmizelo…a to co se zase objevilo, nemá čas či zájem… každá svoje životy…nemám no.. chlapa v hospodě, já dřepím u tchýně…se zabiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to hlavu vzhůru a s náma na morčátka… až bude moje mimi oki!! Což jsem si naplánovala brzy!!! Jsem ze SR, jak už jsem psala… hele, já si tě pletu s tou kamča.dalmatinka.. ne názorama, ale tím nickem.. ale snad už to dám.. jo a z jakýho kurzu? já chodila k Ladě Macečkový jen.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
prudislava
13.8.10 23:11
rybana75 píše:
Holky, pojďte k nám do zápaďaček. :pankac: :pankac: :pankac: Když se Vám tam nebude líbit, vždycky můžete odejít. My nekoušem, no teda až na prudislavu…ta občas trochu… :lol: :lol: :lol: Záleží na Vás. :wink:

Rybice, ty hyeno!!! Mor a neštovice na tebe, ty plantážníku!!! Ještě Hamajzna posílá kamsi jak kdyby se nechumelilo :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10665
13.8.10 23:32
verunkamandarinka píše: @prud tak si mě překecala :mrgreen:

tyy joo…to chce jet na ty morčata :lol: :lol: :lol:
až přejdeš k nám, tak pochopíš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prudislava
13.8.10 23:47

holky, ale nesmíte se mi smát, já mám na ně fakt úchylku!!! :hug: :hug: :hug: Jinak mě děsí lidi rozplývající se nad zvířátkama, ale u morčátek si nemůžu pomoct :hug: :hug: Budu se ovládat 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
5429
14.8.10 01:10

To zas bude na zápaďačkách veselo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat