Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem zvědavá, zda-li jsem neměla, přeci jenom, se přidat do mamin ze západních čech, ale nedá mi to…
Diskuzi jsem Varskou nenašla, tak snad mě nikdo nepožene ![]()
Vím, že tu jste varačky, pojdme si povídat, pokud budete stíhat jednu diskuzi navíc ![]()
Ahoooj Verčo,
zdravím Tě
!No,myslela jsem, že to nevíš, ale jak píšeš - tak víš, je tu tak diskuze „Maminky ze západních čech“, tam je to takové namíchané (Vary, Ostrov, Aš, Frantovky…atd.), já jsem z Frantovek a jsem tam, ale jestli hledáš „pravé Varačky“ tak to zkus tady a uvidíš, kolik se Vás najde. Já se sem tolik nedostanu, ale na těch západočeškách jsou fakt moc příjemné a fajn holčiny, tak uvidíš.Měj se krásně, užij si hezky víkend
.Helča
ahoj ![]()
tel když já tak nerada zasahuju do zajetých STÁLÝCH diskuzí… nejsem typ co zapadne, možná pro svoje názory
či nevyspělím chováním
tak zkouším svou
a děj se vůle žen z Varů… jako když se jich moc nepřihlásí, tak to zabalím a pujdu k vám. ![]()
dan nová role jo…heled vydrz prtka vydrz a vary jsou tam hnedle
a muzes se učit rusky uz dopředu ale ![]()
Ahoj Veru, už jsi mi psala, měla jsem jiný nick. Jsem taky ze Západních Čech, pojď tam. Jsme tam všechny fajn, až na Rybanu
- ona to snese, viď Ryb
Jinak Dani, spolu jsme si taky psaly, jsem ta ze SR.. co kočárek? ![]()
a koukám že budete přesně o rok jak my… vidim to totiž na 14. ![]()
prudislava píše:HANO !! To ti nedaruju !!!
Ahoj Veru, už jsi mi psala, měla jsem jiný nick. Jsem taky ze Západních Čech, pojď tam. Jsme tam všechny fajn, až na Rybanu![]()
![]()
- ona to snese, viď Ryb
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak Dani, spolu jsme si taky psaly, jsem ta ze SR.. co kočárek?
@prud tak si mě překecala ![]()
ale stejně bych ráda pochytala náký varandy…třeba se známe ani nevíme z kurzu a tak že…
nerada to přiznávám, ale já nemám kamarádky !!! co jsem měla zmizelo…a to co se zase objevilo, nemá čas či zájem… každá svoje životy…nemám no.. chlapa v hospodě, já dřepím u tchýně…se zabiju
![]()
Příspěvek upraven 13.08.10 v 22:21
Holky, pojďte k nám do zápaďaček.
Když se Vám tam nebude líbit, vždycky můžete odejít. My nekoušem, no teda až na prudislavu…ta občas trochu…
Záleží na Vás. ![]()
verunkamandarinka píše: @prud tak si mě překecala
ale stejně bych ráda pochytala náký varandy…třeba se známe ani nevíme z kurzu a tak že…nerada to přiznávám, ale já nemám kamarádky !!! co jsem měla zmizelo…a to co se zase objevilo, nemá čas či zájem… každá svoje životy…nemám no.. chlapa v hospodě, já dřepím u tchýně…se zabiju
Příspěvek upraven 13.08.10 v 22:21![]()
![]()
![]()
tak to hlavu vzhůru a s náma na morčátka… až bude moje mimi oki!! Což jsem si naplánovala brzy!!! Jsem ze SR, jak už jsem psala… hele, já si tě pletu s tou kamča.dalmatinka.. ne názorama, ale tím nickem.. ale snad už to dám.. jo a z jakýho kurzu? já chodila k Ladě Macečkový jen.. ![]()
rybana75 píše:
Holky, pojďte k nám do zápaďaček.![]()
![]()
Když se Vám tam nebude líbit, vždycky můžete odejít. My nekoušem, no teda až na prudislavu…ta občas trochu…
![]()
![]()
Záleží na Vás.
Rybice, ty hyeno!!! Mor a neštovice na tebe, ty plantážníku!!! Ještě Hamajzna posílá kamsi jak kdyby se nechumelilo
![]()
verunkamandarinka píše: @prud tak si mě překecala
ale stejně bych ráda pochytala náký varandy…třeba se známe ani nevíme z kurzu a tak že…nerada to přiznávám, ale já nemám kamarádky !!! co jsem měla zmizelo…a to co se zase objevilo, nemá čas či zájem… každá svoje životy…nemám no.. chlapa v hospodě, já dřepím u tchýně…se zabiju
Příspěvek upraven 13.08.10 v 22:21![]()
![]()
![]()
tyy joo…to chce jet na ty morčata
![]()
až přejdeš k nám, tak pochopíš… ![]()
holky, ale nesmíte se mi smát, já mám na ně fakt úchylku!!!
Jinak mě děsí lidi rozplývající se nad zvířátkama, ale u morčátek si nemůžu pomoct
Budu se ovládat
![]()