Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj najde se tady někde kamarádka s mimčem na procházky atd,. Jsem 25 letá maminka s 15-ti měsičním chlapečkem Adámkem. ![]()
Chtěla bych oživit tuto diskuzikterá se vlastně ani nerozjela.
Ráda bych našla maminku s malým svištěm z Jablonce nad Nisou,na procházky,výlety,pokec u kafe.Hledám kamarádku pro sebe a zároveň kamaráda/kamarádku pro mou malou.Mám téměř roční holčičku a 12-ti letého kluka. Nepocházím Jablonce a známé z práce jsem nějak ztratila odchodem na mateřskou. Jsem ze sídliště Šumava-Paseky. Budu ráda,když se,holky,ozvete.
![]()
Vážně Jablonec spí? Pravda trochu tu zapadáváme sněhem,ale zatím pohoda…
Ozve se někdo?
![]()
Ahoj nonitty, zjistila jsem, že jsi navštívila můj profil. Jsem také z Jablonce, sice z opačného konce než ty. Mám skoro pětiletého syna a teď na únor čekáme holčičku Adélku. Pokud si budeš chtít popovídat, nebo se třeba sejít na kávičku, pak písni soukromou zprávičku. Zdraví Renata
Ahoj holky
Já se hlásím taky do skupiny mamina-Jablonec
Termín mám na konec března, takže zatím těhule
Je to moje první mimi ![]()
Jsme taky z Jablonce, mám skoro 2 letou dcerku.
Tak se hlásím, abyste věděli, že i v Jablonci jsou maminy s dětma a nespí se tu. ![]()
Ahojky holky,taky jsem z Jablonce,mam kluka,v lednu mu budou 2 roky a druhy mimisek je na ceste,TP 14.6.2011,rada se seznamim s nejakou maminkou z Jablonce
![]()
Ahojky maminy ![]()
Koukám že diskuze už dlouho zahálí, tak zkusím obnovit. Je tu nějaká mamina, která by občas vyrazila na společnou procházku, sejít se na kafíčko apod.
Mám dva chlapečky, dvouletého a dvouměsíčního a bydlíme ve Mšeně ![]()
Ahoj. Jsem maminkou 2,5 leté Adélky a jakoukoliv možnost setkání se stejně starými dětmi uvítáme. Bydlíme ve Vrkoslavicích ![]()
Mám dvouletého kluka a hledám nějaké cvičení, kde se vyřádí s vrstevníky, ale nemůžu nic najít. Poradí mi někdo s dobrou zkušeností?
Ahoj maminy,
nenašla by se nějáká maminka s prckem na procházky, kafčo,…?? Je mi 20cet a mám dvouměsíčního chlapečka ![]()
Ahoj maminky,
jsem maminkou 2,5lete dcery Sofie a skoro 3mesicniho syna Kubíka… nenasla by se tu maminka se stejne starymi detmi?
![]()
@Anejdana bych sla na prochazky i na to kafco…
![]()
Ahoj holky, me je 23 jsem taky z Jablonce a mam rocniho syna, rada bych sla take na prochazku, kafco ![]()
Tak zkusím už po několikáte oživit diskuzi
nenašla by se maminka, těhulka nebo prostě kdokoliv na procházky, kafčo? Už tady v tom Jablonci vážně umírám nudou
![]()