Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, založila jsem toto diskusní téma pro těhulky z Rakovnicka…těším se na Vaše příspěvky… ![]()
Těhulka Lucka, termín porodu únor 2011
Ahoj, tak tě tady vítám…a odkud si? A jak se cítíš, jako těhulka… ![]()
Jsem z Lužné a ty? Cítím se už docela dobře, začátky byli ale krutý no
teď už doufám jen že to donosím až dokonce
v kolikátem týdnu jsi?
Taky jsem měla těžký začátek…krvácela jsem, poležela jsem si v nemocnici a nevěděla, jak to vůbec bude dál…ted jsem v 16tt, v úterý jdu do poradny, tak jsem zvědavá…
Hrozně ráda už bych věděla, co to bude, ale teď mi ultrazvuk dělat nebude, tak ho zkusím přemluvit…
Jinak já jsem z Rakovníka…
A kolik ti je? Je to tvoje první těhotenství? Také jsem krvácela asi ve 13tt a ležela v nemocnici od té doby se šetřím a těším se až prcka vyprdnu
a co by jsi chtěla holčičku či kluka? já čekám chlapečka.
Ahojky, čekám druhé miminko…už mám chlapečka, v září mu budou čtyři roky…
Chtěla bych holčičku, už jen vzhledem k tomu, že chlapečka mám, tak uvidíme…
K jakému dr. chodíš? Já chodím k Marouškovi. A je mi 27…a tobě? A jak se bude jmenovat chlapeček?
Já chodím k Mudr. Bláhový doufala jsem že mě bude rodit Maroušek ale prý už v nemocnici skončil. A jaké máš zkušenosti s Rakovnickou porodnicí? Chlapeček bude Tomášek po tátovi a je mi 21. A kdy že máš ten termín?
Ahoj, tak tě napřed vyvedu z omylu…Maroušek v nemocnici nezkončil…jen už není na ambulanci, ale má svojí soukromou ordinaci, takže místo ordinačních hodin, co byl v nemocnici, tak je na náměstí v hotelu… Ale v nemocnici normálně funguje mimo svojí ordinaci…
Taky doufám, že mě bude rodit, protože je pro mě nejlepší… S rakovnickou porodnicí zkušenosti nemám…malýho jsem rodila na Kladně, ale slyšela jsem, že je to v pohodě, kamarádka tam rodila před měsícem a byla spokojená… Termín mám 1.2.2011.
Myslím, že je velká pravděpodobnost, že budeš mít Marouška…říkal mi, že je jeden z mála doktorů, co jsou v nemocnici tak často… Melicharová?…to je která?…není to taková mladá doktorka s kratšími blond vlasy?
Ahojky, jestli můžu, tak se k vám přidám
. Termín mám 5. 2. Taky jsem měla trošku nepříjmený začátek těhotenství, v 8. týdnu jsem krvácela, poležela jsem si pár dní v nemocnici… No a ve 12. týdnu mi pan doktor oznámil, že čekáme dvojčátka
, do té doby jsme nikdo o tom druhém miminku nevěděl, nikdo ho neviděl a najednou se objevilo. Takže vám asi nemusím popisovat jak jsem z toho byla vykulená ![]()
Melicharová je mlaďoučká doktorka má krátké ale myslím hnědě vlasy a je hrozně příjemná. Marouška bych ráda, z Hajčiho nemám dobrý pocit ale prý je zase jednička tak nevím no.
Jinak gratuluju ke dvojčátkům.
Ahoj nová těhulko…
, samozřejmě se můžeš přidat, čím víc těhulek, tím líp…
A odkud si?…termín porodu máš kousek ode mě, tak se třeba potkáme v porodnici…
A už víš pohlaví dvojčátek? Jinak si umím živě představit, jak si byla překvapená…
Já byla dneska na ultrazvuku, ale nebylo vidět, co čekáme…ach jo…
…tak snad na tom velkým ultrazvuku…na ten jdu 14.9.
A jak se jinak cítíte holky? Už máte vybraný kočárek?
Já jsem z Rakovníka. Termín mám sice na začátek února ale jak to bude s dvojčátkama nevím, možná to bude dřív
Dneska jdu do poradny, tak jsem zvědavá jestli je všechno v pořádku…no trošku se bojím… určitě máte taky takový pocit, žejo? Nebo jsem jenom já takovej plašan? ![]()
Lucí, myslíš, že pohlaví už je rozeznatelné v 16. týdnu? Já se dneska zkusím zeptat dr. jestli by něco neviděl
A kolik ti je?
Kočárek ještě vybraný nemáme, u nás to bude trošku složitější
a ještě vůbec nenakupuju, jsem strašpytel, bojím se, abych něco nezakřikla. Co vy? Nakupujete? ![]()