Těhulky z Rakovnicka

73
13.8.10 14:30

Těhulky z Rakovnicka

Ahoj, založila jsem toto diskusní téma pro těhulky z Rakovnicka…těším se na Vaše příspěvky… :wink:
Těhulka Lucka, termín porodu únor 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2419
13.8.10 14:48

Ahojky tak já mám termín 16.10.2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.8.10 18:32

Ahoj, tak tě tady vítám…a odkud si? A jak se cítíš, jako těhulka… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
14.8.10 20:46

Jsem z Lužné a ty? Cítím se už docela dobře, začátky byli ale krutý no :cry: teď už doufám jen že to donosím až dokonce :lol: v kolikátem týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.8.10 11:18

Taky jsem měla těžký začátek…krvácela jsem, poležela jsem si v nemocnici a nevěděla, jak to vůbec bude dál…ted jsem v 16tt, v úterý jdu do poradny, tak jsem zvědavá… :wink: Hrozně ráda už bych věděla, co to bude, ale teď mi ultrazvuk dělat nebude, tak ho zkusím přemluvit… :-D Jinak já jsem z Rakovníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
15.8.10 15:48

A kolik ti je? Je to tvoje první těhotenství? Také jsem krvácela asi ve 13tt a ležela v nemocnici od té doby se šetřím a těším se až prcka vyprdnu :lol: a co by jsi chtěla holčičku či kluka? já čekám chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelka83
15.8.10 22:25

Ahojky, čekám druhé miminko…už mám chlapečka, v září mu budou čtyři roky… :wink: Chtěla bych holčičku, už jen vzhledem k tomu, že chlapečka mám, tak uvidíme… :wink: K jakému dr. chodíš? Já chodím k Marouškovi. A je mi 27…a tobě? A jak se bude jmenovat chlapeček?

• Citovat
  • Upravit
2419
16.8.10 15:37

Já chodím k Mudr. Bláhový doufala jsem že mě bude rodit Maroušek ale prý už v nemocnici skončil. A jaké máš zkušenosti s Rakovnickou porodnicí? Chlapeček bude Tomášek po tátovi a je mi 21. A kdy že máš ten termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.8.10 15:45

Ahoj, tak tě napřed vyvedu z omylu…Maroušek v nemocnici nezkončil…jen už není na ambulanci, ale má svojí soukromou ordinaci, takže místo ordinačních hodin, co byl v nemocnici, tak je na náměstí v hotelu… Ale v nemocnici normálně funguje mimo svojí ordinaci… :-) Taky doufám, že mě bude rodit, protože je pro mě nejlepší… S rakovnickou porodnicí zkušenosti nemám…malýho jsem rodila na Kladně, ale slyšela jsem, že je to v pohodě, kamarádka tam rodila před měsícem a byla spokojená… Termín mám 1.2.2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
16.8.10 16:35

Jééé tak to jsem ráda. Chtěla bych jeho nebo melicharovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.8.10 17:22

Myslím, že je velká pravděpodobnost, že budeš mít Marouška…říkal mi, že je jeden z mála doktorů, co jsou v nemocnici tak často… Melicharová?…to je která?…není to taková mladá doktorka s kratšími blond vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
17.8.10 13:25

Ahojky, jestli můžu, tak se k vám přidám :wink: . Termín mám 5. 2. Taky jsem měla trošku nepříjmený začátek těhotenství, v 8. týdnu jsem krvácela, poležela jsem si pár dní v nemocnici… No a ve 12. týdnu mi pan doktor oznámil, že čekáme dvojčátka :-) , do té doby jsme nikdo o tom druhém miminku nevěděl, nikdo ho neviděl a najednou se objevilo. Takže vám asi nemusím popisovat jak jsem z toho byla vykulená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
17.8.10 15:48

Melicharová je mlaďoučká doktorka má krátké ale myslím hnědě vlasy a je hrozně příjemná. Marouška bych ráda, z Hajčiho nemám dobrý pocit ale prý je zase jednička tak nevím no.
Jinak gratuluju ke dvojčátkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.8.10 20:47

Ahoj nová těhulko… :wink: , samozřejmě se můžeš přidat, čím víc těhulek, tím líp… :-) A odkud si?…termín porodu máš kousek ode mě, tak se třeba potkáme v porodnici… :wink: A už víš pohlaví dvojčátek? Jinak si umím živě představit, jak si byla překvapená… :lol: Já byla dneska na ultrazvuku, ale nebylo vidět, co čekáme…ach jo… :roll: …tak snad na tom velkým ultrazvuku…na ten jdu 14.9.
A jak se jinak cítíte holky? Už máte vybraný kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
18.8.10 08:29

Já jsem z Rakovníka. Termín mám sice na začátek února ale jak to bude s dvojčátkama nevím, možná to bude dřív :nevim: Dneska jdu do poradny, tak jsem zvědavá jestli je všechno v pořádku…no trošku se bojím… určitě máte taky takový pocit, žejo? Nebo jsem jenom já takovej plašan? :lol:
Lucí, myslíš, že pohlaví už je rozeznatelné v 16. týdnu? Já se dneska zkusím zeptat dr. jestli by něco neviděl :wink: A kolik ti je?
Kočárek ještě vybraný nemáme, u nás to bude trošku složitější :-) a ještě vůbec nenakupuju, jsem strašpytel, bojím se, abych něco nezakřikla. Co vy? Nakupujete? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová