Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na těhu cvičení jsem chtěla chodit ale pak když jsem byla na rizikáči tak mi bylo řečeno že pokud jsem nebyla aktivní i před těhu tak ať se na to teď radši vyprdnu.
Jinak ten kurz fakt supr, provedli nás po oddělení i na sálech a řekli nám co v který místnosti nám budou dělat jako fakt doporučuju (je to každej poslední čtvrtek v měsíci tak se objednejte včas, bylo nás tam 8 páru) PA a laktační poradkyně byli suprový a byla tam sranda) jinak ten srázek budeme muset naplánovat co nejdřív abych ho stihla ![]()
Já se budu muset zeptat dr. na to cvičení. S dvojčaty jsem na rizikovým, tak jestli bych mohla
A na ten kurz jak jsi teď byla se objednává kde? Přímo v nemocnici? Tam si můžu zajít sama a objednat se? A kolik to stojí?
pavlliina píše:
Já se budu muset zeptat dr. na to cvičení. S dvojčaty jsem na rizikovým, tak jestli bych mohlaA na ten kurz jak jsi teď byla se objednává kde? Přímo v nemocnici? Tam si můžu zajít sama a objednat se? A kolik to stojí?
stojí 360 a zavoláš si na porodní sál a objednáš se pokud nemáš číslo tak ti ho dám. a je lepší pokud jde stebou i chlap byli tam jen 2 ženský samy. chci se zeptat vy už čekáte obě dvě druhé dítě?
Ráďo díky, na ten předporodní kurz mám ještě čas, jen jsem chtěla vědět, jak to chodí
Já čekám první dítě
a asi taky poslední vzhledem ke dvojčátkům
Ty taky první, viď? Jsem z toho docela vykulín a jen si občas říkám jestli to zvládnu. Ale zase zvládli to jiný, proč bych to nezvládla já ![]()
To víš, manžela bych tam vzala taky. Já totiž chci, aby byl u porodu. Nejdřív mi statečně tvrdil, že bude a teď už začíná couvat, že ještě neví
ale moc bych ho tam chtěla mít, tak věřím, že bude
Co u tebe? Bude manžel nebo přítel u porodu?
pavlliina píše:
Ráďo díky, na ten předporodní kurz mám ještě čas, jen jsem chtěla vědět, jak to chodíJá čekám první dítě
a asi taky poslední vzhledem ke dvojčátkům
Ty taky první, viď? Jsem z toho docela vykulín a jen si občas říkám jestli to zvládnu. Ale zase zvládli to jiný, proč bych to nezvládla já
To víš, manžela bych tam vzala taky. Já totiž chci, aby byl u porodu. Nejdřív mi statečně tvrdil, že bude a teď už začíná couvat, že ještě nevíale moc bych ho tam chtěla mít, tak věřím, že bude
Co u tebe? Bude manžel nebo přítel u porodu?
dej si sem konečně fotku. jinak manžel půjde pokud to stihne ale doufám že jo. pokud se na to manžel necítí tak ho asi nenuť a kdo ví u dvojčat je velká pravděpodobnost císaře ne?
Ty řekneš, dej sem fotku ale na to ještě musím přijít
No nevím, jestli to bude císař nebo ne, ale asi je velká pravděpodobnost ale pravidlem to taky není. A zase, abych ho nutila, to ho za každou cenu nutit nebudu
Ty se máš, ty už to máš za chviličku. Určitě jsi natěšená, co?
a co manžel? Jak ten se těší?
Ahojky těhulky, tak koukám, že se tu rozjela debata…
Jsem z vás jediná, co bude rodit po druhé…
Ten srazík bych klidně udělala v příštím týdnu, ale až někdy ke konci…nebo začátkem toho dalšího, tak jak by se to taky hodilo vám…? Řekněte si…
Taky se těším na ten předporodní kurz, jsem zvědavá…
Ráďulko, až se ti miminko narodí, tak pro tebe bude nejkrásnější na světě a tak už to zůstane…
Je to nejkrásnější pocit, nikdy už nic krásnějšího nezažijete… Pavlí, souhlasím s Ráďulkou: jestli se manžel necítí, tak ho do toho radši nenuť…mohl by tam omdlít a přidělat práci personálu…když jsem čekala prcka, sestřička na předporodním nám vyprávěla, jak jeden manžel u porodu omdlel, rozsekl si hlavu a oni museli ještě ošetřovat jeho… ![]()
Už jsem hrozně natěšená, a hlavně musím říct že už mě to dost štve se stim tahat a to mám maličký bříško oproti ostatním ale i tak mě to hrozně omezuje hlavně při spaní. Jinak manžel se taky už moc těší, jsem zvědavá jakej bude taťka. Na srázek se moc těším a nechala bych to taky na konec týdne nebo až ten další do středy nebudu mít auto tak by to pro mě bylo komplikovaný. Tak to tě budu rebelko zpovídat jakej si měla porod.
Ahoj, jj…to jsem obojí já, jen nechápu, proč mi tam skočila Rebelka… ![]()
Ahoj holky,chystám se rodit taky v Rakovnické porodnici,tedy jestly bude všechno v pořádku,ale mám na Vás otázku,nevíte některá jestly je tam ještě dr. Růžička?
děkuju ![]()
Lucísek83 píše:
Ahoj, jj…to jsem obojí já, jen nechápu, proč mi tam skočila Rebelka…
nemáš náhodou facebook?
anlea píše:
Ahoj holky,chystám se rodit taky v Rakovnické porodnici,tedy jestly bude všechno v pořádku,ale mám na Vás otázku,nevíte některá jestly je tam ještě dr. Růžička?
děkuju
ahojky vítám tě tady a kdy máš termín? a jsi z rakovníka? jinak růžička si myslím že tam není ale nevím zatím co jsem tam byla a to už několikrát tam ani jednou nebyl abych pravdu řekla nevím ani jak vypadá. vím že je tam melicharová hajči a maroušek
Raďulko,
děkuji,termín máme 2.2 ale budu rodit už v lednu plánovaným císařem a chceme u porodu Růžičku,nikomu jinýmu se nesvěřím,už mě napadlo tam zavolat ale do ledna je ještě časuuuuuu ![]()