Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dii
4698
19.10.12 21:00

Ahojky holky,
pondeli zni dobre:-) Klidne ta 12 nebo i kousek driv? My muzeme dopo od 10-14 a pak odpo od 16 dal.
hezky vikend vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.10.12 12:40

Ahoj holky, pondělí se nám taky hodí - můžeme tak +/- od 11hod. a dál…snad bude dobrý počasí. Mějte se fajn, pěkný víkend a v PO se těšíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.10.12 12:41

No já spíš od těch 10-10:30 pak musím domu stihnout udělat oběd :)
Kde se střetneme? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.10.12 16:18

Děvčata, můžu se také připojit? Jsem tu nová, kde ja park vím, moc se tam nevyznám, ale snad bych vás našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.10.12 20:56

No ja muzu bud dopolko do tech 11/11.30 nebo potom, radsi bych po tom obede to me vetsinou pak usne v kocaru tak by to bylo ideal..tak kdo muze od tech pul 12 a dal tak se rada sejdu :lol: nebo na me holt nekde pockejte :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
21.10.12 16:22

Ahoj holky,
@klarka87 urcite! :mavam:

Tak v kolik teda? :-D co dat sraz na 10,30 a @zazuunka se pak cca v 11 pripoji? a u male billy?
Jen koukam, ze vsechny mate „mladochy“? …tak uvidme, jak se ten nas dvoulety Filda bude prochazet :) Mozna to dopadne tak, ze vy se budete prochazet a ja budu utikat za Fidou, ktery bude na kole ;)

A doufam, ze pocasi se trochu vylepsi do zitra! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.10.12 18:06

@dii
Tak mám počítat se zítřkem v 10:30? U malé Billi to je na metro Prosek? Nebo je tam i jiná Billa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.10.12 19:25

@dii @klarka87 @nymphy napiste mi aspon nejaky bod jak vas poznam, barva kocaru apod..ja mam cerny tak nuda..max. si muzu vzit ruzovou mikinu s koziskem :P tak poznate me..a kde budete kolem tech 11=pul 12..v parku vas najdu, to neni problem, klidne i na hristi, tolik maminek tam asi v tu dobu nebude :] pisnete kde budete a ja dojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.10.12 20:06

@zazuunka :-D Taky jsem zvědavá jak vás najdu:-D já mám též černý kočárek:-D vezmu si černé pončo a vínové punčochy:-) Jinak poraďte, kde je malá billa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
21.10.12 20:29

Holky me zitra dojede mala az odpo :/ Ale pokud vstanu dojdu bez ni :) Nas by jste poznali kocarek nemame a malou nejde prehlidnout :D
U metra prosek je velka billa mala billa je kus dal jak je posta. Tak dejte scuka primo u metra prosek a je. Pak spolecne na hriste. Tolik maminek s cernyma kocarkama tam na sraz emimco snad cekat nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
21.10.12 20:29

@klarka87 u metra je velka billa, mala je na cca na urovni prostredka parku, jestli vis, jak je pizzerie severka… Tak dejme sraz nekde, kde to znas. Co treba to hriste? snad se tam najdeme :-) Teda, ja to tady taky zatim moc neznam :lol:
A budu mit na sobe cerny kabat a Filda bude mit first bike s cervenym sedlem a cervenou bundu. A ja jsem hodne vysoka a neprehlednutelna :-D
@zazuunka @klarka87
@nymphy pro jistotu vam jeste poslu do ip muj mobil, kdybychom se hledaly. @keiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
21.10.12 20:40

Holky, jeste me napadlo, co kdyz se to nevycasi? vite treba o nejake hernicce tady? ja znam jen koutek v te pizzerii Severka…mohly bychom tam treba na kavicku.
@klarka87 jo mala Billa je u posty, to je presnejsi! ;)
 @keiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.10.12 20:46

Ahoj holky, tak platí zítra v těch 10.30 u malé BILLA nebo metro Prosek nebo hřiště? :think: abychom každá nečekala někde jinde a v té mlze se hledaly :lol: a je fakt @dii že počasí asi bude jako dneska - slyšela jsem o tom koutku v pizzerii, ale nikdy jsem tam nebyla?? Tak kdyžtak můžeme zajít tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.10.12 21:02

@nymphy @dii @keiki @klarka87 ok, takze ja ruzova mikina s koziskem a dojdu mezi 11 a pul 12..kdyz vas nenajdu na hristi tak teda v te pizzerii jen nevim presne kde to je :] a zda se tam muzes zajet s kocarem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.10.12 21:17

Jelikož jsem neznalá a moc to na proseku neznám…víte adresu té billi u pošty? prosím? je to Verneřická 407/6???to jsem našla na netu, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová