Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
30.10.12 20:58

Tak co holky, byly jste v tom Ďábličáku? Kolik jste toho ušly? Co jste domluvily na příště? Mějte se báječně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.10.12 21:40

@keiki cauky, jo byly ale pocasi na prd takze jsme daly tak hodku prochazku a jelo se dom :lol: priste dame prochazku kdyz bude hezky a pak se ohrat do detske hernicky :potlesk: bud ty holesovice jak rikala Danca nebo nekam jinam, se domluvime…kazdopadne pristi tyden to jisti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
31.10.12 14:01

@dii @zazuunka holky, bylo to fajn, ale přišlo mi to nějaký krátký :D! Jsme moc nepopovídaly! V tom počasí to prostě asi moc nešlo. Když se podívám teď ven, tak je to malililinko lepší, že :lol:
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
31.10.12 18:00

@715 dnesni den byl luxus…jsem byla venku s kocarem 4hodiny..no to by bylo jine kafe byt takhle vcera :lol: ale pokecame snad vic priste, dame deticky do koutku a bude klid :potlesk: a muzeme kecat a kecat a kecat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
6.11.12 10:38

Ahoj holky,
nenaplaanujeme neco na zitra?! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.11.12 11:11

Ahojda, no ja klidne muzu takze neni problem..a vypada ze ma byt i hezky :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.11.12 11:31

Tentokrát se přidáme..doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
6.11.12 11:35

Ahoj holky, my chodíme středy dopo na to cvíčo, to máme do 12hod., pak doma spíme, takže můžeme tak kolem 14hod.!, ale to zase chodí domů spát @dii :-). Tak uvidíte, jak se domluvíte časově :-) Třeba se někde připojíme, když ještě budete venku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.11.12 12:12

Ja muzu zas tak kolem 12te az treba do 5ti :P tak dame spicha na proseku, at to ma @dii blizko domu na spani a cas me je jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.11.12 12:15

@klarka87 to se teda koukej pridat :]]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
6.11.12 15:39

Ahoj holky,
dopo bylo tak krasne, ze jsem s Fildou vyrazila do Stromovky, ale trochu jsem podcenila obleceni (hlavne moje obleceni) :| Pekne jsme vymrzli a ke konci vyletu jeste zmokli :pankac: :)
A co zitra zkusit Lefika? Samozrejme, kdyz bude kranse, tak bych sla ven, ale podle predpovedi na zitra ma prset?

Koukam, ze s tim nasim spankem to pekne komplikujeme :mrgreen: zaridime se podle vas nebo se pak trhnem, ale urcite nemusime jen tady do parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.11.12 19:59

No ja teda nevim, vypada to ze nas moc nepujde :roll: tak muzeme dat prochazku a pak treba tu pizzerku jak jsme byli minule..a Lefika muzeme dat az nas bude vic..nebo me je to jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.11.12 20:09

Děvčata, my se přidáme tak jako tak, jen dejte vědět, kam máme kdy dorazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.11.12 21:55

A tak v kolik? nejak po obede? nebo drive? kdyztak za vama nekam zajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.11.12 22:18

Určitě bych se přikláněla třeba ke 13h, stihnu oběd i se připravit. Kde je sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová