Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co holky, byly jste v tom Ďábličáku? Kolik jste toho ušly? Co jste domluvily na příště? Mějte se báječně ![]()
@keiki cauky, jo byly ale pocasi na prd takze jsme daly tak hodku prochazku a jelo se dom
priste dame prochazku kdyz bude hezky a pak se ohrat do detske hernicky
bud ty holesovice jak rikala Danca nebo nekam jinam, se domluvime…kazdopadne pristi tyden to jisti ![]()
@dii @zazuunka holky, bylo to fajn, ale přišlo mi to nějaký krátký
! Jsme moc nepopovídaly! V tom počasí to prostě asi moc nešlo. Když se podívám teď ven, tak je to malililinko lepší, že ![]()
Hezký den
@715 dnesni den byl luxus…jsem byla venku s kocarem 4hodiny..no to by bylo jine kafe byt takhle vcera
ale pokecame snad vic priste, dame deticky do koutku a bude klid
a muzeme kecat a kecat a kecat
![]()
Ahojda, no ja klidne muzu takze neni problem..a vypada ze ma byt i hezky
![]()
Ahoj holky, my chodíme středy dopo na to cvíčo, to máme do 12hod., pak doma spíme, takže můžeme tak kolem 14hod.!, ale to zase chodí domů spát @dii
. Tak uvidíte, jak se domluvíte časově
Třeba se někde připojíme, když ještě budete venku!
Ja muzu zas tak kolem 12te az treba do 5ti
tak dame spicha na proseku, at to ma @dii blizko domu na spani a cas me je jedno ![]()
Ahoj holky,
dopo bylo tak krasne, ze jsem s Fildou vyrazila do Stromovky, ale trochu jsem podcenila obleceni (hlavne moje obleceni)
Pekne jsme vymrzli a ke konci vyletu jeste zmokli
![]()
A co zitra zkusit Lefika? Samozrejme, kdyz bude kranse, tak bych sla ven, ale podle predpovedi na zitra ma prset?
Koukam, ze s tim nasim spankem to pekne komplikujeme
zaridime se podle vas nebo se pak trhnem, ale urcite nemusime jen tady do parku.
No ja teda nevim, vypada to ze nas moc nepujde
tak muzeme dat prochazku a pak treba tu pizzerku jak jsme byli minule..a Lefika muzeme dat az nas bude vic..nebo me je to jedno ![]()
Děvčata, my se přidáme tak jako tak, jen dejte vědět, kam máme kdy dorazit.
A tak v kolik? nejak po obede? nebo drive? kdyztak za vama nekam zajdu…
Určitě bych se přikláněla třeba ke 13h, stihnu oběd i se připravit. Kde je sraz?