Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pujdu se tam s vámi podívat, i když mám ještě nelezoucí dítko. Platí se nějaký vstup, a kdy se jde?
@klarka87 tak aspon to tam okouknes a za chvili tam budes litat za malou jako ja za Fildou ![]()
Vstupne je rodinne za 89kc. A vidim to tesne po 10h?
@dii Ok, to by snad šlo, zatím jsme po tom očkování měly jen lehce zvýšenou teplotu, nejvýše 37,2°C, tak uvidím jak v noci a ráno, kdyby se to zhoršilo, napíšu, že se nedostavíme.
Kde to předně je? Nebo se k vám někde přidám cestou, jak kdo jedete?
@klarka87 @dii tak tak, okoukneme to, taky nemam chodici dite takze uvidime
no ja chtela jet tramvaji z kobylis ale nejede zadna nizkopodlazni tak to vidim metrem…nebo muzeme jet nejak spolecne :] klidne dojdu na metro na strizkov :]
A v kolik chcete dat sraz? a klidne na strizkove.
@zazuunka jinak s kocarkem vzdycky nekdo pomuze ne? me se jeste nestalo, ze by mi nikdo nepomohl.
@dii
To jo, pomůžou…ale představa, že v jedné tramvaji jede 5 kočárků:-)…Jela bych též tím metrem, pojedu už z Letňan, takže se nějak domluvíme na nějaký čas, kdy být na Nádraží Holešovice?
Holky, ja dneska nejak nestiham poradne docitat a odpovidat omlouvam se… takze jak? Nadrazi Holesovice dole v metru? a ted na kolikatou to vidite? ta 10h? nebo pozdeji 10,30.
@klarka87 jo ten Lefik je naproti Vystavisti, hned vedle bazaru s autama a jsou tam vsude sipky a napisy Lefik
.
Tak holky, ja urcite 10tou nestihnu, jela bych tramvaji v 10.26 z Kobylis, nedoslo me ze musim jeste do knihovny vratit knizky, odpolko odjizdime na dva tydny k nasim
takze pojedu takhle a muzete pristoupit na nadrazi holesovice, jedu tram 17 az k vystavisti, ju…nebo se s vama sejdu primo v klubiku to je jedno…pocitam ze to pojede tak max.15min, z kobylis to je kousek :]
Ja bych se sesla az tam..budeme v lefikovi s Fidou od cca 10.30…a kdyztak jsme na telefonu:-)
a co @keiki? pridate se?
Ahoj holky, my dnes to dopoledne nestíháme
škoda!
Tak se přidáme někdy příště.
Omrkněte to tam a pak poreferujete ![]()
pa ![]()
@klarka87 @zazuunka holky, jeste jsem nenapslala, ze chteji zalohu minimalne 300kc, tak kdyztak si vemte penize.
Holky, my jsme dneska totálně zaspaly, Stelli usnula dost pozdě a budík jsem vůbec neslyšela, vzbudila jsem se až po desáté a to už jsem vzdala.
Tak Lefik parada, libilo se mi tam, diky @dii za prijemne odpolko, nakonec jsme odesli v pul 3, no kazdopadne to zas nekdy zopakujeme a @klarka87 skoda, libilo by se ti tam..tak priste nas treba bude i vic ![]()
@zazuunka taky dekuju za prijemne dopoledne
bylo to moc prima. Fildulak to zapichl hned jak jsme prisli domu
A uzijte si dovolenou u rodicu.
Hezky vikend vsem a tesim se na dalsi sraz
.