Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
3.12.12 21:19

Ahoj holky, dnes to bylo fajn :palec: těšíme se příště :dance: @klarka87 fajnová sedačka! Tak ať dlouho slouží a pěkně se na ní sedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.12 19:50

Aj ja sa pripajam a dakujem za fajn posedenie :dance: a zase niekedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.12.12 20:54

Ahoj jsem taky z Proseka takkdybych mohla ráda se přihlásim na nějakou další akcičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.12.12 22:10

@zanetV ahoj a vítej :mavam: jen se přidej, brzy zase něco podnikneme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.12.12 10:18

Tak se budu těšit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
16.12.12 09:56

Ahoj holky, tak co dame jeste predvanocni srazik? :-) nema byt ani zima tak.by prochajda bodla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
16.12.12 15:18

Ahoj holky, @zazuunka pekna profilovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
16.12.12 15:21

Jsem pro predvanocni sraz. Jen mam tenhle tyden docela honicku, musim jeste dokoupit spoustu darku a pak si moje mama zlomila na naledi stydkou kost (jau), takze se o ni budeme jezdit starat.
Kdy se vam to hodi? ja se podle toho pokusim zaridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.12.12 17:07

Jsem na tom podobně s tim doháněním na vánoce ale kdyby něco tak se zkusím přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
16.12.12 21:29

Ja.muzu tak nejak kdykoliv, darky mam nakoupene, jen nejakou drogerku jeste, cukrovi pecu po vecerech takze mam. volnicko :-) jak vam to vyjde, nebudeme to lamat pres koleno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.12.12 22:25

Ahoj holky, taky se ráda přidám když mi to časově vyjde :) Vánoce už klepou na dveře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.12.12 18:40

Ahoj holky, tak po dlouhé době bychom vás rády viděly, řekněte kdy a kde a my se podřídíme:-) Zatím nic moc v plánu nemáme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.12.12 20:50

Tak zkusime treba stredu? Nejak domluvit? Cas a misto nevim, ma byt teplo tak muzem dat prochajdu..teda pokud nebude prset..co treba dablicak? nebo radsi do tepla a do koutku? Ja bych mohla asi zas tak. kolem obeda :-) at to.je na spanek po obede v kocaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.12.12 20:59

@zazuunka Zrovna středa:-/ Noo..měli jsme v plánu jet do Německa, ale to podle počasí…ono je to asi jedno, jestli se cpát někde ve vlaku, nebo jet pohodlněji autem, ale počítat s možnou komplikací na silnici-kolony atd. Zatím to teda není jisté, takže kdybychom jeli ve čtvrtek, tak se přidáme:-) Zítra mají přijet rodiče a dělám nehty…Za mě raději procházku-dlouho jsme nikde nebyli-já jsem marodila, očkování, hnus počasí..prostě pořád něco…Ale je mi to jedno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.12.12 22:26

Streda byl navrh, neni to na tuty den..treba se to ostatnim taky nehodi..taky bych byla radeji pro prochajdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová