Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
jsem z prahy 9 střížkov..
mám doma syna 3,5 roku a měsíční dceru.. rádi bychom si našli kamarády v okolí.. ![]()
@petulka88 ahojda, no tak muzeme dat srazik, koukam ze uz se tu nic dlouho nedelo
muzu od pristiho tydne..teda pokud bude mrznout, tak dame zas nejaky klubik holky?? ![]()
@zazuunka
Přikláním se také k příštímu týdnu, můžu pondělí, středa-pátek-Zatím nemám nic v plánu.
Příští týden bych taky mohla..
mohla bych po, čt a pak víkend.. ![]()
Ahoj holky, vítám nové příchozí
příští týden bych mohla PO ČT PÁ, tak něco domluvte a já se snad už konečně přidám
krásný(i když zamračený)den ![]()
Ahoj holky som tu nova mam 6 mesacnu dcerku Simonku a hladam si kamaradky na kaficko, prechadzky a nakupy.. zila som 13 rokov v anglicku ale priatel je cech a chcela sa vratit tak tu nikoho nepoznam. Budem rada ak by som sa k vam mohla pridat. ![]()
@Ivankabananka ahoj a vítej
jen se přidej-čím víc tím líp
kde bydlíš?
Holky kdyby jste některá měla zájem tak posílám odkaz na fb kde je taky skupina maminek z proseka.. ![]()
http://www.facebook.com/…97498779676/
jinak jak to vidíte s tím srazem?
My byvame ve Vysocanech zastavka U Elektry.. ja mam volno skoro stale tak sa rada prisposobim a budem sa tesit. A dakujem za uvitanie
![]()
Holky tak kdy dame srazik? jaky den v pristim tydnu se hodi vsem? zatim to vypada na pondeli…a jak muzes @dii, @715? a hlavne kde se slezeme… ![]()
@petulka88 @Ivankabananka @mmiška samozrejme nove prichozich se to tyka taky
![]()
@zazuunka Jsem pro pondělí. Někdy po obědě, kolem 12:30? Zase u malé Billi? Jak se to hodí ostatním?