Vinařice u Kladna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jjelena
15.8.10 10:56

Vinařice u Kladna

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se tu nenajde někdo, kdo kupuje novostavbu ve Vinařicích u Kladna. Já předpokládám, že ke konci roku bude baráček k nastěhování. Procházek s dětma už asi moc nestihnu, protože od ledna bych měla jít do práce, ale přece jen nějaký kafčo nebo vínko by se v začátcích dát mohlo :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
15.8.10 19:40

dojedu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.8.10 22:48

No tak s tím se počítá, kočičko. A jen se neboj, našla jsem si k tobě cestu mimo dálnici… 35,6 km, tak se těš :palec:

• Citovat
  • Upravit
12947
16.8.10 07:04

no vidíš dyt ti říkám že je to kousek, tak si zavoláme, kdy tento týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
2.2.11 16:29

Ahoj holky, obnovuju tuhle svou dávnou diskusi.
Pořád se nikdo nenašel, kdo by se stěhoval? Sice to s nastěhováním v roce 2010 nevyšlo, ale ted už jsou baráčky majitelům předaný a vevnitř se poctivě pracuje a dodělává. Tak co najde se nějaká sousedka? :-D

• Citovat
  • Upravit
1290
22.6.11 11:19

Ahojky JJelen - my jsme od Vinařic kousíček - cca tři kilometry - ze Švermova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evkav
18.12.11 12:12

Ahoj koukám na tuto diskusi, sice už je to nějaký měsíc zpátky. Ale budeme se ted do Vinařic taky stěhovat. Sice ne do novostavby, ale do staršího baráčku. Chtěla jsem se zeptat, jestli tam už nechodí do školky vaše děti a jaké s ní máte zkušenosti? Díky

• Citovat
  • Upravit
jjelena
18.1.12 06:40

Ahoj Evko, promin za pozdní odpověd, ale už jsem tuhle diskuzi považovala za ukončenou. Bydlíme tu od 1.12. a zatím je to o.k. Děti chodí do školky do Kladna, ale v pátek jdeme k zápisu do školy ve Vinařicích, prý je to dbrá škola, tak uvidíme. Malou nejspíš přihlásíme do školky taky, má před seou ještě 2 roky a nechci to řešit až příští rok, kdy bude předškolák. Napíšu ti pak, jaký jsem měla dojem ze zápisu. Den otevřených dveří se nám líbil. A vy už bydlíte? Držím palce, at to zvládnete, my ještě doděláváme, ale je to super pocit.

• Citovat
  • Upravit
Evkav
18.1.12 08:18

Ahojky, děkuji za odpověď. Popravdě jsem ani nedoufala, že někdo napíše. My tam ještě nebydlíme. Manžel tam jezdí pracovat a myslím, že snad tak za 1,5 měsíce bychom tam mohli být. Můj syn taky chodí na Kladně do školky a čekají ho taky ještě dva roky. Ten první měsíc ve školce probrečel nechtělo se mu tam. Hlavně to loučení… Pak si tam ale zvykl, chodí tam rád a miluje paní učitelky. Proto jsem se ptala na školku. Bude to pro něj těžké, ale na zápis tam chceme jít. O dnu otevřených dveří jsme nevěděli.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
21.1.12 16:39

Ahoj Evko, tak máme po zápisu. Bylo to moc fajn, všechny učitelky moc příjemný a jestli to takhle bude i při výuce budu max. spokojená. Dceru moc chválily, což bude určitě i silně motivační, pokud to tak je i ve škole. V březnu ještě zapíšeme malou do školky a bude hotovo. Tak se třeba potkáme u zápisu. Kolik je synovi? A kam chodí v KLadně do školky? Holky do Švýcarský.

• Citovat
  • Upravit
Evkav
21.1.12 19:11

Ahojky, my chodíme do školky Slunečnice :o). Je hezoučká a máme moc hodné paní učitelky. Staršímu synovi budou v březnu 4 roky a malému je 7 měsíců :o). Jojo u zápisu se nejspíš potkáme. Jeslti se nerozhodneme, že budeme do školky dojíždět, ale to si neumím moc dobře představit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
22.1.12 16:04

No vidíš, tak to by naše dět asi i chodili spolu, když jsou stejěn starý. Do Slunečnice chodily holky o letních prázdninách 2 týdny a moc se jim tam líbilo. Tak kdyby jsme se už nepotkaly na netu, tak držím palce, at vám vyjde přijetí sem.
My holky vozíme ted od prosince z Vinařic ke Kauflandu a ani to není moc náročný, stejně oba jezdíme do Prahy do práce. Ale tím, že starší bude ve škole tady, tak to chci mít při jednom.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
17.4.12 14:27

Ahoj Evko, zkouším oživit diskuzi. Jak vám vyšla vinařická školka? Nám dceru přijali, tak jsme rádi, uštří nám to spoustu času i peněz za naftu :roll: .

• Citovat
  • Upravit
Evkav
4.6.12 21:02

Ahojky, tak nás do školky nevzali. Hlavně je to tím, že jsem ještě na mateřské dovolené a dětí je hodně. Prý ho vezmou určitě příští rok, protože už bude předškoláček :D . Tak mi ted pořád dojíždíme do Kladna. Dá se to. Střídáme se s kamarádkou. Honzík je tam moc spokojený, tak mně to nakonec až tak nevadí.

• Citovat
  • Upravit
Alie
20.6.12 10:20

Ahoj holky, omlouvam se ze vam do toho vstupuju ale potrebovala by jsem poradit. s pritelem sme nasli bydleni ve Vinaricich v radovych domkach a meli bychom zajem o tohle misto. Chtela bych se zeptat jak se vam tam bydli, jestli ste nemeli nejake problemy (svahovite pozemky nevadi to?) a jestli jste porad s mistem a domeckem spokojene. Divali sme se na 11tku ktera je porad volna a bojime se jestli v ni neni nejaky bubak kvuli kteremu jeste porad neni prodana - je to kvuli tomu svahovitemu pozemku nebo nevim. Poradite prosim? Jinak se nam domecky moc libi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová