Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
12.11.12 17:15

@luckak.cz @zazuunka
Děvčata, tak jestli se vám to zítra hodí, šla bych se projít. Co třeba na 10h zase před Billou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
12.11.12 17:26

Patek plati :palec: …teda doufam, ze zednici upravy nebudo protahovat az do patku :) ale to snad ne. Ma byt hnusne a inverze, tak Lefik bude fajn :)

@zazuunka píše:
@dii vsak na zitra jeste neni nic jiste a radsi at mate hotovy bytecek :P :P ale ten patek myslis ze plati? ze bychom vsichni vyrazili do lefika?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.11.12 19:28

@klarka87 no tak pokud nebude prset, muzeme..ale tak za hodku vas opustim abych stihla obed a ve 2 uz musim byt v bohnicich..kdyby neco tak jeste pisni, my vstavame kolem 7rano takze budu na netu..jinak jak napsala @dii tak patek bychom dali dopo klubik jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.11.12 22:38

Hele, tak zítra zase nic. Přijedou něco dělat na barák, tak též musím být u toho…chjo, ale v ten pátek se přidáme. Na ten zítřek jsem původně neměla plány a tak jsem chtěla zabít volno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.11.12 07:33

@klarka87 ok :] jste proste holky vytizene :P :P tak v patek :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.11.12 07:35

@keiki @715 cauky holky, pridate se k nam v patek dopolko do holesovic do detskeho klubu lefik?? hodi se vam to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.11.12 07:36

@nymphy sem zapomnela napsat i Tebe ..hodi se ti tento patek dopoledne? pujdeme do holesovic do detskeho klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.11.12 12:22

@zazuunka ahojda,ráda se v pátek přidám, v Lefíkovi jsme ještě nebyli ;) Tak se zatím mějte…pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
13.11.12 13:47

@zazuunka jsi zlatíčko :-), že jsi nás zmínila! My zítra odjíždíme (jako pokaždé 1× do měsíce) na týden za babi a a dědou. Až se vrátíme, tak se nahlásíme a moc rády se zase přidáme! Jinak kdybychom tu byly, tak s Vámi razíme hneeeed :-) Hezky si to užijte a těšíme se příště! pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.11.12 18:03

@keiki tak parada, taky jsem tam jeste nebyla…domlouvaly jsme se tak na 10hod, obed kdyztak ohreju tam ;] vsak si jeste upresnime..pojedu tramvaji zrejme, 17 z Kobylis primo pred vystaviste :]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.11.12 18:05

@715 My v patek vecer odjizdime taky k mym rodicum, na dva tydny takze dalsi srazik date bez nas ale pripojime se hned jak se vratime :P :P proste relax mimo Prahu je potreba ze…tak si to uzijte a priste :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.11.12 01:01

Ahojte holky muzem se k vam pridat??jsme tedy z kobylis, ale Prosek je kousinek :)) schazite se nejak pravidelne? mam 2,5leteho syna Matyska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
14.11.12 01:16

@mmiška
Ahoj, myslím, že jsem nedávno psala, že se sházíme tak porůznu, jak kdo má čas. Máme různě staré děti, takže podle toho jak chodí spát/jíst atd. V pátek se s námi můžeš přidat, půjdeme do Holešovic do nějakého dětského klubu(já jsem tam ještě nebyla, tak nevím). Jsme rády za každou novou mamču:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.11.12 17:09

@mmiška ahojda, no jasne ze se muzes pridat…nejsme uzavrena komunita :P :P tak klidne ten patek jestli chces, do Holesovic s nama..muzeme dat srazik pred vystavistem na zastavce tram..a vlastne vidis ja pojedu z kobylis tramvaji :]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
15.11.12 16:02

Ahoj holky,
tak zitra to plati? sraz Lefik?

Jen doporucuji teplejsi obleceni pro prcky i maminky (aaspon minule mi tam byla kosa, takze si beru svetr) a potom tam chteji aby se deti „chodici“ prezouvali - musite mit vlastni backorky nebo nejakou cistou obuv (klidne kecky) a pro maminky tam maji pantofle na pujceni (nic moc to neni :poblion: ) nebo tam prodavaji navleky pro dospele za 10kc.
Jo a pro deticky, ktere pujdou na pisek, tak doporucuji nahradni obleceni. Pisek byva vlhky, tak at nejsou v mokrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová