Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luckak.cz @zazuunka
Děvčata, tak jestli se vám to zítra hodí, šla bych se projít. Co třeba na 10h zase před Billou?
Patek plati
…teda doufam, ze zednici upravy nebudo protahovat az do patku
ale to snad ne. Ma byt hnusne a inverze, tak Lefik bude fajn ![]()
@zazuunka píše:
@dii vsak na zitra jeste neni nic jiste a radsi at mate hotovy bytecek![]()
ale ten patek myslis ze plati? ze bychom vsichni vyrazili do lefika?
@klarka87 no tak pokud nebude prset, muzeme..ale tak za hodku vas opustim abych stihla obed a ve 2 uz musim byt v bohnicich..kdyby neco tak jeste pisni, my vstavame kolem 7rano takze budu na netu..jinak jak napsala @dii tak patek bychom dali dopo klubik jo ![]()
Hele, tak zítra zase nic. Přijedou něco dělat na barák, tak též musím být u toho…chjo, ale v ten pátek se přidáme. Na ten zítřek jsem původně neměla plány a tak jsem chtěla zabít volno:-)
@keiki @715 cauky holky, pridate se k nam v patek dopolko do holesovic do detskeho klubu lefik?? hodi se vam to??
@nymphy sem zapomnela napsat i Tebe ..hodi se ti tento patek dopoledne? pujdeme do holesovic do detskeho klubu ![]()
@zazuunka ahojda,ráda se v pátek přidám, v Lefíkovi jsme ještě nebyli
Tak se zatím mějte…pááá ![]()
@zazuunka jsi zlatíčko
, že jsi nás zmínila! My zítra odjíždíme (jako pokaždé 1× do měsíce) na týden za babi a a dědou. Až se vrátíme, tak se nahlásíme a moc rády se zase přidáme! Jinak kdybychom tu byly, tak s Vámi razíme hneeeed
Hezky si to užijte a těšíme se příště! pa ![]()
@keiki tak parada, taky jsem tam jeste nebyla…domlouvaly jsme se tak na 10hod, obed kdyztak ohreju tam ;] vsak si jeste upresnime..pojedu tramvaji zrejme, 17 z Kobylis primo pred vystaviste :]
@715 My v patek vecer odjizdime taky k mym rodicum, na dva tydny takze dalsi srazik date bez nas ale pripojime se hned jak se vratime
proste relax mimo Prahu je potreba ze…tak si to uzijte a priste
![]()
Ahojte holky muzem se k vam pridat??jsme tedy z kobylis, ale Prosek je kousinek
schazite se nejak pravidelne? mam 2,5leteho syna Matyska.
@mmiška
Ahoj, myslím, že jsem nedávno psala, že se sházíme tak porůznu, jak kdo má čas. Máme různě staré děti, takže podle toho jak chodí spát/jíst atd. V pátek se s námi můžeš přidat, půjdeme do Holešovic do nějakého dětského klubu(já jsem tam ještě nebyla, tak nevím). Jsme rády za každou novou mamču:-)
@mmiška ahojda, no jasne ze se muzes pridat…nejsme uzavrena komunita
tak klidne ten patek jestli chces, do Holesovic s nama..muzeme dat srazik pred vystavistem na zastavce tram..a vlastne vidis ja pojedu z kobylis tramvaji :]
Ahoj holky,
tak zitra to plati? sraz Lefik?
Jen doporucuji teplejsi obleceni pro prcky i maminky (aaspon minule mi tam byla kosa, takze si beru svetr) a potom tam chteji aby se deti „chodici“ prezouvali - musite mit vlastni backorky nebo nejakou cistou obuv (klidne kecky) a pro maminky tam maji pantofle na pujceni (nic moc to neni
) nebo tam prodavaji navleky pro dospele za 10kc.
Jo a pro deticky, ktere pujdou na pisek, tak doporucuji nahradni obleceni. Pisek byva vlhky, tak at nejsou v mokrem.