Maminky Praha Vysočany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.8.10 19:39

maminky vysočany

Hledám maminky na procházky v okolí Prahy 9 nejlépe Vysočan a Libně.Mám 4 mes.miminko-kluka a pejska mopse. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
30.7.12 22:51

Ahoj, ráda bych tu našla kamarádku na společné procházky nebo posezení v parku. Jsem z Prahy 9. Nejlépe Vysočany, Prosek a okolí. Mám syna 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.7.12 19:34

Jsme z Proseka, máme 2 měsíční holčičku a ráda bych tu našla kamarádku na pokec, posezení a procházky s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.8.12 16:31

Ahoj, já jsem taky z Proseka a mám 8 měsíčního kluka a ráda se seznámím s jinou maminkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.8.12 11:43

Ahoj holky, též bych se ráda seznámila, jsem ze Střížkova, prvomatka, a mám holčičku necelých 6 měsíců:) Je mi 27, co nějaký sraz, kávičku apod.? Už mě nebaví kočárkovat sama, ale většina maminek v parcích atd. už je „spárovaná“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
21.8.12 12:11

@VerčaCh já se ráda spáruju :-) Mám chlapečka necelých 9 měsíců a je mi 29 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.8.12 12:55

Super, jako bonus ještě ženicha pro malou:)) máme čas klidně i dnes odpolko kdybys měla chuť;) jen teda nevím kam v tom vedru, ale my máme doma snad ještě hůř než venku takže bych i někam do chládku vyrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.9.12 21:22

Ahoj, ja sa Vam sem s dovolenim „votriem“.. my sme tiez strizkov, vek 29 a takmer 8mesacny syncek, ktory potrebuje partaka/partacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.10.12 21:55

Ahojda, ja jsem z Dablic, na prosek chodim casto i jinam v okoli tak se klidne muzu pridat..mam 11ti mesicniho kluka a taky furt bloudim sama po parcikach :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeVe11
25.11.12 21:23

Ahojky,

zrovna dnes mě napadlo, jak by bylo fajn najít nějaké spřízněné duše z okolí Vysočan a chodit nejen na procházky, ale třeba i navzájem na návštěvy, za sportem, střídat se ve vaření…mám čerstvě desetiměsíční dcerku, která se moooc nerada nudí. :-)Jinak jsme lehce „alternativní“, takže malá dostává obilné mléko, příkrmy vařím vždy čerstvé, dcerka se nosí v nosítku a tak, ale jinak jsme vcelku normální. ;-)

• Citovat
  • Upravit
223
27.11.12 12:02

Ahojky je tu někdo kdo je ze Střížkova a šel by snáma někdy na procházku žádnou mamču tu neznám malému jsou tři roky a pár měsíců :nevim: samotné nás to neba.. Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.12.12 21:01
@Vikajzna píše:
Ahojky je tu někdo kdo je ze Střížkova a šel by snáma někdy na procházku žádnou mamču tu neznám malému jsou tři roky a pár měsíců :nevim: samotné nás to neba.. Moc děkuji :kytka:

Ahoj jsem taky ze Střížkova a nikoho tu ještě neznám. už mě moc neba chodit sama ven mám dva kluky 4roky a rok tak dyžtak můžeme někdy vyrazit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
1.2.13 00:39

Ahojky omlouvam se za spozdenou odpoved ale nejak jsem byla mimo mimochodem bychom nekdy mohly jit s prckama ven byla bych rada protoze tu opravdu nikoho :D neznam. Jinak je mi 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.2.13 22:01

Ahoj holky, je mi 30 a mám kluka 14 měsíců. Ráda tu poznám nějakou kamarádku a pro malýho parťáka nebo parťačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
6.6.13 22:33

Ahoj holky, ještě tu někdo hledá kamarádku? Jsem ze Kbel, Vysočany Prosek atd jsou kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová