Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminky na procházky v okolí Prahy 9 nejlépe Vysočan a Libně.Mám 4 mes.miminko-kluka a pejska mopse. ![]()
Ahoj, ráda bych tu našla kamarádku na společné procházky nebo posezení v parku. Jsem z Prahy 9. Nejlépe Vysočany, Prosek a okolí. Mám syna 8 měsíců
Jsme z Proseka, máme 2 měsíční holčičku a ráda bych tu našla kamarádku na pokec, posezení a procházky s dětmi.
Ahoj, já jsem taky z Proseka a mám 8 měsíčního kluka a ráda se seznámím s jinou maminkou ![]()
Ahoj holky, též bych se ráda seznámila, jsem ze Střížkova, prvomatka, a mám holčičku necelých 6 měsíců:) Je mi 27, co nějaký sraz, kávičku apod.? Už mě nebaví kočárkovat sama, ale většina maminek v parcích atd. už je „spárovaná“ ![]()
@VerčaCh já se ráda spáruju
Mám chlapečka necelých 9 měsíců a je mi 29 let ![]()
Super, jako bonus ještě ženicha pro malou:)) máme čas klidně i dnes odpolko kdybys měla chuť;) jen teda nevím kam v tom vedru, ale my máme doma snad ještě hůř než venku takže bych i někam do chládku vyrazila.
Ahoj, ja sa Vam sem s dovolenim „votriem“.. my sme tiez strizkov, vek 29 a takmer 8mesacny syncek, ktory potrebuje partaka/partacku ![]()
Ahojda, ja jsem z Dablic, na prosek chodim casto i jinam v okoli tak se klidne muzu pridat..mam 11ti mesicniho kluka a taky furt bloudim sama po parcikach ![]()
Ahojky,
zrovna dnes mě napadlo, jak by bylo fajn najít nějaké spřízněné duše z okolí Vysočan a chodit nejen na procházky, ale třeba i navzájem na návštěvy, za sportem, střídat se ve vaření…mám čerstvě desetiměsíční dcerku, která se moooc nerada nudí.
Jinak jsme lehce „alternativní“, takže malá dostává obilné mléko, příkrmy vařím vždy čerstvé, dcerka se nosí v nosítku a tak, ale jinak jsme vcelku normální. ![]()
Ahojky je tu někdo kdo je ze Střížkova a šel by snáma někdy na procházku žádnou mamču tu neznám malému jsou tři roky a pár měsíců
samotné nás to neba.. Moc děkuji ![]()
@Vikajzna píše:
Ahojky je tu někdo kdo je ze Střížkova a šel by snáma někdy na procházku žádnou mamču tu neznám malému jsou tři roky a pár měsícůsamotné nás to neba.. Moc děkuji
Ahoj jsem taky ze Střížkova a nikoho tu ještě neznám. už mě moc neba chodit sama ven mám dva kluky 4roky a rok tak dyžtak můžeme někdy vyrazit ![]()
Ahojky omlouvam se za spozdenou odpoved ale nejak jsem byla mimo mimochodem bychom nekdy mohly jit s prckama ven byla bych rada protoze tu opravdu nikoho
neznam. Jinak je mi 27
Ahoj holky, je mi 30 a mám kluka 14 měsíců. Ráda tu poznám nějakou kamarádku a pro malýho parťáka nebo parťačku ![]()
Ahoj holky, ještě tu někdo hledá kamarádku? Jsem ze Kbel, Vysočany Prosek atd jsou kousek ![]()