Maminky Praha Vysočany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
8.1.14 17:27

Bulovka nejspis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 19:46
@gredi píše:
Ahoj, ráda bych tu našla kamarádku na společné procházky nebo posezení v parku. Jsem z Prahy 9. Nejlépe Vysočany, Prosek a okolí. Mám syna 8 měsíců

ahojky jsem z Vysočan, malej měl ted čerstvě 3 roky, taky hledám kamarádku… A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 19:48
@zazuunka píše:
@nulu86 ahoj, no my se musime domluvit na nejakem miste kde se da i nekam zalezt pred pocasim..takze asi ideal prosek, az domluvime srazik tak pisneme zda se ti to taky hodi..zatim jsme se nesesli :roll:

holky já bych taky šla… pokud by bylo hnusně, tak je super jít do Lefíčka..venkovní pískoviště atd hezky pod střechou, vstup neomezeně pro celou rodinku 70kč a dá se koupit kafčo, kafrat a koukat na malý, jak si dělaj bábovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 19:49
@hanasvobodova píše:
Maminko prosim vas kamaradka bydli na vysocanech kam ma nejblisi porodnici

bulovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 19:50
@nulu86 píše:
Jéééé no to je hrozný s váma :D Ve fénixu nahoře je i dětskej koutek :)
..jj chodíme! kdy si tam dáme kafčo? Alena :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.1.14 19:54
@kucerkaalena píše: ..jj chodíme! kdy si tam dáme kafčo? Alena :lol:

na kafco bych se pridala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 19:56
@siza23 píše:
na kafco bych se pridala!!!

od příštího týdne můžu kdykoliv, jsem pořád na RD. Ted ale malej kašle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.1.14 20:56
@kucerkaalena píše:
od příštího týdne můžu kdykoliv, jsem pořád na RD. Ted ale malej kašle

tak kasel nechceme chytit :)
ja mam jeste ted v lednu casu hodne, pak jdu do prace, tak to bude horsi :)) ale nejakej cas se vzdycky najde.
treba se socializovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.1.14 17:23

@kucerkaalena ahoj, srazik urcite muzeme dat, jen Lefik je zavreny, meli nejaky provozni problemy ci co ale je plno jinych detskych koutku nebo center…ja v pristim tydnu muzu jen ctvrtek a patek…tak pokud se to hodi i dalsim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 09:41
@zazuunka píše:
@kucerkaalena ahoj, srazik urcite muzeme dat, jen Lefik je zavreny, meli nejaky provozni problemy ci co ale je plno jinych detskych koutku nebo center…ja v pristim tydnu muzu jen ctvrtek a patek…tak pokud se to hodi i dalsim :mavam:

no já bohužel až tak za 14 dní, včera jsme byli na pohotovosti a mikyn má zápal plic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.1.14 21:02

Zdravím maminky :) také hledám nějakou spřízněnou duši…na procházky…klábosení…prostě někoho, kdo pochopí mé/naše každodenní strasti :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.14 10:56

Ahoj holky, chvíli jsem tu nebyla a koukám jak se to tu rozkecalo. U nás asi takhle - rýmu a kašel máme pořád. Tím myslím 20 dní ze 30 :mrgreen: Takže komu to nevadí, ozvěte se a dáme sraz :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.14 10:57

Jinak na mateřský budu ještě tak 3 roky jelikož čekáme druhý :D Takže času mám dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.1.14 18:00

@nulu86 :potlesk: tak to je fajn ze mas tolik casu, to urcite nejaky srazik dopadne :lol: :lol: :lol: :lol: @BarcusV tak dame srazik spolecne, jak mate stare deti? ja 2leteho Olivera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 18:09
@zazuunka píše:
@nulu86 :potlesk: tak to je fajn ze mas tolik casu, to urcite nejaky srazik dopadne :lol: :lol: :lol: :lol: @BarcusV tak dame srazik spolecne, jak mate stare deti? ja 2leteho Olivera

holky já mám 3letého, ale taky budu doma ještě přesně rok, takže času a vůle dostatek. Hned jak budeme zdraví tak jdu do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová