Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gredi píše:
Ahoj, ráda bych tu našla kamarádku na společné procházky nebo posezení v parku. Jsem z Prahy 9. Nejlépe Vysočany, Prosek a okolí. Mám syna 8 měsíců
ahojky jsem z Vysočan, malej měl ted čerstvě 3 roky, taky hledám kamarádku… A.
@zazuunka píše:
@nulu86 ahoj, no my se musime domluvit na nejakem miste kde se da i nekam zalezt pred pocasim..takze asi ideal prosek, az domluvime srazik tak pisneme zda se ti to taky hodi..zatim jsme se nesesli
holky já bych taky šla… pokud by bylo hnusně, tak je super jít do Lefíčka..venkovní pískoviště atd hezky pod střechou, vstup neomezeně pro celou rodinku 70kč a dá se koupit kafčo, kafrat a koukat na malý, jak si dělaj bábovky..
@hanasvobodova píše:
Maminko prosim vas kamaradka bydli na vysocanech kam ma nejblisi porodnici
bulovka
@nulu86 píše:..jj chodíme! kdy si tam dáme kafčo? Alena
Jéééé no to je hrozný s vámaVe fénixu nahoře je i dětskej koutek
@kucerkaalena píše: ..jj chodíme! kdy si tam dáme kafčo? Alena
na kafco bych se pridala!!!
@siza23 píše:
na kafco bych se pridala!!!
od příštího týdne můžu kdykoliv, jsem pořád na RD. Ted ale malej kašle
@kucerkaalena píše:
od příštího týdne můžu kdykoliv, jsem pořád na RD. Ted ale malej kašle
tak kasel nechceme chytit ![]()
ja mam jeste ted v lednu casu hodne, pak jdu do prace, tak to bude horsi
ale nejakej cas se vzdycky najde.
treba se socializovat ![]()
@kucerkaalena ahoj, srazik urcite muzeme dat, jen Lefik je zavreny, meli nejaky provozni problemy ci co ale je plno jinych detskych koutku nebo center…ja v pristim tydnu muzu jen ctvrtek a patek…tak pokud se to hodi i dalsim ![]()
@zazuunka píše:
@kucerkaalena ahoj, srazik urcite muzeme dat, jen Lefik je zavreny, meli nejaky provozni problemy ci co ale je plno jinych detskych koutku nebo center…ja v pristim tydnu muzu jen ctvrtek a patek…tak pokud se to hodi i dalsim
no já bohužel až tak za 14 dní, včera jsme byli na pohotovosti a mikyn má zápal plic.. ![]()
Zdravím maminky
také hledám nějakou spřízněnou duši…na procházky…klábosení…prostě někoho, kdo pochopí mé/naše každodenní strasti ![]()
Ahoj holky, chvíli jsem tu nebyla a koukám jak se to tu rozkecalo. U nás asi takhle - rýmu a kašel máme pořád. Tím myslím 20 dní ze 30
Takže komu to nevadí, ozvěte se a dáme sraz
![]()
Jinak na mateřský budu ještě tak 3 roky jelikož čekáme druhý
Takže času mám dost ![]()
@nulu86
tak to je fajn ze mas tolik casu, to urcite nejaky srazik dopadne
@BarcusV tak dame srazik spolecne, jak mate stare deti? ja 2leteho Olivera
@zazuunka píše:
@nulu86tak to je fajn ze mas tolik casu, to urcite nejaky srazik dopadne
![]()
![]()
![]()
@BarcusV tak dame srazik spolecne, jak mate stare deti? ja 2leteho Olivera
holky já mám 3letého, ale taky budu doma ještě přesně rok, takže času a vůle dostatek. Hned jak budeme zdraví tak jdu do toho!