Maminky Praha Vysočany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
21.1.14 18:52

@zazuunka :
Ahojky :) urcite, budu rada! Nikoho tu neznam, teda krom par clenu z rodiny, kteri jsou porad pracovne vytizeni… :roll: mam rok a pul starou princeznu ;)

@kucerkaalena : Tak to je bezva :) Tesim se na sraz! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.1.14 20:45

Dádovi je 22 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.1.14 22:41

@nulu86 : Jee, tak to je super…to je par mesicu od nas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
22.1.14 14:01

Ahoooj!
:mavam:
Mohla bych se pridat? Bydlime na Harfe. Mam 5,5 l. holcicku ve skolce na KOvarske a s druhou princeznou - 6 mes. jsem doma.
Rady zajdeme kamkoli - na stezku, na kafco,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.1.14 08:47

Ahoj, ráda bych se přidala, teď jsem v 15 týdnu prvního těhotenství, takže termín koncem července, tak doufám, že by se potom našla nějaká kočárková a kávová a pohodová kámoška :-) Navíc jsem přistěhovalec z Moravy, tak kromě lidí z práce tady nikoho nemám, jen manžela, který je taky přistěhovalec :-) Už teď jsem zoufalá, že ani nevím jak se dostat pořádně do porodnice na Bulovku, kde sehnat dobrého dětského doktora, kam potom na procházky a to rodím až za půl roku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 07:40

Holky, tak konečně zdraví :-) přidá se některá v pátek 13-16 do herničky v Motýlku (čerňák)? můžeme si tam udělat kafíčko (vlastní) a je to tam veliký a krásný :-) děti mají malinké záchody jako ve školce atd. Napište mi kdyžtak do sz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.2.14 13:31

Ahojky, jsem z Vysocan. mam 18ti mesicni holcinu a 4 letou dablici. Sme tu cerstve pristehovane a hledame nekoho na hrani ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 20:15
@kat.79 píše:
Ahojky, jsem z Vysocan. mam 18ti mesicni holcinu a 4 letou dablici. Sme tu cerstve pristehovane a hledame nekoho na hrani ;-)

ahojky. připoj se k nám v pátek mezi 13-16 (my tak v 15hod, miky po obědě spí) a pokecáme. je to super hernička Motýlek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.2.14 20:57

Ráda bych, jsme ale zase nemocný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.14 09:14

Ahojky, dekuju, pokusime se. Taky az po te 15h, mladsi spinka tak do te pul treti. Tesime se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 12:29

Ahojky, dneska je tak hezky, svítí sluníčko, že asi vynecháme herničku a půjdeme na hřiště. Chystám se do Podviňáku na hřiště naproti polikliniky a pak možná i dozadu..nejspíš budeme mít bílé odrážedlo Davídek, tak nás poznáte:-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.2.14 13:47

My to dneska nedame :-( Barca ma od vcera zniceho nic teploty pres 38st, takze sme doma zavreny. Asi zuby. Snad priste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
27.2.14 15:15

Haloooo, NEKDO na POKEC a PROCHAZKU ci KAVICKU :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
17.12.15 12:12

Nejaka maminka z Vysocan? Jsme hnedka u metra :P a mam 4 mesicniho prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.6.16 22:30

Ahoj, taky bydlime ve vysocanech u metra a mrnousovi je 10 mesicu.. jestli dobre pocitam, mame to podobe.. tak jestli stale plati zajem o novy kontakt a pokec, muzem vyrazit na prochazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová