Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zazuunka :
Ahojky
urcite, budu rada! Nikoho tu neznam, teda krom par clenu z rodiny, kteri jsou porad pracovne vytizeni…
mam rok a pul starou princeznu ![]()
@kucerkaalena : Tak to je bezva
Tesim se na sraz! ![]()
Ahoooj!
![]()
Mohla bych se pridat? Bydlime na Harfe. Mam 5,5 l. holcicku ve skolce na KOvarske a s druhou princeznou - 6 mes. jsem doma.
Rady zajdeme kamkoli - na stezku, na kafco,…
Ahoj, ráda bych se přidala, teď jsem v 15 týdnu prvního těhotenství, takže termín koncem července, tak doufám, že by se potom našla nějaká kočárková a kávová a pohodová kámoška
Navíc jsem přistěhovalec z Moravy, tak kromě lidí z práce tady nikoho nemám, jen manžela, který je taky přistěhovalec
Už teď jsem zoufalá, že ani nevím jak se dostat pořádně do porodnice na Bulovku, kde sehnat dobrého dětského doktora, kam potom na procházky a to rodím až za půl roku ![]()
Holky, tak konečně zdraví
přidá se některá v pátek 13-16 do herničky v Motýlku (čerňák)? můžeme si tam udělat kafíčko (vlastní) a je to tam veliký a krásný
děti mají malinké záchody jako ve školce atd. Napište mi kdyžtak do sz..
Ahojky, jsem z Vysocan. mam 18ti mesicni holcinu a 4 letou dablici. Sme tu cerstve pristehovane a hledame nekoho na hrani ![]()
@kat.79 píše:
Ahojky, jsem z Vysocan. mam 18ti mesicni holcinu a 4 letou dablici. Sme tu cerstve pristehovane a hledame nekoho na hrani
ahojky. připoj se k nám v pátek mezi 13-16 (my tak v 15hod, miky po obědě spí) a pokecáme. je to super hernička Motýlek.
Ahojky, dekuju, pokusime se. Taky az po te 15h, mladsi spinka tak do te pul treti. Tesime se.
Ahojky, dneska je tak hezky, svítí sluníčko, že asi vynecháme herničku a půjdeme na hřiště. Chystám se do Podviňáku na hřiště naproti polikliniky a pak možná i dozadu..nejspíš budeme mít bílé odrážedlo Davídek, tak nás poznáte:-)
![]()
My to dneska nedame
Barca ma od vcera zniceho nic teploty pres 38st, takze sme doma zavreny. Asi zuby. Snad priste
Nejaka maminka z Vysocan? Jsme hnedka u metra
a mam 4 mesicniho prcka
Ahoj, taky bydlime ve vysocanech u metra a mrnousovi je 10 mesicu.. jestli dobre pocitam, mame to podobe.. tak jestli stale plati zajem o novy kontakt a pokec, muzem vyrazit na prochazku.