Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haloooo nekdo srazik? pokecat, seznamit se, dat prochajdu? Prosek, Strizkov, Vysocany…nejak to tu opadlo ![]()
Ahojte,
bydlime ve Vysocanech - vedle polikliniky.
Kristiankovi jsou 3 mesice, mne je 27.
Zili jsme s pritelem v zahranici a predtim v Brne, takze z Prahy jsem pryc uz dlouhe roky a stara pratelstvi nejak ochladla.
Tak hledam nejakou maminku na prochazky, na kafco, na vylet atd. pokud mozno z okoli, at to nemame s tema kocarama tak daleko ![]()
tesim se na nejakou reakci ![]()
Ahoj, zrovna jsem psala prispevek, ![]()
bydlime u vysocanske polikliniky, odkud jsi ty?
treba bychom mohly vyrazit na nejakou prochazku nebo tak neco ![]()
@zazuunka píše:
Haloooo nekdo srazik? pokecat, seznamit se, dat prochajdu? Prosek, Strizkov, Vysocany…nejak to tu opadlo
@siza23
ahojda, ja jsem z Dablic, mam to kousek na Strizkov a Prosek ale samozrejme Vysocany neni problem
mam 2leteho prcka a muzeme dat urcite prochazku, kdy se Ti to hodi? mam volny cely patek, jinak v pristim tydnu nebo vikend ![]()
@zazuunka píše:
@siza23ahojda, ja jsem z Dablic, mam to kousek na Strizkov a Prosek ale samozrejme Vysocany neni problem
mam 2leteho prcka a muzeme dat urcite prochazku, kdy se Ti to hodi? mam volny cely patek, jinak v pristim tydnu nebo vikend
Ahoj,
koukam, ze patek mame zatim taky cely volny cca do 17hod.
takze urcite muzem neco vymyslet, kdyztak psni SZ kdy presne by se ti to hodilo a tak.
Ahoj holky, kdyby se vám ještě chtělo, písněte, jsem ze Kbel (tj z vysočanský 15min busem, z Proseka 10 minut
) ![]()
@nulu86 ahoj, no my se musime domluvit na nejakem miste kde se da i nekam zalezt pred pocasim..takze asi ideal prosek, az domluvime srazik tak pisneme zda se ti to taky hodi..zatim jsme se nesesli ![]()
Jéééé no to je hrozný s váma
Ve fénixu nahoře je i dětskej koutek ![]()
Ve fenixu nahore jsem nikdy nebyla
takze nevim.
Holky a co ctvrtek po obede?
@nulu86 tak az budete mit po nestovicich ju…taky je nechceme chytnout
a @siza23 ctvrtek bych mohla ale jeste si pisneme, Oliver je po ockovani druhe vakciny priorix a ve ctvrtek to bude tyden, tudiz muzou zacit teploty takze si to jeste upresnime…pokud by nemel teploty a bylo ok pocasi tak prochajdu muze ![]()
@siza23 ve ctvrtek odpo ma byt slunicko, takze by to mohlo vyjit… ![]()
Maminko prosim vas kamaradka bydli na vysocanech kam ma nejblisi porodnici