Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dii
4698
21.1.13 14:44

@Karamelka86 dekuju za odkaz…stranky znam, jen v nich nemuzu najit tu skolicku. Kouknu na to jeste vecer, az bude vic casu. ;)
Taky musim sehnat sklolku stuj co stuj :-D ja teda hlavne kvuli praci, ale kvuli fildovi samozrejme taky. vim o cem mluvis:-) Mame ted takove zajimave obdobicko a ja to psychicky nezvaldam :-D ale to do toho nemam druheho prcka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.1.13 18:45

@dii http://ddmpraha9.cz/predskolaci/ tady to je..ty centra pro přeškolní děti, my zrovna čekáme až se ozvou, ale říkali že by mi kluka vzali od prvního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.1.13 13:45

@dii ahojda :mavam: ja uz jsem ok, ale zas me lehlo dite :cert: chytil ode mne virozu a do toho se mu klubou dve stolicky najednou..takze o vikendu jeden den horecky, uz je ok ale muzeme jit ven nejdrive ve stredu..rikala doktorka, az bude uplne bez teplot..takze me jebne, byt zalezla doma :zed: ale pozitivum to ma, odlozene ockovani priorix o 3 mesice :potlesk: :potlesk:..kazdopadne to vidim na prochazku v pristim tydnu ze.. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
22.1.13 15:43

@zazuunka jeje tak to me mrzi, ze marodite dal. Tak se domluvime na pristi tyden..treba bude i hezci pocasi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.1.13 21:49

@zazuunka tak ať jste už brzy fit a příští týden se uvidíme, samozřejmě i s ostatními :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.1.13 16:56

Tak my už jsme taky zdraví tak snad se už budeme moc přidat. A když už tu zmiňujete školky je lepší Litvínovská nebo Veltruská? Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
27.1.13 13:28

Tak holky…dame srazik? treba utery nebo streda? Muzeme jit do toho dablicaku, ma byt teplo… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
28.1.13 15:12

Ahoj holky,

pro nas lepsi streda.

@zanetV :mavam: zatim nemuzu posoudit, ktera skolka je lepsi a radit asi taky ne po jednom dopoledni:-D. Byla jsem se zatim kouknout jen ve veltruske a pristi tyden jdeme do litvinovske.
Ale ve Veltruske se fildovi moc libilo a druhy den si myslel, ze pujdeme zase:-) Ucitelky jsou moc mile, spousta hracek a je to tam utulne. Ja bych dneskni skolku cekala trochu modernejsi ale jinak vsechno fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.1.13 15:30

@dii mě se ve veltruský líbil přístup učitelek ale v litvínovský jsem toto opravdu velmi postrádala. Takže pro nás už vyhrála Veltruská :)
Jinak by jsem se někdy připojila až půjdete to nějakého koutku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
28.1.13 15:42

@zanetV aha, tak to jsem na tu litvinovskou zvedava :?
a co dalsi skolky : sluknovska a novoborska? ty bych chtela taky jeste okouknout. a kam davas druhou prihlasku? trochu se bojim, ze ´kdyz byl den otev. dveri jen ve dvou skolkach, tak vsichni daji ty dve prihlasky prave tam :(
Teda chapu to dobre, ze muzeme podat jen dve prihlasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.1.13 15:47

@dii Můžou se dát pochopitelně naráz jen dvě ale loni jsem pak dávala ještě další dvě na další přijímací řízení jinam. A nevyšlo nic :zed: Letos dávám jen jednu jelikož mám už předškoláka tak ať mi zkusí říct že ho nevezmou 8) O Šluknovský jsem taky uvažovala ale zase veltruskou máme kousek od baráku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.1.13 20:07

@klarka87 @keiki @zanetV @dii a ostatni… tak dame srazik ve stredu? hodi se vam to vsem? ma byt teplicko, kolem 10ti stupnu tak prochajduuuuu :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.1.13 21:20

Já můžu, pokud to nebude nějakej vražednej čas:-) Na procházku se těším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.1.13 22:09

Ahojda, my máme zrovna ve středu před polednem „bubnování“ :) ale odpo můžeme…a v pátek se chystáme do MC Slunečnice v Letňanech na Rarášky (9.30-11.30)kdyby se někdo chtěl přidat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.1.13 23:02

Ještě jsem si dneska uvědomila, že v tu středu musím být v 14:30 doma, takže do té doby ráda zajdu na procházku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová