Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zazuunka, tak to je fajn
Je to právě taky jedna z možností, kdy se nemusí řešit počasí na sraz a taky hlavně myslím, že tam děti nemají kam utéct nebo se odplazit
a my si alespoň trochu popovídáme
. Vždycky mi tam těch 45min strašně uteče!
Jéé, holky, vy jste ale rychlíci
už máte rezervaci do jeskyně, určo se ráda přidám, klidně to pondělí, ale nebylo by lepší od 16-17? Mají tam volno celé odpoledne…
@715 já pijedu taky busem ale jo sejdeme se předtim přece jen nevim v kolik tam dorazí bus. Jo kouknu taky ještě co ještě vzít nevim jak malej přežije bačkůrky ale uvidíme
a hračky tam tedy jsou?
@keiki tak se k nám přidej v těch 17hod., když už máme tu rezervaci nebo @zanetV promiň!
dokoukla jsem a v těch 16hod. by to šlo, protože bychom rozjeli novou skupinu. Tak mám to ještě změnit @zanetV - bylo by to pro tebe taky lepší na těch 16hod.?
Mě to vůbec nevadí ve 4 můžu taky tak klidně to přehoď at je nás víc ![]()
Holky, tak jsem tam teď brnkla a je to přehozený
Tak se budu moc na ten náš houf těšit
!!!
@715 supééér
díky moc
tak v pondělí! Jestli jsem to dobře pochopila, tak se tam převlíkají děti i dospělí do těch volnějších kalhot a trika? ![]()
Ahoj
zakládáme skupinu pro maminky, které mají miminko a k tomu starší dítko
pokud by jste se někdo chtěl přidat, probírat podobné starosti, třeba se sejít tak vás rádi uvidíme..
@zanetV bačkůrky mít nemusí, je to prostě jen o pocitu, jak se tam dítku ťape - myslím, že je to jako chodit po pláži
(takovej hrubší píseček). Terka je taky cíťa, ale normálně to tam dává v ponožkách.
@keiki já se nepřevlékám, myslím jako většina maminek co tam chodí (jenom si beru ty světlejší ponožky), protože tam normálně posedávám v tom lehátku a nebo pomáhám Terce dělat bábovičky, ale v tom solným písku nesedim. Převlékání není podmínka. Pro děti je to otázka pohody při hraní. Převléknout se je dobrý asi pouze v tom případě, že by jsi seděla na zemi v tom písku a mohla by třeba ta sůl reagovat barevně na oblečení, ale Terka tam sedí celou dobu a na tepláčkách neměla nikdy nic.
Jinak hračky tam jsou, to si nikdo svoje ani nenosí - jsou tam lopatky, bábovičky, autíčka a myslím, že dost pro všechny ![]()
Hlavně se dovnitř nesmí s jídlem a pitím, ale to si Terka za celou dobu ani nevzpomene, jen si hraje a hraje a šup 45min je pryč ![]()
@715 díky moc za vyčerpávající info
a jak je vlastně Terezka stará/mladá? ![]()
No vidíš to
já jsem Jana a je mi 35 a Terezce 2roky+4měsíce
a jak je to vlastně u vás
?