Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dii
4698
7.4.13 22:47

Ahoj holky,
tak co tento tyden? domluvime se na nejaky srazik?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.13 11:01

Co třeba středa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.4.13 12:42

Ahojda, my tento tyden asi nic, jsme po ockovani priorix a tak nechci nekam chodit do detskych center at neco nechytne a neni k tomu jeste viroza..takze davame tak prochazku venku a to je vse..sice je zatim vse ok, bez teplot ale co ja vim co bude zitra :P takze nejaka prochajda ven jo ale jestli date srazik treba do Lefika apod tak se pridame priste :]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
9.4.13 13:31

Ahoj holky, mám pro Vás jeden zajímavý tip kam s dětmi, když to nejde moc ven :-) Třeba jste o tom už slyšely :-) - je to nově otevřené hrací centrum pro děti na Kolbenově. Je to něco jako Lefík. Je to tam nový a hezký a zatím tam nechodí moc lidí, protože o tom nikdo moc neví… tady je odkaz, tak nastudujte http://www.brum-bambule.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
9.4.13 13:36

Ahoj holky @dii a @zazuunka - info - nás taky do školky od září nevzali :-( Prostě tříleté děti v Praze šanci nemají. Týden před zápisem do školky jsem si honem měnila trvalý pobyt na Prahu 9 a taky jsem čestně prohlásila, že nastupuji do práce. Všude ti stejně řeknou, že ročníky narození 2010 neberou a možná se chytnou 2009. Mám kolem sebe kamarádky, co zůstaly po dohodě se zaměstanavatelem ještě rok doma a samozřejmě bez financí, takže veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.13 14:31

To vypadá dobře asi vozkoušíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
9.4.13 16:14

@715 jee to vypada super :potlesk: taky urcite vyzkousime:-)
a mrzi me, ze jste taky neprijati:-( a jak to budes resit? zkusite soukromou skolku?

Ke srazu: Filipek mi od vcerejska zvraci a zvraci, ale dneska uz je lepsi. Myslim, ze to lapnul v nedeli v Lefiku nebo tam neco spatneho snedl :roll:
Takze my se na sraz pridame az pristi tyden..teda jestli uz bude uplne v poradku samozrejme :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.4.13 20:14

O tom novem centru vim, videla jsem na slevomatu nabidku na vstup za polovicni ceny :P jen se me to tam zda pro vetsi, prece jen Oliver chodi teprve 2mesice takze na nejake prolezacky apod. to nebude…no holky to me teda netesite ze s tema skolkama to je tak na… snad rocnik 2011 uz bude lepsi ale pochybuji kdyz to je takhle…to asi budeme muset resit soukromou skolkou a chodit do prace vydelavat jen na skolku..jak to budete resit vy? trvale bydliste na Praze 8 ma pritel, to by snad stacilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.4.13 20:17

Jo jeste dotaz / jake me muzete doporucit golfky? nebudu kupovat za nejakych 5tis, to zas ne, staci do tech 2500…zda mate nejake vyzkousene? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.13 20:26

@zazuunka hele školky sjou vážhně v háji když si veznmeš že já uspěla s klukem až třetí rok jako předškolákem a musela jsem na to ještě upozornit. Takže s druhym klukem si budu prodlužovat mateřskou na 4 roky jelikož mi je jasný že ho nevezmou jako 3letýho :?
Jinak co třeba zítra prochajda pokud vydrží počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.13 20:29

@zazuunka a golfky je lepší si zkusit osobně jak ti bude vyhovovat a pak si teprve hledat třeba podle značky. já když objednala jen tak přes net tak spokojenost nikdy nebyla.Bud byl nízkej jebo malý kolečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
9.4.13 22:15

@zazuunka :mavam: ja mam Jane Energy a jsem s nima moc spokojena..i tuhle zimu zvladly:-) Koupila jsem je z druhe ruky za 1800 a vypadaly jak nove. Muzu ti je klidne pujcit na vyzkouseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.4.13 18:09

@zazuunka
Je možné, že jsem tě viděla dneska kolem 15h ze směru Ládví-Střížkov? Jela jsem autem:-)

Jinak na procházku se k vám přidáme, jen čekám, na kdy se domluvíte, když se to bude hodit, rády vás po xměsících zase uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.4.13 07:23

@dii diky, me staci napsat znacku kocarku, stejne s nejdriv juknu do obchodu, obtezkam a vyzkousim apod a pak juknu na bazarky :lol:
@klarka87 cauky, mozne to je, tuto trasu chodim skoro denne :mavam:

no a co srazik pristi tyden? vsichni? muzu od stredy do patka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
14.4.13 08:28

Nejdete dnes nektera ven? Jdeme s malou a nevime vubec kam teda chceme jen nekam pobliz domu ale spolecnost by jsme uvitali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová