Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak co tento tyden? domluvime se na nejaky srazik?:-)
Ahojda, my tento tyden asi nic, jsme po ockovani priorix a tak nechci nekam chodit do detskych center at neco nechytne a neni k tomu jeste viroza..takze davame tak prochazku venku a to je vse..sice je zatim vse ok, bez teplot ale co ja vim co bude zitra
takze nejaka prochajda ven jo ale jestli date srazik treba do Lefika apod tak se pridame priste :]
Ahoj holky, mám pro Vás jeden zajímavý tip kam s dětmi, když to nejde moc ven
Třeba jste o tom už slyšely
- je to nově otevřené hrací centrum pro děti na Kolbenově. Je to něco jako Lefík. Je to tam nový a hezký a zatím tam nechodí moc lidí, protože o tom nikdo moc neví… tady je odkaz, tak nastudujte http://www.brum-bambule.cz/
Ahoj holky @dii a @zazuunka - info - nás taky do školky od září nevzali
Prostě tříleté děti v Praze šanci nemají. Týden před zápisem do školky jsem si honem měnila trvalý pobyt na Prahu 9 a taky jsem čestně prohlásila, že nastupuji do práce. Všude ti stejně řeknou, že ročníky narození 2010 neberou a možná se chytnou 2009. Mám kolem sebe kamarádky, co zůstaly po dohodě se zaměstanavatelem ještě rok doma a samozřejmě bez financí, takže veselo…
@715 jee to vypada super
taky urcite vyzkousime:-)
a mrzi me, ze jste taky neprijati:-( a jak to budes resit? zkusite soukromou skolku?
Ke srazu: Filipek mi od vcerejska zvraci a zvraci, ale dneska uz je lepsi. Myslim, ze to lapnul v nedeli v Lefiku nebo tam neco spatneho snedl ![]()
Takze my se na sraz pridame az pristi tyden..teda jestli uz bude uplne v poradku samozrejme
.
O tom novem centru vim, videla jsem na slevomatu nabidku na vstup za polovicni ceny
jen se me to tam zda pro vetsi, prece jen Oliver chodi teprve 2mesice takze na nejake prolezacky apod. to nebude…no holky to me teda netesite ze s tema skolkama to je tak na… snad rocnik 2011 uz bude lepsi ale pochybuji kdyz to je takhle…to asi budeme muset resit soukromou skolkou a chodit do prace vydelavat jen na skolku..jak to budete resit vy? trvale bydliste na Praze 8 ma pritel, to by snad stacilo??
Jo jeste dotaz / jake me muzete doporucit golfky? nebudu kupovat za nejakych 5tis, to zas ne, staci do tech 2500…zda mate nejake vyzkousene? ![]()
@zazuunka hele školky sjou vážhně v háji když si veznmeš že já uspěla s klukem až třetí rok jako předškolákem a musela jsem na to ještě upozornit. Takže s druhym klukem si budu prodlužovat mateřskou na 4 roky jelikož mi je jasný že ho nevezmou jako 3letýho ![]()
Jinak co třeba zítra prochajda pokud vydrží počasí?
@zazuunka a golfky je lepší si zkusit osobně jak ti bude vyhovovat a pak si teprve hledat třeba podle značky. já když objednala jen tak přes net tak spokojenost nikdy nebyla.Bud byl nízkej jebo malý kolečka…
@zazuunka
ja mam Jane Energy a jsem s nima moc spokojena..i tuhle zimu zvladly:-) Koupila jsem je z druhe ruky za 1800 a vypadaly jak nove. Muzu ti je klidne pujcit na vyzkouseni.
@zazuunka
Je možné, že jsem tě viděla dneska kolem 15h ze směru Ládví-Střížkov? Jela jsem autem:-)
Jinak na procházku se k vám přidáme, jen čekám, na kdy se domluvíte, když se to bude hodit, rády vás po xměsících zase uvidíme:-)
@dii diky, me staci napsat znacku kocarku, stejne s nejdriv juknu do obchodu, obtezkam a vyzkousim apod a pak juknu na bazarky ![]()
@klarka87 cauky, mozne to je, tuto trasu chodim skoro denne ![]()
no a co srazik pristi tyden? vsichni? muzu od stredy do patka ![]()
Nejdete dnes nektera ven? Jdeme s malou a nevime vubec kam teda chceme jen nekam pobliz domu ale spolecnost by jsme uvitali ![]()