Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dii
4698
4.5.13 15:01

Ahoj holky,
tak co pristi tyden? ja jdu v pondeli na kontrolu k zubarce, ale tam budu tak do 10hod a je to v holesovicich, tak nechcete se sejit zase ve Stromovce?
Filda uz je delsi dobu uplne bez teplot, ja mam teda zanet kosti, jak mi trhali osmicku, ale ven stejne budeme muset :-)
Pak mame volno v utery a pak az patek.

@eust :mavam: se skolkama je to spatny…teda podle toho, jak mas stare deti.
Od zari se ma otvirat jeste jedna trida ve Veltruske a pak -myslim ze :think: Pod Krocinkou otvira novy pavilon, ale to jen pokud to stihnou do zari dostavet :roll:
Ja uz pocitam s tim, ze budeme s Filipkem jeste rok doma a docela jsem rada :oops: Nechce se mi do prace a s Fidou doma me to bavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
4.5.13 15:17

Add skolky:
11.2.2013 byly otevřeny dvě třídy mateřské školy v budově Základní školy Na Balabence (52 míst)
V srpnu 2012 byla zahájena  výstavba dvou pavilonů o 4 třídách (112 míst) v areálu MŠ U Vysočanského pivovaru. Otevření nových tříd předpokládáme v září 2013.
V listopadu 2012 byla zahájena výstavba nového pavilonu o 3 třídách (75 míst) v areálu MŠ U Nové školy. Otevření předpokládáme v září 2013.
Na Proseku připravujeme přestavbu části objektu v ulici Kytlická 757 na 4 třídy mateřské školy (100 míst). Otevření nové mateřské školy Kytlická  plánujeme na září 2013.
Na Proseku připravujeme projekt výstavby nového pavilonu o 3 třídách vedle Základní školy Litvínovská 600. V případě hladkého průběhu všech řízení předpokládáme otevření v září 2014.

teda od zari 2013 by malo byt 339 miest novych. co neni az tak malo.

Příspěvek upraven 04.05.13 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
4.5.13 15:39

Mala bude mat za 14 dni 2 roky. tak to ani necakam ze by ju niekde do statnej teraz vzali. kazdopadne ked som bola na dni otvorenych dveri, asi v 4 skolkach, tak vsade mi povedali, ze tento rok sanca neni ziadna, ale buduci si myslia, ze uz ano. no ale pri tom ako som sa docitala skusenosti mamiciek, tak to asi tak nebude. ked som pozerala na stranky prahy9 a na pocet neprijatych deti v minulom roku, tak to teda ta novo vytorena kapacita stacit nebude ;-(. mali 881 ziadost a prijali 325. takze 556 neuspesnych ziadosti ;-(. smutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.5.13 23:06

Ahojda, ja teda nevim jak ostatni ale ja mam pristi tyden zasekany..zitra navsteva, v utery kamoska, streda na otocku mamka s babcou a ctvrtek az do soboty kamoska z nemecka na noc… 8o 8o takze ja se pristi tyden bohuzel nezucastnim ale ten dalsi urcite :-O :-O :-O :-O jinak @dii drzim palce se zubarem, jdu taky jeste 16teho, na dodelani plomby, ale vsechny moudraky uz mam nastesti pryc..nema cenu to opravovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.5.13 23:10

Co se tyka skolek, tak sice mame jeste rok cas ale vidim to taky na soukromou na dva dny v tydnu napriklad, sice mame babcu v praze co muze hlidat ale chci aby byl Oliver ve spolecnosti takze taky asi obetujeme par tisicovek za soukromou :zed: nemyslim si, ze se to pristi rok nejak extra zmeni…proste Praha je v tomhle ohledu na h… ale jinak bych klidne jako @dii zustala jeste doma, prace neutece a stravene chvilky s nasima drobeckama jsou k nezaplaceni :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.5.13 19:10

Ahojky holky, ve středu hlásí pěkné počasí :dance: tak hurá do Stromovky :dance: kdo se přidá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
13.5.13 00:03

Ahoj holky,
@keiki ja se hlasim:-) snad bude opravdu hezky.

@eust a @Lenul3 dekuju za info o skolkach!

@eust mne na dni otevrenych dveri taky rikali, ze mame sanci a nic.. :roll:
ale mozna pristi rok to bude lepsi? :nevim: no uvidime, jednak je to v praze se skolkama na prd a pak v roce 2009/2010 byl baby boom (treba na vitani obcanku jsme se dostali -kvuli velkemu poctu prihlasek- az v 8mesicich :roll: na Praze 7 teda) tak jsem na ten pristi rok zvedava.

Holky a nevite o dobre soukrome skolce na praze 9? chtela bych fildu davat od zari na jeden den v tydnu a rada bych vybrala nejakou kvalitni skolku. dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
37
13.5.13 13:11

Ahoj holky, tak koukám sraz zase ve středu :D, tak zase bychom rády, ale to máme ten kroužek! Tak zase příště, prostě do prázdnin mimo středy…
@dii já se taky snažím nastudovat nějakou dobrou soukromou školku a určo bych taky chtěla Terku dávat na jeden den v týdnu!!! Tak snad se brzo konečně sejdeme a probereme to!!! Zatím paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
14.5.13 16:49

Ahojky,
@715 ajoo zase ta streda :roll: :think: pak muzeme v patek, jestli budete mit cas ;)
@keiki zitra to plati? dame zase sraz v kobylisich v 10,30? a dekuju za fotky! ;)
@zazuunka a co vy?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.5.13 21:54

@dii Ahoj,OK, počítám s tím zítřkem, odjezd z Kobylis v 10.27 :palec: nikdo jiný se nepřidá?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
14.5.13 22:59

@keiki ok! budeme tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.5.13 11:17

@dii ahoooj,jsem trochu brzda, nebyla jsem on line :evil: tak srazik uz probehl, jedu k nasim tak az se vratim radi se pripojime juuuuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.6.13 12:43

Holky co děláte kdyz je venku takhle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
1.6.13 13:25

Ahoj holky,
@nymphy byli jsme dopoledne v morskem svete v holesovicich, ale taky uz nevim, co porad vymyslet v tomhle pocas. A odpoledne se chytame do Letnan, mely by tam byt nejake akce ke dni deti :nevim: ale jeste jsem to nehledala na netu.
Posledni dobou jsme obesli dost muzeii:-) Muzeum MHD ve stresovicich, Zemedelske muzeum, muzeum letadel kbely.

Holky, coo pristi tyden domlivt sraz ve Brumbambuli? ma pry zase prset :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.6.13 16:03
@dii píše:
Ahoj holky,
@nymphy byli jsme dopoledne v morskem svete v holesovicich, ale taky uz nevim, co porad vymyslet v tomhle pocas. A odpoledne se chytame do Letnan, mely by tam byt nejake akce ke dni deti :nevim: ale jeste jsem to nehledala na netu.
Posledni dobou jsme obesli dost muzeii:-) Muzeum MHD ve stresovicich, Zemedelske muzeum, muzeum letadel kbely.Holky, coo pristi tyden domlivt sraz ve Brumbambuli? ma pry zase prset :roll:

To počasi uz je fakt na hlavu. No male prasklo ousko a v pondeli ma kontrolu tak uvidime co nam bude receno jinak bych se pridala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová