Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promin, ale malej mel horecky po ockovani takze ja skoro cely den litala s nim na rukach. V tom horku fakt mazec, ted padam na hubu jdu spat :/
Co děláte dnes? Pokud bude az na to ze jaksi olezl chudak tak budem mit cas kolem 16hod…
@nymphy no ja dnes sla nakupovat na Harfu
ale jinak nejlepe hernicka neba nekam na navstevu…kdy dame holky srazik?
@zazuunka píše:
@nymphy no ja dnes sla nakupovat na Harfuale jinak nejlepe hernicka neba nekam na navstevu…kdy dame holky srazik?
No my byli dnes v letnanech
Já jsem volna streda a ctvrtek, zitra a utery mame litani :/
Ahoj holky,
@nymphy my jsme byli dopo v Lefiku, pak jsme vsichni spali
a pak Ikea. Prijde mi, ze to leto bylo nejke kratke, zase litame po hernickach a obchodacich ![]()
@zazuunka @nymphy me se taky hodi streda a ctvrtek
a hlavne tohle je nas posledni prazdninovy tyden a od pristiho ponedli nastup do skolky, takze to bude asi nas posledni sraz fnuk
teda pokud neco nepodnikneme o vikendu ![]()
@dii píše:
Ahoj holky,
@nymphy my jsme byli dopo v Lefiku, pak jsme vsichni spalia pak Ikea. Prijde mi, ze to leto bylo nejke kratke, zase litame po hernickach a obchodacich
@zazuunka @nymphy me se taky hodi streda a ctvrtek
a hlavne tohle je nas posledni prazdninovy tyden a od pristiho ponedli nastup do skolky, takze to bude asi nas posledni sraz fnukteda pokud neco nepodnikneme o vikendu
Taky mi přijde že to šilene uteklo :/ že by to bylo tou dlouhou zimou :/? My dnes taky mirime i do Ikea. My v řijnu na Teplické otevirame herničku tak se můžem setkat i tam určitě i po školce či o víkendu
St a čt bych ještě upřesnila dle počasi co vy na to?
Ahoj holky, tak už jsme zase zpátky v Praze. Nám by vyhovoval čtvrtek - už se má lepšit počasí. @dii tak vám nakonec školka vyšla? To je bezva ![]()
Supeeer tak ctvrtek? Ja se prizpusobim..ted jen.cas asi dopo ze ![]()
Ahoj holky,
tak my se s FIlipkem ze zitrejsiho srazu musime omluvit ![]()
Fidovi vysel spatne krevni obraz a ma narusenou imunitu a ma teploty. Takze nemuzeme mezi deti, aby ted neco nechytil.
@keiki ano ano vzali ho do skolky..ale ted tam bohuzel nenastoupi.
@dii píše:
Ahoj holky,
tak my se s FIlipkem ze zitrejsiho srazu musime omluvit
Fidovi vysel spatne krevni obraz a ma narusenou imunitu a ma teploty. Takze nemuzeme mezi deti, aby ted neco nechytil.
@keiki ano ano vzali ho do skolky..ale ted tam bohuzel nenastoupi.
Jejda chudak malej :/ At je to brzo v poradku a muze nastoupit do skolky.
My zítra mužem. Ale teda spis odpo. Dopo se valim, uklizim a varim ![]()
Dobré ránko přeji. Tak co tedy dnes? Má být i pěkně takže super ![]()
Tak co holky, stihneme jeste nejaky ten srazik? v sobotu odjizdim k nasim tak muzu krome ctvrtka tento tyden jeste, pak az se vratim… a @dii co Filda, uz je ok? @keiki jak je to s Vama? jste zdravi a v Praze?
![]()
@zazuunka ahojda,u nás vše OK jen mini rýmička
klidně se přidáme na nějaký ten srazík ![]()