Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zazuunka píše:![]()
tak uvidime zda se neco domluvi
jinak muzu zitra ci patek
![]()
![]()
![]()
Zitra muzem odpolko ![]()
Cauky, ja jsem mimo Prahu ale v pristim tydnu uz tam.budu tak ze by konecne srazik?
Ze by
Me dojede v nedeli mala od babicky. Jen po a st mame dopo plavco to urco nemuzem…
Ja muzu utery jen dopoledne, pak streda, ctvrtek, patek…tak z toho neco vyberte ![]()
Ahoj maminky, jsem tu nová a hledám kamarádku/y z Prahy 8. Je mi 25let a mám 6. měsíčního chlapečka. Hledám pohodovou a hlavně upřímnou maminku- kamarádku, která si hlavně na nic nehraje, ale upřímně si s ní popovídám o všech radostech i starostech. Snad toho nežádám mnoho
a najdeme někoho na kočárkování, případně do budoucna společné dovolené po ČR.
Ahoj, dnes jsem se zaregistrovala a zkouším štěstí
ráda bych se též seznámila, jsem 24 letá maminka 2apul letou dceru Natálku a v Dubnu očekáváme další přírůstek do rodiny:-) Bohužel všechny přátelé mám daleko a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou či těhulkou. Samotné mě ty procházky už nebavííííí
Bydlím kousek od Parku Přátelství. Kdo se nás ujme? ![]()
Příspěvek upraven 17.10.13 v 20:34
@TerezaMelicharova ahoooj, vitej..no ted je tu trochu mrtvo ale drive jsme se schazeli aspon tak ve 3 ci 4..kdybys nekdy chtela, muzeme prochazku spojit, chodim na Prosek skoro denne, bydlim v dablicich ale tam uz to mam dost prosle
mam 2leteho kluka Olivera…tak klidne pisni kdyz budes mit chut ![]()
Ahooj, děkuji
Moc ráda tě poznám, ted mám volný pátek odpoledne, tak kdyby ses chystala na Prosek napiš ![]()