Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.1.15 18:44

Je to na střížkově, ul teplícká, kousek od parku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.15 18:48

A co se rovnou domluvit na kávu v CRC? Nikdy jsem tam nebyla, tak je na čase to napravit :-)). Ale můžeme až od příštího týdne. Dokašláváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.1.15 18:55

Já mám holčičku na rodinné centrum ještě maličkou, takže my jsme zatím spíše jen na ty procházky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.15 07:29

Já zvládnu i koutek i procházky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
6.1.15 09:50

Ahoj holky, rada se k vam přidám po 6tinedeli a taky az se trochu zabehneme. @Zuzka-R :mavam: Mam 3tydenni holcicku a 4,5 letyho kluka a taky nemam s kým na prochazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.1.15 16:39

@dii Jéé, koukám že holky máme jen 5 dní od sebe :) My teda procházkujeme už teď, ale na konec šestinedělí taky čekám jako na smilování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.1.15 22:34

Ahoj holky, já mám 2letého syna a ráda bych se k vám přidala…jsem z Letnan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
6.1.15 23:53

@Zuzka-R my taky prochazkujeme, jen jsme nejaci neorganizovani (mam doma i toho starsiho, aby nenosil bacily ze skolky), dale Juli trpi na nocni prdiky, takze noci nepsime a pak vstavame kolem 11 dopo, tim je cely den v prcicich, takze se jeste netrofuam doumlovuat an sraz..ja bych se pridala az za tech 14dni.
Jeset jsem se chtela zeptat, jestli uz jste objednane na kycle a kam?

@i.c. :mavam: tak super :palec: budeme se tesit..my teda az tak za 14dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.1.15 08:38

@dii My jsme taky naprosto neorganizovaní, a to další dítko nemám :-D Dopoledne taky moc nefunguju, malá sice v noci spí pěkně, ale to noční vstávání mě ničí, takže když dopoledne zalomí, jdu ještě taky na chvilku spát. Odpoledne a večer pro změnu prdy přicházejí na scénu u nás, takže to už chudinka pak nespí pro změnu vůbec.
Na kyčle jsem nás chtěla původně objednat na Prosek, ale po přečtení recenzí jsem si to zase rychle rozmyslela. Na Bulovce měli úplně plno, tak nakonec jsem ulovila termín na Žižově u MUDr. Meluzína. Ale malá musí na kyčle dřív než je běžné, já jsem totiž měla jako miminko rozsáhlou vrozenou vadu, tak proto. Jinak určitě doporučuju objednat co nejdřív, všude je děsně narváno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.1.15 12:06

Zdravím, na žižkově je jedna vysoká kancelářská budova ((bohužel už si nepamatuji, jak se jmenuje)a tam sídlí jeden velmi bezvadný Dr pro mrňousky na kyčle. Nevím jestli je to ten p. Meluzín, ale až dorazím dom, podívám se a napíšu Vám. Já jsem se na Proseku též velmi nepříjemně dohadovala a nakonec tam s malou nešla. Vyžadovali po nás rentgen, ale ten jsem odmítala. A tento pan Dr ze Žižkova vyšetření dělá čistě ultrazvukem. Velmi milý, hodný, práci odvede bezvadně, popovídá si s Vámi a čekací doba u něho nebyla až tak dlouhá. Myslím si, že pro malinkatý organismus mrnousků je rentegen zbytečný, hned od mala je vystavovat záření. No ale, to je můj názor. Každý můžeme mít jiný. :-) Tak držím všem palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
8.1.15 10:35

Ahoj holky,
@Zuzka-R @canariada dekuju za info ke kyclim! TO jsem rada, ze jsem se zeptala a na prosek nas neobjednala. Rentgen by mi teda taky vadil :-/. Se synem jsem byla na praze 6 a tam meri taky pouze ultrazvukem. Na zizkove maji plno, tak pujdeme zase do Dejvic. Chtela jsem usetrit cestu, ale radeji nekam zajedu, nez nechat malou ozarovat.

@Zuzka-R drzim palce, at vam kyclicky dobre dopadnou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.1.15 18:13

@dii tak super! my se též budem těšit :D tak až budete ready tak napiš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.1.15 13:38

Ahoj holky, trochu tu pročítám diskusi, já jsem z Letňan, mám 2 letou holčičku a 4 měs chlapečka. Nemáte některá zkušenosti s mateřskými centry v našem okolí??? Prosek nebo Letňany??? Už nás to doma přestává bavit, rádi by jsme občas vypadli mezi lidi :-)
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.15 15:03

@Mariehanna Ahoj jsem z Proseka. Prosek - MC Knoflík, pak dům dětí a mláděže a na Střížkově to co holky výše zmiňovaly CRC. Pak znám spíše dětské koutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.1.15 16:52

@TerezaMelicharova dívala jsem se na crc, ale našla jsem akorát fb stránky, webovky zatím nejsou v provozu. Nevíš, jakou tam ta hernička má provozní dobu??? Rádi by jsme se tam třeba v příštím týdnu s prckama podívali. Doma už je to fakt na palici :zed: Ty tam chodíš??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová