Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
19.1.15 21:13

@eust ked tam bola jedna holcina a ta teda bola z hraciek tak v rozpaku, ze nevedela co skor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chudák :lol: Já bych šla, kdyby bylo to malování, ale když jsou tam ještě nůžky tak se bojím :lol: A ted ve středu máme zubaře 2 letou prohlídku…ale možná bych šla příští středu…no přinejhorším uteču, co? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
19.1.15 21:14

@i.c. prsti bude malovani snehulakov. tam nuzky nebudu ;-). teda snad ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.1.15 21:14
@eust píše:
tak to som neco videla… len si spomenut kde… mne to prislo moc alternativne. no v nazve malo nieco ako zvladat ujecene dite… alebo tak nieco
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jako fakt? :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
19.1.15 21:15
@i.c. píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jako fakt? :lol: :lol: :lol: :lol:

jo je to nejde v praze, ale neviem si vybavit kde… ked na to narazim hodim to sem. no mne ten popis prisel moc alternatvini. na take veci moc nesom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.1.15 21:20

@eust ok tak příští středu se můžem domluvit, musí se to nějak rezervovat? jinak já ted když po něm něco chci, třeba aby šel stejným směrem co já a tím pádem jsme konečně došli do toho obchodu nakoupit a on chce jít na opačnou stranu jako vždy, tak začne boj v mé hlavě co ted a co potom a začne sled zkoušek od 1 do 10 :lol: A to kdo z koho :lol: Njedřív je na řadě vysvětlování- následuje řev, pak domlovuání-následuje řev- pak výhružky-následuje řev a pak už začnu řvát já a dám mu na zadek a spustí se scéna na deset minut u které řve jak kdybych ho bodala nožem :lol: výsledek po plácnutí je, že brečí a ječíčí tedy nakonec jde tažen za ruku,,mým,,směrem, ale řve tak, že celé sídliště ví, že jdem nakoupti a po sléze celý obchodák, jelikož mu to trvá tak minimálně deset minut a více :lol: :lol: :lol: Takže to by mě zajímalo, co je to alternativní výchova, protože jiné metody než dělám mě už nenapadají :zed: jědině pak možná už jen jedna, nikam nechodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
19.1.15 21:26

@i.c. Jo tak u nas je jeste hozeni na zem a trucovani v leze… Blato se pere v celku dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.1.15 21:28

@eust koukám že bude hůř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.1.15 21:32

@i.c. @eust Taky jsem uvažovala, že bych to moje zvířátko vzala někam, aby něco tvořila, ale jak psala i. c., mám ten samý problém, něco jí zakážu, nedej bože vezmu (nůžky, telefon, fixu) a následuje šílená scéna, kterou bych na veřejnosti zažít nechtěla :-).My s tím tvořením raději počkáme a budeme doufat, že toto období brzy odezní. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
19.1.15 21:34

@Mariehanna kolik je malej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.1.15 21:38

Holky, malý má teda ještě pořád rýmu, ale už od minulého pátku a z nosu mu neteče…tak jestli chcete, pojdtě vyrazit někam do třeba do herny kde se ty raubíři vyřádí a my je zdrbneme? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.1.15 21:40

Co třeba pátek cca v 16h tady v Letnanech do té herny Letnánek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.1.15 21:49

@eust malý jsou dva roky, ale ještě mám 4 měsíčního prcka, o to to mám náročnější. @i.c.
v ten čtvrtek jsme se tam nakonec byli podívat, a bylo to fajn, já bych v pá mohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
19.1.15 21:55

@Mariehanna Tak super! A vy jste tam byli tedy nakonec sami? Tak v pátek s tím budu počítat, vyzvedávám kolem půl čtvrté malého za školky, takže ve čtyři můžeme být před OC:-) Tak kdyby něco tak napiš sms:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
19.1.15 21:57

@Mariehanna ja mam slecnu 3 roky a 7mesiacov a drobca 2 roky 2 mesiace. takze si to viem predstavit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.1.15 22:43

@eust, to jo, to jsi měla skoro stejně jako já, mám je od sebe rok a 10 měs a je to fakt mazec, naštěstí malej celkem dobře spí, tak se to dá zvládnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová