Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mariehanna asi najhorise je obdobie, kedy to mladsie sa uz vie nejako branit… no to u nas tekla aj krv. maly ju kusok tak ze prekusil kozu… no veselo. ale teraz uz je dobre, uz si nepripadam ako policajt.
@i.c. Jo, nakonec jsme tam byli sami. Natálka si to docela užila, nevíc se jí líbila ta jezdící auta a balonkový bazének. Za nás ten pátek platí, kdyby něco, tak písnu
![]()
@eust To nás tohle teprv čeká. Natálka je na něj zatím hodná, a když ji zdůrazním, že na mimi musí pomalu a opatrně, tak si s ním umí i hezky hrát. Ale určitě přijde období, kdy se projeví určitá sourozenecká rivalita ![]()
Ahoj holky, ak by ste niekedy uvazovali o tvoreni na Strizkove, tak pridavam nejake fotky z predchodzich prac pre ukazku co to vlastne vyrabame. Priste tvorime raketoplan a autobus.
Ahoj, já vyřízená mamina 28 let, vzteklé protivné batole 27 měsíců a uprděné uřvané mimino 4 měsíce, z Proseka. Někdo s podobnou diagnozou?
![]()
Ahoj, já občas vzteklé 24 měsíční batole z Hloubětína. Takže asi podobné. Ale zatíme jsme u jednoho dítěte:-)
Ahoj ja 26let 3lety kluk nyni uz chodici do skolky a 2mesicni ukriceny miminko.
Ahoj holky, navrhuju společnou procházku, třeba tak budeme v přesile. ![]()
Ahoj, já jsem pro. Ale u nás dlouhé procházky už nehrozí. Víc ho láká hřistě s dětmi teda ![]()
Hřiště je dobrý nápad.
Nechodíte někdy na hřiště na Proseku u velké Billy?
Jsme z Hloubětína, ale občas zajedem i tam. Můžeme se tam klidně sejít ![]()
Take jsem pro zajit na prochazku.na.hriste u billy chodime se starsim.je to tam fajn jen nekdy prelidneno.
Ahoj, bydlím poblíž, mám 7 měsíců starou holčičku. Kdyby chtěl někdo na procházku, ráda se přidám.
Ahoj mám dvě děti 4r a 1r. Rada bych našla někoho z Proseka, kamarádky mame trosku mimo. Dcerka 4r by byla určíte taky ráda za nového kamaráda. Chodíme často do Parku Přátelství a Knoflíku. Rada bych zkusila i cvičení maminek a dětmi od jara. Proste takove ty bezne věci na rodičovské, aby tu měl nějakou kamarádku, sejít se, deti si pohrají atd…Hanka