Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zazuunka Ahoj, preji vse nejlepsi v novem roce
Pristi tyden mame volnou stredu a ctvrtek. Jak jsi na tom? ![]()
ahojda @TerezaMelicharova, pristi tyden muzu ctvrtek tak klidne neco domluvime…pocasi uz asi nebude tak pekne ale kdyztak nekam zalezeme
prida se nekdo?
@zazuunka promin. Dnes jsme se vrátili s malym z nemocnice. Byl na operaci. Jsem v crc od zitra kazdy den. Je to na Teplické. Kdyztak si to najdete na fb. Jsou tam i nejake fotky a moc rada vás uvidim. Po tydnu v nemocnici se tesim na lidi jako nikdy ![]()
@nymphy ahoj,jen jsem se chtěla optat, jestli už je už CRC otevřeno i dopoledne nebo jen v odpol hodinách? Už se k vám chystáme… ![]()
Ahoooooj
Dopo tam zatím bývám nepravidelne. Odpo už každy den od zítřka. To dopoledne zatím jen po domluve, nebo kdyz nemam doma co delat
Tak klido pisnete ve čtvrtek máme připraveno pro deti od 1 roku tvoření. Je to vždy upraveno adekvátně veku deti. Je to od 10 dopoledne. Možná myslíte že deti u niceho nevydrzi coz je pravda, ale prave kdyz brzo zacnou se ucit trpelivosti a soustredenosti tak se brzo nauci ![]()
Na všechny se moc těšíme. Svou návštevou prispejete k provozu CRC.Aby jsme mohli nadale hernicku provozovat. Zatim dotuju ze sveho, ale pomalicku se chytame ![]()
My se ctvrtkem pocitame ![]()
a moc se tesime, v kolik se sejdeme?
@nymphy Díky moc za vyčerpávající info
počítáme se čtvrtkem (asi se nám ale nepodaří vykopat se tam na tu desátou hodinu
nevadí když se připojíme později??
)
@nymphy asi jsi uz to tu psala,
ale kde presne to na striskove je?
Holky je to Teplicka 494/17. Když nestíháte na tu 10hod tak se nic nedeje. Na dilnicky co máme o vikendu v 15hod chodi skoro kazdej pozde
s detma neco naplanovat na cas je skoro nemozny ![]()
Jinak CRC je hned pod hotel Duo. Větší administrativni budova. Byvale O2. Velke sklenene dvere
Kdyztak volejte sos 739 434 612 ![]()
@kecačka píše:
Ahojky,mám 9 měsíců syna a chtěla bych se seznámit s maminkou,která má prcka podobného věku na chození ven s kočárama a povídání o dětech a běžném životě,bydlím na Proseku.![]()
ahoj, je to sice starší příspěvek, ale bydlím na vysočanské a malej má ted 3 roky a taky bych pokeala ![]()