Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
20.1.14 07:16

Holky tak já musím být dnes celej den v CRCčku. Budu tam mít hlídání. Jdu i s malym tak když venku nebude nic moc počasí nebo se budete chtít ohřát u kafča či čaje tak se zastavte :) Ráda vás poznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.1.14 07:20

Holky tak já musím být dnes celej den v CRCčku. Budu tam mít hlídání. Jdu i s malym tak když venku nebude nic moc počasí nebo se budete chtít ohřát u kafča či čaje tak se zastavte :) Ráda vás poznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 09:41
@nymphy píše:
Holky tak já musím být dnes celej den v CRCčku. Budu tam mít hlídání. Jdu i s malym tak když venku nebude nic moc počasí nebo se budete chtít ohřát u kafča či čaje tak se zastavte :) Ráda vás poznám ;)
.-( :,( včera jsme byli na pohotovosti a zápal plic..tak jindy :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.1.14 10:26

V unoru bude burza v CRCčku. Kdyby jste měli zajem o info, treba i o prodej tam tak pisnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 11:00
@nymphy píše:
V unoru bude burza v CRCčku. Kdyby jste měli zajem o info, treba i o prodej tam tak pisnete ;)

co je crc? centrum..čeho kde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.1.14 11:27

:mrgreen: Jj rodinné centrum. Na proseku ;)
Kdyžtak mrkni na FB to je. Pod CRC Kouzelný ostrov :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 16:15
@nymphy píše: :mrgreen: Jj rodinné centrum. Na proseku ;)
Kdyžtak mrkni na FB to je. Pod CRC Kouzelný ostrov :pankac:

našla, super, už jsem i reservovala lístek na karneval. Nepotkáme se všechny tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.1.14 17:19
@kucerkaalena píše:
našla, super, už jsem i reservovala lístek na karneval. Nepotkáme se všechny tam?

My tam budeme určitě :pankac: nevím jak ostatní. Místa se docela plní ;)

Tak co holky??? Pokud nemáte plány toho 8.2. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 07:38

Ahojky, tak Mikyn už je zdravý. Pokud bude venku stejně hnusně jako dneska, tak se chystáme spíš do nějaké herničky. Dneska a ve středu dop nemůžu, ale v pátek bychom šli do Motýlka (u čerňáku) 13-16. nepřidá se někdo? můžeme si tam dát kávičku… a můžete mi kdyžtak písnout i sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.2.14 08:46
@kucerkaalena píše:
Ahojky, tak Mikyn už je zdravý. Pokud bude venku stejně hnusně jako dneska, tak se chystáme spíš do nějaké herničky. Dneska a ve středu dop nemůžu, ale v pátek bychom šli do Motýlka (u čerňáku) 13-16. nepřidá se někdo? můžeme si tam dát kávičku… a můžete mi kdyžtak písnout i sz
Škoda že ne crc :) Protoze poo spime a tam bych ho nemela kam dat :/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 09:10
@nymphy píše: Škoda že ne crc :) Protoze poo spime a tam bych ho nemela kam dat :/

ahoj, já klidně půjdu i do crc..ale tam jsem nějak nenašla na stránkách, že by byla hernička…jen kroužky atd. Dívala jsem se špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.2.14 09:22
@kucerkaalena píše:
ahoj, já klidně půjdu i do crc..ale tam jsem nějak nenašla na stránkách, že by byla hernička…jen kroužky atd. Dívala jsem se špatně?

Fakt? Tak je to blbe napsany :/ Je tam prave hernicka a prave ty krouzky byvaj v ni, ale nemusi se kazdej ucastnit :) Ale nikoho nenutim. Dnes je zavreno. Ale zitra uvidim jak mi bude. A malemu musim sehnat hlidani protoze má nestovice. Jen kdyby nekdo chtel :D
Ale jedem ted k dr od st má teploty :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 20:04
@nymphy píše:
Fakt? Tak je to blbe napsany :/ Je tam prave hernicka a prave ty krouzky byvaj v ni, ale nemusi se kazdej ucastnit :) Ale nikoho nenutim. Dnes je zavreno. Ale zitra uvidim jak mi bude. A malemu musim sehnat hlidani protoze má nestovice. Jen kdyby nekdo chtel :D
Ale jedem ted k dr od st má teploty :/

chci chci! dokud je zima a nechodí do školky! nechcete na návštěvu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.2.14 20:09
@kucerkaalena píše:
chci chci! dokud je zima a nechodí do školky! nechcete na návštěvu???
:palec:
Tak máte zítra čas? Už je bez horeček tak ho vezmu do crc? Stavite se na kafco?

Jsi me fakt pobavila :D Se tu smeju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 20:10
@nymphy píše: :palec:
Tak máte zítra čas? Už je bez horeček tak ho vezmu do crc? Stavite se na kafco?Jsi me fakt pobavila :D Se tu smeju :D

jj přijdeme.. holky měly neštovice obě v létě, to už nechci nikdy zažít… v kolik kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová