Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ok a tesime se ![]()
@keiki píše:
@zazuunka @dii Ahoj holky, tak zítra v Kobylisích - 10.27 nám jede nízkopodl. tram, ju?!
Ahoj holky! @dii rády bychom se přidaly, ale ty středy chodíme dopo do toho kroužku! Počasí zatím vypadá super, tak Vám přejeme hezký výlet, určitě si to užijete a my budeme doufat, že příště!
Ahoj holky, zatím tak nějak nevíme, co budeme dělat odpo, nejdete někdo někam na prochajdu atd.? ![]()
Ahoj holky, dneska jsme vyzkouseli Brumbambuli a musim rict, ze za nas super herna:-) @715 dekuju za tip! Filda se tam strasne vyradil a ja taky
Prolejzky jsou i pro dospele a trampolina taky
Hezky jsem se vyskakala ![]()
Kdyby se vam pristi tyden chtelo a venku bude osklive, muzeme udelat sraz tam. Kamoska tam byla i se 14mes holcickou a taky se jim libilo, takze je to i rpo mladsi.
My mame tenhle tyden uz plny, ale prisit tyden bych se rada pridala na sraz. Bud nekam ven nebo do herny. Jak jste na tom???
Holky @zazuunka @keiki tak uz asi vim, proc nam min. tyden neuvolnil misto v tramvaji, asi byl zrovna po operaci
http://www.super.cz/…-bricho.html
@dii
on se ptal zda si chceme sednout ale ja za sebe rekla ze nechci
takze treba by si sednul jinam…
jinak brumbambuli beru, at dame zmenu a pokud to je i pro dospele tak to rada dam trampolinu taky
v pristim tydnu nemuzu v utery, jdu k zubari jinak kdykoliv..jen co se ochladi razime… ![]()
@dii jj, taky jsem to četla
chudinka-nemůže si namáhat břišní svaly
dnes to bylo prima-neplánované, ale milé
odcházeli jsme až kolem páté
hned jak bude nic moc počasí zkusíme tu Brumbambuli ![]()
Ahoj, je tu zas nějak mrtvo
někdo se přidá tento týden do Brumbambule? ![]()
Cauky…ja muzu zitra a patek
pocasi o nicem tak ideal hernicka…dnes mam zubare takze to nestiham..
Ahoj holky, Filipek je nemocny, takze tenhle tyden nam asi nevyjde
ach jo. Mozna koncem tydne nekam ven? Uvidim. Mel horecky pres vikend, ted teploty, ale jinak mu nic neni - ani kasel ani ryma ![]()
@dii tak at mu je brzo dobre a muzeme domluvit jen prochazku, vsak uvidis..jen at se pekne vylezi a pristi tyden treba..
![]()
@dii jéé, tak to jsem ráda, že se Vám herna líbila. Nám to tam taky připadá supééér. Taky jsem koukala, že otevřeli nějakou na Čerňáku - Dětský svět Lvíček, ale to jsou celkem masakr ceny. My jsme tento týden mimo Prahu, takže se nemůžeme k ničemu přidat, ale vracíme se v úterý, tak když něco bude - přidáme se
A ať je Filípkovi brzo dobře! Počasí, jak na houpačce, tak se není čemu divit. Zatím ![]()
Ahoj holky, citam o skolkak na proseku a vobec ste ma nepotesili. to je to az tak hrozne ;-(. nepomohlo ani otvorenie novych tried na prahe 9? viem ze este nieco sa ma otvorit v zari.
@eust ahoj, no vypada to blede se skolkama statnima…
ja to budu resit pristi rok, ale bez trvaleho bydliste v Praze to asi nepujde…kde se otviraly nove tridy? pak opravdu jedina moznost dat do soukrome ale to je dost penez, to se me nechce..kdovi co bude no…