Hledám kamarádku - Praha Prosek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
15.1.13 20:49

Ahoj holčiny, tak zítra se s prckem těšíme :) dorazíme se zazuunkou po půl jedenácté…tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.1.13 20:51

@zazuunka :lol: hele, o dvě minutky jsi byla rychlejšíííí :potlesk: tak zítra na Kobylisích!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
15.1.13 21:33

@zazuunka
A jak tam jedete? že bych se přidala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
15.1.13 22:36

Jeee tak se zitra moc tesim:-)

@Karamelka86 @zanetV holky, pridate se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
16.1.13 17:32

@klarka87 tak ti to zas nejak nevyslo co…uz jsme si zvykly :P byli jsme zas klasika my tri poctive. Ale bylo to fajn, tretreba se nas v lete sejde vic, nejak jste vsichni zazimovali :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
19.1.13 12:38

Ahoj holky! :mavam:
Naplanujeme neco na pristi tyden? nemuzu ctvrtek a patek ;)
Co treba prochazka v Dablickem haji? nebo zase Lefik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.1.13 15:37

No…já mám raději procházky:-) Ale vzhledem k mé účasti/neúčasti se raději nebudu vyjadřovat :-) je to na vás:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.1.13 19:14

Kdyby se šlo někam na procházku tak se moc ráda přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.1.13 20:50

Ahojda, no ja uvidim, momentalne lezim s teplomerem v podpazi a cesneckou na stole :( tak snad budu uz ok, ale asi hned v pondeli bych nesla…vsak uvidim na kdy se domluvite a bud se pridam nebo ne..urcite prochazku, at v lefiku nikoho nenakazim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
21.1.13 00:34

Ahoj holky,
@zazuunka to me mrzi, ze marodis:-( snad uz je lip!!! myslis, ze v ut uz budes fit na prochazku?

Holky, tak co se domluvit na utery?
Streda by taky sla, ale zjistila jsem, ze mame naplanovany den otevrenych dveri v materske skolce :roll: tak by to asi bylo dost rozlitane a taky nevim, na jak dlouho takova prohlidka skolky je… ale jestsli ostatnim bude vic vyhovovat streda, prizpusobime se?

Jeste jsem se chtela zeptat holek starsich deti: kam vase deti chodi do skolky? kterou mat. skolu si tady na Proseku vybrat? (jestli teda bude moznost si vybirat :) ) a jestli naaaaahodou neni nejaky trik na to, aby mi Fildu letos do skolky vzali? Fida bude mit na konci cervna 3roky. Potrebuju, aby od zari nastoupil :roll: dekuji!!! omluvam se.. asi za blbe dotazy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.1.13 07:36

@dii můžu se zeptat do jaké školky jdete? A od kolika hodin to tam mají? Jinak na procházku by jsme mohli v úterý.. ve středu máme čočkování :roll: Jinak v kulturáčku je něco jako soukromá školka, mají to od 8-13, vačinu si děti nosejí svoji, budu tam dávat kluka než mi ho vemou do nějaký školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
21.1.13 13:37

Ahoj holky,
@Karamelka86 je to skolka Veltruska 560/26 a od 9-11 a pak az 15-16 a to zrovna filda spi, tak snad to zvladem dopo a pak muzemem na prochajdu. Prisiti tyden od stredy-nedele je den otev. dveri v Litvinovske 490 od 15-17,30.
Mozna, ze uz budou i v dalsich skolkach ´prohlidky..ted jsem dlouho nekoukala na stranky.
V tom kulturacku je to kazdy den? a zapis je kdy? nemas nahodou odkaz? taky jsem nasla skolicku pro deti neprijate do MS, ale ta je jen v pondeli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
21.1.13 13:44

@Karamelka86 tak oprava, MS Litvinovska presunula den otevrenych dveri jen na 5.2. od 15-17,30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.1.13 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.1.13 14:07

@dii jo a děkuju za ty termíny..musím sehnat školku stůj co stůj, nebo za chvilku šlehne mě a nebo klukovi :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová