Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčiny, tak zítra se s prckem těšíme
dorazíme se zazuunkou po půl jedenácté…tak pa ![]()
@zazuunka
hele, o dvě minutky jsi byla rychlejšíííí
tak zítra na Kobylisích!
Jeee tak se zitra moc tesim:-)
@Karamelka86 @zanetV holky, pridate se?
@klarka87 tak ti to zas nejak nevyslo co…uz jsme si zvykly
byli jsme zas klasika my tri poctive. Ale bylo to fajn, tretreba se nas v lete sejde vic, nejak jste vsichni zazimovali ![]()
Ahoj holky! ![]()
Naplanujeme neco na pristi tyden? nemuzu ctvrtek a patek ![]()
Co treba prochazka v Dablickem haji? nebo zase Lefik?
No…já mám raději procházky:-) Ale vzhledem k mé účasti/neúčasti se raději nebudu vyjadřovat
je to na vás:-)
Ahojda, no ja uvidim, momentalne lezim s teplomerem v podpazi a cesneckou na stole
tak snad budu uz ok, ale asi hned v pondeli bych nesla…vsak uvidim na kdy se domluvite a bud se pridam nebo ne..urcite prochazku, at v lefiku nikoho nenakazim ![]()
Ahoj holky,
@zazuunka to me mrzi, ze marodis:-( snad uz je lip!!! myslis, ze v ut uz budes fit na prochazku?
Holky, tak co se domluvit na utery?
Streda by taky sla, ale zjistila jsem, ze mame naplanovany den otevrenych dveri v materske skolce
tak by to asi bylo dost rozlitane a taky nevim, na jak dlouho takova prohlidka skolky je… ale jestsli ostatnim bude vic vyhovovat streda, prizpusobime se?
Jeste jsem se chtela zeptat holek starsich deti: kam vase deti chodi do skolky? kterou mat. skolu si tady na Proseku vybrat? (jestli teda bude moznost si vybirat
) a jestli naaaaahodou neni nejaky trik na to, aby mi Fildu letos do skolky vzali? Fida bude mit na konci cervna 3roky. Potrebuju, aby od zari nastoupil
dekuji!!! omluvam se.. asi za blbe dotazy ![]()
@dii můžu se zeptat do jaké školky jdete? A od kolika hodin to tam mají? Jinak na procházku by jsme mohli v úterý.. ve středu máme čočkování
Jinak v kulturáčku je něco jako soukromá školka, mají to od 8-13, vačinu si děti nosejí svoji, budu tam dávat kluka než mi ho vemou do nějaký školky
Ahoj holky,
@Karamelka86 je to skolka Veltruska 560/26 a od 9-11 a pak az 15-16 a to zrovna filda spi, tak snad to zvladem dopo a pak muzemem na prochajdu. Prisiti tyden od stredy-nedele je den otev. dveri v Litvinovske 490 od 15-17,30.
Mozna, ze uz budou i v dalsich skolkach ´prohlidky..ted jsem dlouho nekoukala na stranky.
V tom kulturacku je to kazdy den? a zapis je kdy? nemas nahodou odkaz? taky jsem nasla skolicku pro deti neprijate do MS, ale ta je jen v pondeli? ![]()
@Karamelka86 tak oprava, MS Litvinovska presunula den otevrenych dveri jen na 5.2. od 15-17,30.
@dii jo a děkuju za ty termíny..musím sehnat školku stůj co stůj, nebo za chvilku šlehne mě a nebo klukovi
![]()