Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
20.10.10 14:25
Gibi píše:
Petite, to by se mi taky moc líbilo :-), ale my máme hypotéku právě na ten byt, takže bych si ho nechat nemohla pro děti…, ale takhle jsem nad tím taky vždycky přemýšlela, pro mě by bylo úplně nejlepší, kdybych si ještě někde nedaleko domu mohla postavit nějaký obr útulek a byla bych naprosto šťastnej člověk, vůbec nic by mi nechybělo…
No jo, sny…Marti, já budu držet palce, aby jste to stihli, my to měli docela rychle.

No my taky máme hypotéku na byt, ale jestli se nestane nic nepředvídatelného a L. pojede do Afghánu, tak ji skoro celou doplatíme a bude zbývat pár let (cca 4?). Takže barák budem pořizovat až potom. Sice je to ještě za hodně dlouho, ale jak říkáš, sny.. Štve mě, že bydlíme v bytě kvůli malé. Ona je venku tak spokojená, vyběhaná, šťastná…kdežto v bytě se nudí, chodí od ničeho k ničemu a já jí nemůžuvymýšlet program na 12 hodin denně. Někdy taky musím vařit, uklízet a věnovat se sama sobě. Po večer to dělit odmítám, protože to se zase věnuju tomu svýmu zelenýmu gumákovi :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.10.10 14:34

A tak to vám závidim, my máme hypotéku ještě na 20 let a pak už se mi znovu zadlužovat nechce :-(
A malá si nehraje doma sama? Já si plánuju koupit ministoleček se židličkama, abych tam mohla vždycky dát papír a třeba vodovky do ručičky, aby si to dítě vyhrálo a já měla na něco taky čas, ale vim, že si to maluju asi jako Hurvínek válku. Je ale pravda, že nejlepší je dítě zabavit, pak nemusí asi zlobit. Naštěstí mám hodně kreativní tchýni, která nám bude kdyžtak dodávat nápady :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.10.10 17:23

:lol: :lol: :lol: Stoleček s židličkama, pastelky, plastelínu, barvičky, domeček, dva kočárky, dvě odrážedla, koloběžku, asi miliardu hraček a knížek, spoustu edukativních hraček, kterativní věci, to všechno má. Ale ke všemu potřebuje asistenci. Maminko namaluj mi auto, namaluj pejska, udělej z plastelíny koníka, obleč panenku atd atd. Nejlíp ji zabavím, když jí dovolím umývat nádobí, protože k tomu mě nepotřebuje. Já pak jen uklidím tu spoušť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.10.10 17:53

Hehe :-) tak to je pak průser :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 07:27

jee děkuji za vyjetiny jenže já zase ted musímepočkat páč přítel má odpolední takže by sme nemohli chodit na prohlídky :wink: Takže až přes příští týden můžem zase začít :wink: Jinak přeji dobrééé raníčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 08:46

Ahoj holky, tak máme za sebou první prohlídku :-))))
Musela jsem si posunout metřík, protože doktor mi to spočítal na 7+0 a mě to kalkulačka vypočítala na 7+3, ale to nevadí:-)
Viděla jsem srdíčko, to bylo tak krásné :-))) a fotečku už mám taky, doktor se mi teda smál, že to je ještě pidi prcek, ale mám na co koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 08:57

no dyt… tak nám ji sem dejjj ukažžž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 09:39

zkusim, jestli mi to půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 09:42

jj zkusssss :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 09:43

Tak schválně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 09:44

jooo, povedlo :-)
Už máme 93 mm :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 09:46

Tedaaaaa to je pěknááá fotečka… mno koukám taky ještě máte žloutkový váček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 09:47

Tedaaa už skoro centák… gratuluju :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 09:48

Máme :-) a jsme macek :-D
Už se těšim na příště, to jdu 12.11.