Těhulky Pardubice

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.10.10 10:36

nooo to nevím jestly je to testované na zvířatech můžeš se zeptat v lékárně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 10:37

Bohužel je všechno toto normálně k zakoupení testované, takže já obcházím jen certifikované obchůdky s kosmetikou… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 10:40

mnooo… to já právě nevím… nějako to neřeším… ale vím že ten elastin-Q si všechny těhulky zatím pochvalovali.. mno ono se to kupuje v lékarně… v drogerce to nekoupíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 10:46

No jo, ale vzhledem k tomu, že v lékárně koupíš Vichi a jiné o kterých člověk ví, že jsou testované a vesměs veškeré léky jsou taktéž testované, tak pochybuju, že by toto nebylo…
Já jsem to právě začala řešit, když jsem někde zjistila, že Max Factor testuje, já si naivně myslela, že tohle se už nedělá. Tak jsem si o tom něco přečetla a je to něco naprosto příšernýho a mě jakožto milovníkovi zvířat to opravdu trhá srdce… takže se tomu snažim vyhnout,zatím mi to nejde úplně, ale už dělám pokroky, už mám i prací prášek a aviváž netestované, veškerou sprchovou kosmetiku, deodoranty, částěčně i dekorativní kosmetiku. Stačí, že si teď budu připadat neuvěřitelně provinile u testovaných plínek… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 10:50

hele neblbni to se nemůže testovat na normálních zvířatech jako psech a kočkách… tak maximálně na krysách a miších a takový havěti ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 10:53

Kdepak, docela často se testuje na kočkách a králicích.
Navíc, já myši jako havěť nevidim, pro mě to je jednou živej tvoreček, tak by se mu nemělo nic takového dělat. Třeba šampon ti testujou tak, že ho kočce nalijou do očí, ta má 90% šanci na oslepnutí… já mám doma teď 3 kočky, strašná představa, že by mi je někdo takhle tejral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 10:54

Jo a taky samozřejmě opice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 10:59

To snad neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 11:02

jj, to ani nebudu povídat, jak se testujou náplasti… takže plínky chci na suchej zip…

Je to strašnej hnus, tak jsem si řekla, že se na tom opravdu nebudu podílet a vybírám si, co koupim. Některé věci jsou sice dražší než ty běžné, ale zase většinou tak třikrát tolik vydrží, takže to vyjde na stejno, ne-li levnějc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 11:03

hmmm tak to jo… ty jo tak to sem nševěděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 11:09

To je právě to, že to neví většina lidí, já na to přišla náhodou, když jsem o tom někde viděla zmínku právě o tom Max Factoru, tak jsem začala trošku hledat na netu a je to něco strašnýho, ale je pár značek, které nejsou testované, jako třeba Yves Rocher nebo Lush, tyhle jsem si zrovna oblíbila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 11:11

ty jooo tak to je tedy gool

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 11:20

jj, to je… ale snad bude brzo pokrok a zakáže se to… do té doby musim vyhledávat, co si kde můžu koupit…

ale radši přeskočme na nějaké příjemnější téma :-). Už jsi koukala po kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 11:23

ještě moc ne… zatím jen tak zběžně… dyž mě se t dnešní nelíbí… nejde s nima houpat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
21.10.10 11:27

Mě se ti taky nikde nic nelíbí, jsem z nich úplně mimo, takovejch kočárů a člověk si nemůže vybrat. Když už se mi něco líbí, tak pak zjistim, že jsou na něj blbé recenze, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová