Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje doktorka je Veselá, má stránky na netu vesela.info, tak koukni, třeba by tě vzala..UZ má v ordinaci normálně..i monitor a tak, takže to je pohodlný..akorát na screening jsem byla v Gmedu a na velkej UZ jdu taky tam..
Jinak s tím cvíčem, taky váhám, jestli začít nebo ne.. ![]()
Právě že jsem chtěla začít chodit od minulého čtvrtka ale bylo mi řečeno že nemaj místo že se mám zeptat za týden že pár těhulek bude s cvičením končit.tak bych asi začla od srpna páč stejně červenec budem střídavě doma a pryč.
Já se zase bojim, jak potom budu zvládat ty tepla, jestli bych ještě snesla to cvičení, přece jen pupík si roste pěkně..a pak se někam vláčet a ještě cvičit,.musim to promyslet ![]()
To je jasný když se na to člověk necítí nemá cenu někam chodit.byla jsem zvyklá si jít jednou týdně zajezdit na spiningu.A tím že jsem doma tak potřebuju trochu pohybu.A kolik ti je jestli se mužu zeptat?
No podle MS 16.11, podle UZ 20.11., páč jsem neměla ustálenej cyklus po vysazení HA, tak byla ovulka pravděpodobně dýl..ale 20.11.2011 se nám líbí víc ![]()
Tak budeš mít náskok.Mám narozky 1.12.termín 9 tak si dám dáreček.Muj táta je 19.11.narozený.A co bys radši holku nebo kluka ![]()
No já mám narozky 27.10., tak opožděnej dáreček, no ![]()
Já chci chlapečka a přítel holčičku
Takže u nás s e už sázíme, co to bude
A vy?
Já mám od samého začátku pocit že to bude kluk,manžel zas že holka.tak jsme žvědaví.A je nám to jedno co
.chodíš do práce?já jsem na rizikovém.
Taky nechodím, mám práci, kde to není zrovna ideální prostředí pro těhule, takže jsem na neschopence, vyhovuje mi to, ale penízků je málo,..A i se docela nudim teda..
A nevíš jak to budem mít s mateřskou to asi budem brát rovnou rodičák na 4roky?že ta mateřská je jako nemocenská.no uvidíme zeptám se na sociálce.Tak já beru pěkný peníze protože jsem byla OSVČ tak jsem si platila zvlášt tiskara 3 měsíce a ted beru hodně.jinak já se nudim někdy většinou když manžel není doma jako ted má 4 dny denní tak jezdí v 7 večer a odjíždí ráno v 5. ![]()
To já to mám jinak, já jsem normálně zaměstnanec, mám smlouvu na dobu neurčitou, takže normálně těch 6 tejdnů před porodem nastoupim na mateřskou, já mám odpracovanejch těch 290 dní co je potřeba mít, aby sis mohla mít mateřskou a pak rodičák, celkově tu tříletou variantu..
Aha no tak to mám jinak,každopádně se musím zeptat na sociálce. ![]()